Fagyasztva szárított gyümölcsök
Legnépszerűbb termékek

A feketeribizli kivételes gyümölcs, amely jelentős egészségügyi előnyökkel büszkélkedhet. A feketeribizli gyümölcsök jelentős mennyiségű antioxidánst tartalmaznak, úgynevezett...

A bio fagyasztva szárított áfonyát vékony, nyelven olvadó fehér csokoládéba csomagoltuk. Az áfonyát először liofilizálással, mélyhűtéssel szárítják, hogy megőrizzék édes ízét és...

A meggy savanyú ízével tűnik ki, mivel sok C-vitamint tartalmaz , emellett gazdag béta-karotinban , antocianinokban és támogatja az emésztési folyamatokat . A kíméletes...

Az ananász egy trópusi gyümölcs, amely magas rosttartalmáról , valamint számos vitaminról ismert, mint például A-, C-vitamin, folsav, kalcium és mangán . Az ananász egyik...

Az eper édes ízéről ismert. Azonban ami még szebbé teszi az epret, az a tápértéke. Az eper magas C-vitamin tartalommal büszkélkedhet, amely támogatja a természetes...

A fagyasztva szárított ananászt jó vastag étcsokoládéréteg borítja. A minőségi ORGANIC csokoládé szó szerint elolvad a nyelven és tökéletesen kiegészíti az ananász ízét.

Fagyasztva szárított málna vastag étcsokoládéval bevonva. A minőségi ORGANIC csokoládé szó szerint elolvad a nyelven, és tökéletesen kiegészíti a málna édes-savanyú ízével.

Fagyasztva szárított málna fehér csokoládéval bevonva. A minőségi ORGANIC csokoládé szó szerint elolvad a nyelven, és tökéletesen kiegészíti a málna édes-savanyú ízével.

Fagyasztva szárított málna és mogyoró limitált kiadású keveréke fehér, keserű és tejcsokoládéval bevonva. A Candy Mixet hozzáadhatjuk zabkásakhoz, joghurtokhoz vagy...

A törékeny és ropogós, fagyasztva szárított mandarint tisztességes réteg étcsokoládéba csomagoltuk. A kiváló minőségű étcsokoládébé, szó szerint elolvad a nyelven, és...

Fagyasztva szárított málna vastag étcsokoládéval bevonva. A minőségi ORGANIC csokoládé szó szerint elolvad a nyelven, és tökéletesen kiegészíti a málna édes-savanyú ízével.

A mangó az egyik leggyakrabban termesztett gyümölcs a trópusi és szubtrópusi régiókban. A liofilizálás megőrzi a gyümölcs természetes ízét, színét, illatát és...