Halak
A hal az omega-3 zsírsavak legjobb forrása. Formában tartják agyunkat és szívünket. A legjobb halfajták közé tartozik a tonhal, a szardínia vagy a lazac. Ezenkívül gazdagok kalciumban és foszforban, és kiváló ásványi anyagok, például vas, cink, jód, magnézium és kálium forrásai.
Legnépszerűbb termékek
Arbequina extra szűz spanyol olívaolajban pácolt vadlazac filé. A lazac Alaszkából származik. A tenyésztett lazachoz képest kevesebb zsírt tartalmaz, húsa pedig általában...
A szardínia tápanyagban gazdag étel. Magas az omega-3 zsírsav- és fehérjetartalmuk – több mint 20 g 100 g-ban . A szardíniát extra szűz olívaolajban pácolják, amely gazdag...
A sárgaúszójú tonhal egészséges omega 3 zsírsavakban gazdag hal . Ráadásul több fehérjét tartalmaz és kiváló vajas íze van. A tonhal fenntartható halászatból származik, és így...