ÚJDONSÁG! Lauf Preworkout! Vásárolj: ITT
Technikai okokból nem vagyunk telefonon elérhetők, köszönjük
ÚJDONSÁG! Új márkánk, TrainMax! Vásárolj: ITT
Hozzávalók:
1 pirospaprika
125 g tészta vagy fehérjetészta
Teáskanál füstölt paprika
1 evőkanál zúzott paradicsom
1 evőkanál reszelt parmezán
1/3 teáskanál szárított fokhagyma
1/3 teáskanál szárított hagyma
Himalája só, bors ízlés szerint
fiatal répalevél
néhány bazsalikomlevél
parmezán forgács a díszítéshez
kender olaj
Elkészítés:
A vöröslencse tésztát sós vízben 5 percig főzzük. A borsot meglocsoljuk olívaolajjal, és az egészet 200 fokos sütőben majdnem feketére sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd hámozzuk meg. A meghámozott paprikát pirított paprikával, füstölt paprikával, zúzott paradicsommal, reszelt parmezán sajttal, egy evőkanál kenderolajjal, csipet sóval, borssal tesszük össze. A szószt simára keverjük, és a kifőtt tésztával együtt serpenyőben felforrósítjuk. A kész keverékhez adjuk a céklát, a bazsalikomleveleket, és sózzuk, borsozzuk. Tálaláskor ne felejtsük el kenderolajjal meglocsolni a tésztát, és parmezánreszelékkel díszíteni.