ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tarhonyát sós vízben 8 percig főzzük, majd leszűrjük és félretesszük. A hagymát finomra vágjuk a szószba, és megpirítjuk egy kis ghí-t. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, jól keverjük össze, és hagyjuk egy kicsit felmelegedni. Ezután a szószt simára keverjük, visszatesszük a serpenyőbe, és hozzáadjuk a megfőtt tartont. Ízlés szerint megkóstolhatja a sót, és friss kézzel keverheti össze. Az elkészült tartont áttesszük egy tálba, és a tetejére sós vízben megfőtt brokkolit teszünk, amit főzés után kicsit megpirítunk. Végül felvágjuk a mozzarellát, megszórjuk az egész edényt kendermaggal, és meglocsoljuk olívaolajjal.