BrainMax D3 és K2-vitamin, D3 5000 NE / K2 mint MK7 150 mcg, 100 kapszula

Kód: 9979
Tipp Immunrendszer
Márka: BrainMax
11 125 Ft
Raktáron (>5 db)

Az alapvető D3- és K2-vitaminok szinergikus kombinációja, amelyek fontos szerepet játszanak a csontok, a fogak, az erek egészségében, és a legújabb tanulmányok azt sugallják, hogy ezek nagyon fontos vitaminok az immunitás támogatására.

Kombináltuk a D3- vitamint a K2-vitamin szabadalmaztatott formájával, például a német Kappa BioSicence cég MK7 K2VITAL ® DELTA-jával, amely növeli a szervezetben a D3-vitamin ellenálló képességét és használhatóságát, valamint az érrendszer meszesedése ellen hat. A K2-vitamin ezen stabil formáját, például az MK7-et egyebek mellett a test 48-szor hosszabb felezési ideje jellemzi a K2-vitamin hagyományos formáihoz képest (72 óra).

A termék nem tartalmaz semmilyen ballasztanyagot. A kapszulák funkcionális töltőanyagaként 288 mg bio-kurkumát használtunk, amelynek több mint 500 megerősített pozitív hatása van az emberi testre, például: a szív- és érrendszeri és idegrendszer normális aktivitása, gyulladáscsökkentő hatás, az ízületek, a csontok normális állapota, a bőr és a légzőrendszere.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

BrainMax D3- és K2-vitamin, D3 5000 NE / K2 mint MK7 150 mcg, 100 növényi kapszula

A BrainMax D3 és K2 vitamin egyesíti a D3 és a K2 vitaminokat, mint az MK7, két mikroelemet, amelyet alaposan kutattak a csont, a fog és a szív- és érrendszer egészségében betöltött szerepük miatt. A D3-vitamin elősegíti a kalcium raktározását a csontokban, ezáltal javítva a csontok egészségét. A nagyobb D3-vitamin bevitel összefüggésben lehet a kalcium erekben való tárolásával (az erek meszesedésével). Emiatt K2-vitamint adtunk a D3-vitaminhoz, például az MK7-hez, amely tisztítja az ereket a kalciumtól és segít a kalcium raktározásában a csontokban. Ez egy bináris fegyver, két alapvető vitamin teljes szinergiája, amelyek fontosak az általános egészség szempontjából. Nyáron testünk a napfényből hozza létre a D3-vitamint, de a K2-vitamint csak ételből tudjuk bevinni. Szükséges napi szükségleteit azonban gyakorlatilag lehetetlen teljesíteni.

A D3- és a K2-vitamin pótlása az éghajlati övezetünkben van az egészség és az immunitás szempontjából szinte szükségszerűség. Kivételt képeznek a nyári és tavaszi napsütéses napok, amikor a D3-vitamint a napsugarakból meríthetjük. A D3-vitamint az UVB-sugárzás közvetlenül a bőrön lévő bőrre gyakorolt hatása szintetizálja, és a szervezet képes az így kapott D3-vitamint az üzletekben tárolni. Néhány perc a nyári napsütésben, amíg a bőr enyhén rózsaszínűvé nem válik, 10 000-50 000 NE D-vitamint termel, ami majdnem 1000-szer több, mint az ajánlott napi adag. A napfény hiánya a nyugati fejlett populációban (legfeljebb 60%) depresszióval, szorongással, rossz csontállapotokkal, immunitásromlással vagy hormonális egyensúly romlásával jár.

BrainMax D3- és K2-vitamin, D3 5000 NE / K2 mint MK7 150 mcg, 100 kapszula
ucinky-vitaminu-d3-k2-infografika-brainmarket-cz

D3-vitamin és hatása az egészségre

 • Hozzájárul a normális immunrendszer működéshez  .
 • Hozzájárul a csont  normális  karbantartáshoz.
 • Hozzájárul a normális izomaktivitás karbantartáshoz.
 • Hozzájárul a fogak normális állapota karbantartáshoz .
 • Részt vesz   a sejtosztódás folyamatában.
 • Valamihez hozzájárul a kalcium normális felszívódásahoz és felhasználásahoz és a foszfor elősegíti a normális vér kalciumszint fenntartását.

