Főzés és sütés
Legnépszerűbb termékek

A Qunioa a "gabonafélék anyja" néven ismert. Minőségi növényi fehérjét tartalmaz, tele van mind a 9 esszenciális aminosavval, és majdnem kétszer annyi rostot tartalmaz, mint...

A "beluga" fekete lencse BIO minőségben a lencse valaha volt legegészségesebb változata. A fekete lencse többek között az antioxidánsok forrása és a lencse főzés után is...

A fekete rizs nagyon gazdag antioxidánsokban, de magas rosttartalmú is. A sötét szín mellett megvan a jellegzetes mogyoró íze is. Kombinálható fehér basmati rizzsel és Quinoával...

A basmati rizs nagyon erős aromájú, talán ezért a Basmati hindi nyelven „teljes aromát” jelent. Ezt a rizst évezredek óta termesztik a Himalája lábánál, és ez számos indiai étel...

A vöröslencsés tészta a búzatészta népszerű alternatívája. A hagyományos tésztákhoz képest nagy mennyiségű fehérjét (24%) tartalmaznak. rost és fordítva lényegesen...

A basmati rizs nagyon erős aromájú, talán ezért a Basmati hindi nyelven „teljes aromát” jelent. Ezt a rizst évezredek óta termesztik a Himalája lábánál, és ez számos indiai étel...

A méz szuperétel, amely a lépekben tárolt nektárból és méhenzimből készül. A méz az egyetlen élelmiszer, amelyet nemcsak az emberek, hanem a termelők - a méhek is -...

A csicseriborsó vagy a római borsó a fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag hüvelyesek közé tartozik. Kétszer annyi fehérjét és négyszer annyi rostot tartalmaz,...