NaturLabs - Liposzomális B12-vitamin, 30 kapszula

Kód: 98595
4 620 Ft
Raktáron (>5 db)

B12-vitamin   nagyon fontos az életfolyamatok széles körének fenntartásához   - a sejtek növekedésétől és osztódásától a vörösvértestek képződésén át az ételtől származó tápanyagok felhasználható energiává történő átalakulásáig.

Elengedhetetlen az idegrendszer egészséges működéséhez (ezért az "idegheg"), stressz időszakban segíthet vagy támogathatja az alvási problémákat.

A B12-vitamin a sejtmembránok („bőrsejtek”) kialakulásához kapcsolódik. Segít az energiatermeléssel kapcsolatos sejtes folyamatok megfelelő működésének szabályozásában is, így a B12 szint még a vitalitásérzetünkhöz is kapcsolódhat.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

NaturLabs - Liposzomális B12-vitamin

A B12-vitamin fontos szerepet játszik testünk számos fontos folyamatában. Felelős a psziché megfelelő működéséért, a vér optimális állapotáért és részt vesz a sejtosztódás folyamatában. Ezért közvetlen és közvetett kapcsolatban áll az életenergiánkkal.

Ne becsülje alá ezt a fontos vitamint, és gondolkodjon azon, hogy elegendő legyen-e belőle! Különösen, ha leginkább növényi étrendet tartasz. Ebben az esetben ajánlott a B12-et pótolni, hogy a tested ne hagyja ki. Válassza azonban a legmagasabb minőséget! A liposzómás vegán forma biztosítja a hatóanyag lehető legnagyobb felszívódását és felhasználását.

Ismerje meg a liposzómás B12 vitamint

A B12 egy vízben oldódó vitamin, amely a B-vitaminok közé tartozik. Általában baktériumok termelik (szokásosan az emlősök belében, de a talajban vagy például a tavakban is). De érted   nem képes önmagában szintetizálni a saját szervezetében . Ezért van az   naponta kell bevenni a B12-et ételtől vagy étrend-kiegészítőktől.

B12-vitamin   nagyon fontos az életfolyamatok széles körének fenntartásához   - a sejtek növekedésétől és osztódásától a vörösvértestek képződésén át az ételtől származó tápanyagok felhasználható energiává történő átalakulásáig.

Elengedhetetlen az idegrendszer egészséges működéséhez (ezért az "idegheg"), stressz időszakban segíthet vagy támogathatja az alvási problémákat.

A B12-vitamin a sejtmembránok („bőrsejtek”) kialakulásához kapcsolódik. Segít az energiatermeléssel kapcsolatos sejtes folyamatok megfelelő működésének szabályozásában is, így a B12 szint még a vitalitásérzetünkhöz is kapcsolódhat.

A B12-vitamin pozitívan járul hozzá?

 • normál működésre   immunrendszer
 • a normál működéshez   idegrendszer
 • normálisra   pszichés tevékenységek
 • hogy csökkentse az arányt   fáradtság és kimerültség
 • a normális termeléshez   vörös vérsejtek
 • normálisra   homocisztein anyagcsere
 • normálisra   energia-anyagcsere
 • részt vesz   sejtosztódási folyamat

Kényeztesse magát kiváló minőségű B12-vitaminnal   a lehető legnagyobb biohasznosulás   és az összes hatóanyag használhatósága. A liposzomális transzportnak köszönhetően ez az étrend-kiegészítő biztosítja a B12 lehető legmagasabb felszívódását a test sejtjeiben.

Megkapjuk a liposzómás B12-vitaminunkat   laboratóriumi úton mikroorganizmusok segítségével . A termék teljesen   vegán ,   nemkívánatos adalékanyagok nélkül .

HOGYAN JELENT A B12 VITAMIN HIÁNY?

A B12-vitamin hiánya megnyilvánul   jellegzetes tünetek, amelyek a test által képviselt feladatokból erednek. Mivel ez egy olyan vitamin, amely a funkciók széles skáláját fedi le, a B12-vitamin-hiány súlyos egészségügyi problémákat is felölelhet.

A B12-vitaminhiány által okozott egyik tipikus tünet a   vérszegénység . Megnyilvánulásai lehetnek   fáradtság ,   sápadtság   és   gyengeség , súlyos esetekben akár neurológiai problémák is.

Egyéb tipikus problémák a következők:   depresszió , memóriazavarok,   a mentális teljesítmény elvesztése i, látászavarok és a végtagok bizsergése .