Mennyi az optimális D3-vitamin adag?

2014-ben az Edmonti Egyetem kutatói közzétettek egy cikket, amely hibát emelt ki a D-vitamin ajánlott napi adagjának meghatározásakor. Rámutattak, hogy az ajánlott 600 NE nem elegendő egy egészséges ember igényeinek kielégítésére. Az adagnak csaknem 15-szer nagyobbnak kell lennie, azaz 8895 NE naponta [ 1 ]. Ilyen adagot napfénytől vagy pótlástól kaphat. A K2-vitamin a D3-vitaminnal együtt is használható, mert a K2-vitamin támogatja a kalcium helyes tárolását a csontokban, és ennek következtében a kalcium nem tárolódik az erekben. A K2-vitamin tisztítja az ereket a kalciumtól, és a kalciumot a csontokba szállítja .

K2-vitamin, mint MK7 K2VITAL®DELTA, amelyet a német Kappa BioSicence cég gyárt

Ez a K2-vitamin szabadalmaztatott formája MK7 formájában sokkal stabilabb, mint a K2-vitamin egyéb formáia. Ezt a stabilitást továbbítja a D3-vitaminnak is , amellyel kapszulában van. Jellemzője a test magas felhasználhatósága, és növeli a D3-vitamin biohasznosulását  A K2-vitamin szokásos formáival ellentétben, amelyek felezési ideje 1,5 óra a testben, a K2-vitamin ezen formája 78 órán át marad a szervezetben . Ez 48-szoros felezési időt jelent a testben.

A K2-vitamin és hatása az egészségre

 • Hozzájárul normális véralvadás.
 • Hozzájárul a csontok karbantartáshoz és normális csontállapotához.
K2-vitamin, mint MK7 K2VITAL®DELTA, amelyet a német Kappa BioSicence cég gyárt

vitamin_K2_MK7_infografika_brainmarket_CZ

Az MK7 K2-vitamin szabadalmaztatott stabil formája

A K2VITAL ® DELTA MK7 sokkal stabilabb normál és magasabb hőmérsékleten, és nem megy át gyorsan a biológiai lebomláson, mint a K2-vitamin egyéb formái. A Kappa Bioscience felmérése szerint a K2-vitamin MK7 termékeinek csak 5% -a felelt meg a címkén feltüntetett tartalomnak. A K2-vitamint tartalmazó termékek fele esetében csak a vitamintartalom felét találták meg a címkéhez képest. A többi termék szinte nem tartalmazott K2-vitamint. Mindena K2VITAL® DELTA-val ellátott termékek a bejelentett mennyiségű K2-vitamint tartalmazták.

K2 vitamin MK7

A Kappa felmérést is végzett a K2-vitamin minőségéről, stabilitásáról és hatékonyságáról az étrend-kiegészítőkben nem ásványi anyag kombinációkban, ahol a stabilitás nem lehet kérdés. Ezen nem ásványi K2-vitamin termékek felének minőségi problémái voltak, a minta akár egyharmadában sem volt mérhető K2-vitamin-tartalom (nulla). A termékek egyötödében a K2-vitamin tartalmát a címkén feltüntetett mennyiséghez képest 26–75% között mérték. A termékek csak egynegyede esetében a mért K2-vitamin mennyisége megfelelt a címkén feltüntetett mennyiségnek.

