ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
A himalája sót Pakisztánban, a Himalája lábánál, egy nagy sóbányában bányásszák. Nemcsak színében, hanem tartalmában is különbözik a szokásos konyhasótól. A klasszikus konyhasó csak 97% nátrium-kloridot tartalmaz. Ezzel szemben a himalája só akár 84, az egészségünk szempontjából nélkülözhetetlen elemet is tartalmaz, beleértve a magnéziumot, kalciumot, klórt, foszfort, vasat, szelént, jódot vagy rézet. Amikor a himalája sót közönséges étkezési sóval helyettesíti. Számodra úgy tűnik, hogy kevés a só, és ez éppen más elemek tartalma miatt van, nemcsak a nátrium-klorid, mint az étkezési só esetében.
A rózsaszínű szín kis mennyiségű vas-oxidnak (rozsdának) köszönhető. A cink, szelén, jód és réz nyomokban van jelen a sóban. Tehát elmondhatjuk, hogy a himalája sót egészségesnek tekintik. Nem tartalmaz semmilyen vegyszert vagy adalékot, és szabadon előfordul.
- Ez a só tisztán természetes termék, természetesen semmilyen módon nem finomítják és nem dolgozzák fel tovább.
TIPP:
Gyakran része a fogyókúrás étrendnek, mert elősegíti a narancsbőr elleni küzdelmet és megakadályozza a szervezetben a túlzott vízvisszatartást.
Kategória: | Fűszerek |
---|---|
Súly: | 0.5 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!