Ha az egészséges emberek változatos, természetes étrendet kapnak (és a növényi étrendet elegendő B12-vitaminnal kiegészítik), fenntartják a máj B12-vitaminellátását.

Miért hiányzik néha a B12-vitamin, annak ellenére, hogy fogyasztják?

A B12-hiányt azoknál az embereknél, akik általában elegendő mennyiségben fogyasztják vagy kiegészítik, leggyakrabban az okozza, hogy a szervezet nem képes megfelelően felszívni ezt a vitamint. Csökkent bélfelszívódás B12   oka lehet veleszületett hajlam, gyomorproblémák, emésztőrendszer krónikus betegségei esetén alkalmazott bizonyos gyógyszerek beadása vagy néhány nőgyógyászati és hasi műtét után.

A megnövekedett fogyasztást és egyúttal a felszívódási képesség csökkenését tapasztalják az egész test hosszú távú fertőzésében szenvedők, vagy azok, akik túlzott alkoholt fogyasztanak.

MIKOR ALKALMAZHATÓ A B12 KIEGÉSZÍTÉSRE?

Vegán vagy vitariánus étrend esetén az   az egyetlen megbízható B12-vitamin-pótlási forrás . (A 2010-es adatok szerint a vegánok legfeljebb 73% -ának van B12-hiánya)

Célszerű gondolkodni a B12-kiegészítésről akkor is, ha az étrend főként növényi élelmiszerekből áll. Ha ennek a vitaminhiánynak a jellegzetes tüneteit észleli, tanácsos étrend-kiegészítő után nyúlni.

MIÉRT LIPOSOMÁLIS B12 VITAMIN?

A leggyakoribb vitamin- és ásványi anyag-kiegészítők por vagy tabletta formájában nem szívódnak fel kellőképpen a testünkben . A táplálékkiegészítőket még szállítás közben is bontják az emésztőrendszerben az emésztőenzimek és a gyomornedv. Tehát a hatóanyagnak csak kis százaléka ér el igazán rendeltetési helyét.

A C-vitamin liposzomális formája forradalmasítja a felszívódást!

Miért? A liposzómális burok kiküszöböli ezt a folyamatot és   védi a hatóanyagot . A liposzómák olyan molekulák, amelyek külső héja egészséges zsírokból (természetes foszfolipidekből) áll, amelyek bevonják a bennük található funkcionális anyagokat. A bélből történő felszívódás során ez a zsíros bevonat védőborítást biztosít a vitaminok számára. A liposzomális zsák természetesen felszívódik a bélfalon keresztül a véráramba, és vele együtt egy ép vitaminmolekula rejtőzik, amely aztán könnyen felszívódik a vérből közvetlenül a sejtekbe.

A B12 VITAMIN LIPOSOMÁLIS FORMÁJÁNAK ELŐNYEI

 • Jobb vitaminok szállítása a rendeltetési helyre - a bélfalon keresztül a véráramba, és onnan könnyen felszívódik közvetlenül a sejtekbe
 • Tökéletes biohasznosulás - a vitaminok felhasználhatósága a szervezet számára
 • A liposzómás réteg megvédi a vitaminokat az emésztőrendszer károsodásaitól
 • Szagtalan , hosszú eltarthatóság és tisztaság (adalékanyagok nélkül) - mindezt a laza formának köszönhetően

Miről szól?

Minden hatóanyag a természetes foszfolipidek által biztosított szabadalmaztatott liposzómális struktúrán keresztül kerül a sejtekbe   a vitaminok és ásványi anyagok legmagasabb biohasznosulása az emberi testben .

Liposzomális forma   növeli a felszívódást   hatóanyag akár húszszorosára és lehetővé teszi a sejtes   felszívódása meghaladja a 90% -ot . Ezenkívül a vitaminok liposzomális formája számos előnyt jelent a szervezet számára, amelyet a mennyiség bizonyít   klinikai vizsgálatok .

EGYEDI TECHNOLÓGIA A MOLEKULÁRIS SZINTEN

A vitaminok és ásványi anyagok liposzómális formáit évek óta sikeresen alkalmazzák az orvostudományban annak érdekében, hogy növeljék a hatóanyagok felszívódását a szervezetben.

A NaturLabs liposzómás B12-vitaminja 100% -ban természetes technológiát használ   LipoCellTech , amely biztosítja annak   felszívódás több mint 95% ! Így végre megérezheti   valódi hatása   B12-vitamin pótlás.

