Főzés és sütés
A korábban természetesnek számító természetes és bio élelmiszereket manapság egyre inkább "javítják" adalékanyagokkal és egyéb olcsó vegyi anyagokkal. Az egészséges testhez és lélekhez azonban az embernek minél természetközelibb étrendre van szüksége, ezért a bioélelmiszerek és -alapanyagok képezzék a modern ember étrendjének fő összetevőjét.
- Dzsemek és lekvárok
- Gabonafélék
- Hüvelyesek
- Lisztek
- Pizza, wrap
- Rizsák
- Természetes édesítőszerek és szirupok
- Tej és krémek
- Tészták
Legnépszerűbb termékek
A csicseriborsó vagy a római borsó a fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag hüvelyesek közé tartozik. Kétszer annyi fehérjét és négyszer annyi rostot tartalmaz,...
A BIO lekvár egész szederből készül, beleértve a magvakat is, hozzáadott cukrot nem tartalmaz . A szeder biogazdálkodásból származik és a lekvár nem tartalmaz semmilyen...
A basmati rizs nagyon erős aromájú, talán ezért a Basmati hindi nyelven „teljes aromát” jelent. Ezt a rizst évezredek óta termesztik a Himalája lábánál, és ez számos indiai étel...
A vöröslencsés tészta a búzatészta népszerű alternatívája. A hagyományos tésztákhoz képest nagy mennyiségben tartalmaznak fehérjét (33%) , rostot (5%) , és fordítva, lényegesen...
A quinoát a szemek anyjaként ismerik. Az inkák csodaszemének 4000 éves hagyománya van a konyhákban szerte a világon. Alacsony glikémiás indexű, gluténmentes alternatívája a...
A BIO lekvár teljes ribizli gyümölcsből készül, beleértve a héjat és a magvakat , hozzáadott cukor nélkül . A gyümölcs biogazdálkodásból származik és nem tartalmaz semmilyen...
BIO eperlekvár hozzáadott cukor nélkül, 80% egész eperrel. A lekvár biogazdálkodásból származó eperből készül, és nem tartalmaz hozzáadott anyagokat, például mesterséges...
A Qunioa a "gabonafélék anyja" néven ismert. Minőségi növényi fehérjét tartalmaz, tele van mind a 9 esszenciális aminosavval, és majdnem kétszer annyi rostot tartalmaz, mint...
A BIO lekvár teljes feketeribizli gyümölcsből készül, beleértve a héjat és a magvakat is . A gyümölcs biogazdálkodásból származik és nem tartalmaz semmilyen hozzáadott...
BIO fermentált cékla tormával és csipet tengeri sóval. Az erjesztett céklasaláta tormával remek ízű, emellett sok rostot, vitamint és antioxidánst is ad hozzá . A tormával...
A csicseriborsó lisztet elsősorban az élelmiszerek táplálékkal történő gazdagítására használják. Megfelelő alternatíva vegetáriánusok és vegánok számára, mert természetesen...
A mézeskalács fűszerek főleg melegítő fűszerekből állnak. A keverék fahéjból, szerecsendióból, szegfűszegből, kardamomból , szegfűborsból, szerecsendióból és gyömbérből áll. A...
A himalájai kristályos só egy körülbelül 250 millió éves természetes só. Pakisztánból származik, és nem tartalmaz kémiai adalékanyagokat . Kézzel szüretelik a tibeti síkságon,...
A fekete rizs nagyon gazdag antioxidánsokban, de magas rosttartalmú is. A sötét szín mellett megvan a jellegzetes mogyoró íze is. Kombinálható fehér basmati rizzsel és Quinoával...
Ezt az ételt bárki elkészítheti! 5 perc alatt elkészül! Csak 5 összetevő a napfényes Olaszországból, beleértve a szűz olívaolajat is. Egyszerűség , nagyszerű íz, bio minőség,...
Ezt a pizzát bárki elkészítheti! 10 perc alatt elkészül a pizza . Csak 6 minőségi összetevő Olaszországból , beleértve a szűz olívaolajat is. Imádni fogod ezt a pizzatésztát,...
A basmati rizs nagyon erős aromájú, talán ezért a Basmati hindi nyelven „teljes aromát” jelent. Ezt a rizst évezredek óta termesztik a Himalája lábánál, és ez számos indiai étel...