Figyelem! Ügyfélszolgálati telefonszámunk megváltozott, kérjük, hívjon minket az új számon: +36 2 121 22010
Penne garnélarákkal
Hozzávalók:
- 80 g penne tészta
- 7 koktélparadicsom
- 7 fekete olajbogyó
- 100 g garnéla
- 1 mogyoróhagyma
- 1/3 teáskanál szárított fokhagyma
- 1/2 teáskanál olasz fűszernövények
- 1/2 teáskanál szárított hagyma
- Olivaolaj
- Feta sajt
- Himalája
- só és bors
Elkészítés:
Főzzük meg a Penne-t az utasítások szerint. Egy serpenyőben megpirítjuk a medvehagymát, hozzáadjuk a garnélarákot és egy idő után a fűszereket (só, bors, fűszernövények, hagyma, fokhagyma). Ha a garnélarák már majdnem kész, adjuk hozzá a felszeletelt olajbogyót a paradicsommal együtt. Hagyjuk megpuhulni a paradicsomot és szórjuk rá a kifőtt tésztát. Végül meglocsoljuk olívaolajjal, és megszórjuk fetával.