Különösen úgy működik, hogy a feldolgozás során a B12-vitamin molekulát foszfolipid réteggel vonják be. Nagyon hasonlít sejtjeinkhez, ezért a sejtek könnyebben elfogadják, és a tartalom könnyen behatol a belsejébe. A foszfolipid réteg egyrészt   védi a hatóanyagot   az emésztőrendszeren való áthaladás során, hogy megakadályozzák annak idő előtti lebomlását. Ugyanakkor lehetővé teszi a hatóanyag zökkenőmentes szállítását közvetlenül a sejtekbe is.

Ilyen   liposzómális szerkezet   a test sajátja, és a hatóanyag sejtbe juttatásakor maguk a foszfolipidek válnak   táplálék a sejtfal számára , ahol segítenek   sejtek és szövetek regenerációja .

MIÉRT KEDVEZMÉNYEZIK A LIPOSZOMÁLIS VITAMINOKAT A KAPSZULÁBAN?

A liposzómás étrend-kiegészítőket ömlesztve és folyékony formában állítják elő. Milyen előnyei vannak a porral töltött kapszuláknak a habosított folyadékkal szemben?

 • A por kapszulák könnyen hordozhatóak, utazásra alkalmasak és kényelmesen használhatók.
 • Vitaminjaink laza formája csak tiszta por adalékanyagok nélkül. Természetesen nem tartalmaz töltőanyagot, tartósítószert vagy inaktív anyagot.
 • A folyékony formákkal ellentétben, amelyek nem vonzó ízét gyakran aromák leplezik, a természetes kapszulában lévő por teljesen semleges ízű.
 • A kapszulába csomagolt por sokkal tovább tart. A folyékony adalékokkal ellentétben, amelyeket felnyitás után gyorsan el kell fogyasztani, a porforma hosszabb eltarthatóságú és stabilabb.
 • Az étrend-kiegészítő 100% vegán, GMO-mentes.

A felhasználás módja

 • Hetente 2-3 kapszula megelőző használatra.
 • Akut hiány esetén napi 1 kapszula.
 • A C-vitamint nem tanácsos egyszerre szedni, 2 órás intervallumot javasolunk.

Hozzávalók:

D-ribóz, LipoCellTech ™ Szabadalmaztatott liposzómás keverék: palmitoleinsav-foszfolipidek, napraforgóból (nem GMO), B12-vitaminból (metilkobalamin), hidroxipropilmetil-cellulóz vegán kapszulából.

Összetétel 1 kapszulában Táplálkozási értékek
D-ribóz 34,5 mg
LipoCellTech ™ liposzómás szabadalmaztatott vegyület 15 mg
B12-vitamin (metilkobalamin) 500 μg (20 000%) *
* Jövedelem referenciaérték

Összeg

A csomag 30 kapszulát tartalmaz.

A csomag megelőző használat mellett körülbelül 3,5 hónapig tart.

Tárolás

Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja.

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Értesítés

Tartsa távol gyermekektől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem 3 éves kor alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült.

MIÉRT VÁLASZTOTTUK A TERMÉSZETESEKET?

A NaturLabs cég egy cseh márka, amely inspirációt keres a természet adottságaiban és egyúttal a legújabb biokémiai szakmai ismeretek terén is. Növényi alapú termékeket fejleszt, amelyek pozitív hatással vannak az emberi test sajátos funkcióira, különös tekintettel a termék minőségére és tisztaságára, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A tudományos megközelítést és a természet inspirációját ötvözve prémium minőségű termékeket fejleszt, magas funkcionalitással és hatékonysággal. Ugyanakkor hangsúlyozza a hatóanyagok maximális hatékonyságát a jelenlegi tudományos kutatások alapján.

Az étrend-kiegészítőket a természeti erőforrások lehető legnagyobb figyelembevételével állítják elő. A NaturLabs arra törekszik, hogy minimalizálja a létezéséből adódó negatív környezeti hatásokat.

A NaturLabs célja olyan táplálék-kiegészítők előállítása, amelyek minden élőlény számára hasznosak testi és lelki egészségük érdekében, lehetővé téve számukra, hogy teljes mértékben kihasználják képességeiket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitamin B12
Egyének megoldására: Psziché és megnyugvás, Energia és vitalitás
Forma: Kapszula
Gyártó: NaturLabs
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 30 növényi kapszula
Származási ország: Cseh Köztársaság

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: