ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
Ez az extra szűz prémium olívaolaj egy családi gazdaságból származik Spanyolország déli részéből, ahol biodinamikus mezőgazdaságban termesztik a helyi természettel összhangban, az állatvilág és a növényvilág biodiverzitásának megőrzése érdekében (tanúsított) Jaéni Egyetem és a Felsõbb Tudományos Kutatási Tanács) . A gazdaság büszke birtokosa az Olivares Vivos tanúsítványnak, amelyet csak 15 termelő szerzett Európában, és amely garancia a helyi természet biodiverzitásának növelésére.
A PREMIUM olívaolajat a Picual fajta legkiválóbb minőségű, korai olajbogyóinak kézi szedéséből készítik, nagyon alacsony hőmérsékleten préselve (18).° C). Ilyen alacsony hőmérsékleten kis mennyiségű olívaolajat extrahálnak, ezért ez az olívaolaj nagyon ritka, és csak a hideg konyhában vagy a már elkészített ételek ízesítésére használható az egészséges anyagok fenntartása érdekében.
Nemcsak a kapott díjak szerint, hanem az intenzív íznek, aromának és színnek köszönhetően azonnal felismeri, hogy ez az egyik legjobb olívaolaj a világon. A PREMIUM olívaolaj magas koncentrációban tartalmaz polifenolokat, olajsavat, E-vitamint, és természetesen nem tartalmaz káros anyagok maradványait.
Az olívaolaj kilogrammonként több mint 400 mg polifenolt tartalmaz, amely az egészségre vonatkozó állítással rendelkező olajok osztályozásába tartozik, azaz:
Az extrakciós eljárások és az olívafajta miatt ez az olívaolaj nagyon ritka, és egészséges anyagokkal van ellátva, ezért jobb, ha hideg konyhában használja a tulajdonságait, vagy ízesíti a már elkészített hőkezelt termékeket.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!