Nulla hulladék

Legnépszerűbb termékek

vak brainmarket
BrainMarket hátizsák
Raktáron (>5 db)
38148
 
1 700 Ft
P1012025
BrainMax Pure Carafe, 1,5 l
Raktáron (>5 db)
37791
 
6 860 Ft
JSM06082 WEB RES
 
6 860 Ft
32838 kokosova lzice 2
BrainMax kókusz kanál - sötét
Jelenleg nem elérhető
32838
 
840 Ft
kokosova miska
2 390 Ft –14 %
BrainMax kókusz tál - természetes
Jelenleg nem elérhető
99968
Korábbi: 2 390 Ft  (–14 %)
2 045 Ft
kokos lzice
BrainMax kókuszkanál
Jelenleg nem elérhető
99969
 
840 Ft
mockup taska
BrainMarket táska BIO pamutból
Raktáron (>5 db)
5930
 
1 185 Ft
összesen 7 termék
vak brainmarket
BrainMarket hátizsák
Raktáron (>5 db)
1 700 Ft

Stílusos vászon hátizsákot készítettünk bézs színben a BrainMarket rajongóinak. A táska alkalmas könnyebb dolgok szállítására a városban vagy szabadidőben. A zsinór...

38148
mockup taska
1 185 Ft

Eredeti BrainMarket logóval ellátott táska, amely 100% organikus pamutból készült! A keresztvarrásnak köszönhetően a táska terhelhetősége legfeljebb 12 kg , méretei pedig 38x42...

5930
P1012025
6 860 Ft

A BrainMax Pure márka rajongói számára a BrainMax Pure emblémával ellátott dekanter formájában kínálunk dizájnt . A BrainMax Pure kancsó kiváló minőségű boroszilikát üvegből...

37791
JSM06082 WEB RES
6 860 Ft

A BrainMax Pure márka kedvelőinek újdonságunk van egy jól záródó termosz formájában. A BrainMax Pure Rozsdamentes acél termosz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült,...

37746
32838 kokosova lzice 2
BrainMax kókusz kanál - sötét
Jelenleg nem elérhető
840 Ft

A kókuszpálma fából készült, kézzel készített kanál díszíti az ünnepeket. 100% természetes, gyönyörű csíkos textúrájú kókuszfa . Remek kiegészítő a kókusz tálakhoz.

32838
kokosova miska
2 390 Ft –14 %
2 045 Ft

Tapasztalja meg másként reggelijét, uzsonnáját vagy egészséges nassolnivalóját! Egyél 100% -ban természetes kókuszos tálból! Nem csak egzotikum lesz a tenyerében, de emellett a...

99968
kokos lzice
BrainMax kókuszkanál
Jelenleg nem elérhető
840 Ft

A kókuszpálmafából készült kézzel készített kanál minden lakomának a dísze lesz. 100% természetes, gyönyörű csíkos textúrájú kókuszfa. Remek kiegészítő a kókusz tálakhoz.

99969

 A zero waste  (nulla hulladék) célja az erőforrások pazarlásának elkerülése, ezért ezek a termékek újrahasznosított vagy könnyen újrahasznosítható anyagokból készülnek, és többször és hosszú ideig használhatók. A Zero waste igyekszik hatékonyan és gazdaságosan felhasználni az erőforrásokat, hogy ne keletkezzen felesleges, a környezetben felhalmozódó, nem újrahasznosítható hulladék.

Zero waste  – vagy utazás csomagolás nélkül

Talán hallott már a Zero waste utazásról. Mit értesz a zero waste kifejezés alatt? Ez egy olyan filozófia, amely a hulladék, például a műanyagok minimalizálásán alapul. Ennek eredményeként ez nem csak a műanyaggyártás korlátozását jelenti, hanem alapvetően minden olyan hulladékot, amely nem hasznosítható tovább. A nulla hulladék valójában egy módja annak, hogy ne keletkezzen további hulladék, amelyet nem lehetne újra felhasználni.

A nulla hulladék segít csökkenteni az éghajlatváltozásra gyakorolt ​​hatásunkat. A hulladékmentes életmód három kulcsfontosságú szabálya, amelyek a csökkentés, az újrafelhasználás és az újrahasznosítás, jelentősen csökkenthetik üvegházhatású gázok kibocsátását, ha globális szinten helyesen alkalmazzuk. Ennek az az oka, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátásának hozzávetőlegesen 42%-a olyan áruk tömegtermeléséből, mint a fogyasztási cikkek, élelmiszerek és csomagolások, valamint ezek fogyasztásából és felhasználásából származik. Ezen áruk csökkentése, újrafelhasználása és újrahasznosítása megtakarítja az ezekbe a folyamatokba fordított energia nagy részét, és csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását.

A depóniahulladék közvetlenül hozzájárul az éghajlatváltozáshoz és a különböző szennyezésekhez, amikor lebomlik. A hulladéklerakók különféle üvegházhatású gázokat bocsátanak ki, különösen szén-dioxidot, amelyről kimutatták, hogy elősegíti és felgyorsítja a klímaváltozást.

A kezdetektől igyekeztünk csatlakozni ehhez az úthoz, ezért egyaránt kínálunk zero waste terméket, de törekszünk a rendelések környezetbarát csomagolására is. Megkönnyíthetjük a bolygó dolgát például papír és újrahasznosított anyagok felhasználásával, illetve a beszállítóktól érkező árukat tartalmazó dobozok és töltelékek többszöri használatával. A dobozos rendelés tartalmazza a párnázást, ami nem más, mint újrahasznosított dobozok, amelyeket már nem használnának küldetésre, és normál esetben egyszerűen kidobnák. Emellett a számlákat nem nyomtatjuk ki, hanem kényelmesen elküldjük e-mailben. Egyszerűen fogalmazva, minden csomagolóanyagnak adunk egy második esélyt!

Ami az általunk kínált termékeket illeti, itt a kategóriában találsz például bambuszkeféket, rozsdamentes acél szívószálakat, üvegpalackokat vagy rozsdamentes acél kannákat és evőeszközöket. Minden, ami évekig kitarthat.