Az MK2 K2-vitamin létfontosságú

A BrainMax D3 és K2 vitamin termék előnyei

 • Ez a nélkülözhetetlen D3- és K2-vitaminok szinergikus kombinációja, amely nagy biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik a csontok, a fogak, az erek egészsége és az immunrendszer támogatása érdekében.
 • 1 kapszula 5000 NE D3-vitamint (lekolinból származó kolekalciferolt) és 150 mcg K2-vitamint tartalmaz MK7-ként .
 • A K2-vitamin, például az MK7 K2VITAL®DELTA szabadalmaztatott formáját a német Kappa Bioscience cég gyártja.
 • A K2-vitamin MK7-ként K2VITAL®DELTA stabilabb és jobban használható a szervezet számára, mint a K2-vitamin egyéb formái, és növeli a D3-vitamin biohasznosulását .
 • A K2-vitamin mint MK7 K2 A VITAL®DELTA felezési ideje a szervezetben 48-szorosa, mint a K2-vitamin hagyományos formáinak. Ez sokkal hatékonyabban megakadályozza a kalcium erekben történő tárolását. Tisztítja az ereket és kalciumot juttat a csontokba, ezáltal támogatva a csontok normális állapotát.
 • Szerves minőségű kurkuma funkcionális töltetként került felhasználásra, amelynek több mint 500 megerősített pozitív hatása van az emberi testre.
 • A termék nem tartalmaz semmilyen ballasztanyagot.

Ajánlott adagolás

Heti 1 kapszulát kell bevenni magas zsírtartalmú étkezés közben, vagy éhgyomorra Omega 3-mal vagy más olajjal.

(A cseh jogszabályok szerint az adagolás eltér a gyártó által ajánlott adagolástól. Minden kapszula nagy adag D-vitamint tartalmaz, amelyet a szervezetben tárolnak. A D-vitamin túladagolása egészségügyi komplikációkat okozhat, például hiperkalcémiát vagy szérum kalciumszintet. )  

Hozzávalók

Dózisméret: 1 növényes kapszula
A csomag 100 adagot tartalmaz.
Összeg
1 adagban
% RBÉ *
D3-vitamin ( kolekalciferol formájában, lanolinból ) 125 μg (5000 NE) 2500%
- Ebből napi D3-vitamin adag
715 NE (17,9 μg) 358%
K2 -vitamin mint MK-7 (K2VITAL®DELTA) 150 μg 150%
Bio Kurkuma 288 mg **
* a napi jövedelem referenciaértékének % -a

Nem tartalmaz töltőanyagot vagy stabilizátort, csak a megadott formában a legtisztább formában. Növényi kapszulák hidroxi-propil-cellulózon alapul.

Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen tárolandó. Tartsa távol gyermekektől. A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A terméket nem a változatos étrend helyettesítésére szánják. Tartsa meg az egészséges életmódot.

Csehországban készült a Votamax s.r.o vállalat számára

Referencia:

1. Statisztikai hiba a D-vitamin ajánlott étrendi mennyiségének becslésében, Paul J. Veugelers * és John Paul Ekwaru; Közegészségügyi Iskola, Alberta Egyetem, 350 University Terrace, Edmonton, AB T6G 2T4, Kanada. Link: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4210929/

Kurkuma - Egészségügyi állítás a 432/2012 EU rendelet szerint

Étvágy
Normális emésztés
Normális májműködés
A szív- és érrendszer normál aktivitása - vérkeringés
Immunrendszer - antioxidáns
Az ízületek és a csontok normális állapota
Az idegrendszer normális működése
A légzőrendszer normális működése
Normál bőrállapot
Az ízületek normális állapota
Gyulladáscsökkentő hatása van
Mentális egyensúly
Normális májműködés - máj lipidek
Gyulladásos reakciók ellenőrzése
Antioxidáns

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax®
Csomag mérete: 100 kapszula
Egyének megoldására: Immunitás, Szív, erek és vérnyomás, Ízületek és mozgásszervi rendszer
Forma: Kapszula
Típus: Vitamínok
Kapszulák száma:: 100 növény kapszula
Az adagok száma:: 100
Adagolás: 1 kapszulák
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BI Szerző | 21.11.2023
Ajánlani tudom másoknak is.
RM Szerző Richard Maceček (Adminisztrátor) 28.11.2023
Köszönjük a véleményét, örülünk, hogy elégedett volt. Üdvözlettel Richard
5
Z Szerző | 13.1.2023
Szuper! Remek D3 vitamin
5
L Szerző | 13.11.2022
A D3-nak köszönhetően sokáig egészséges vagyok
5
D Szerző | 23.9.2022
Több mint másfél éve szedek naponta egy kapszulát, és nem vagyok olyan gyakran megfázva, mint korábban. Ajánlom!
Ezt a mezőt ne töltse ki:
F Szerző 7.11.2022 08:55
Helló! Valóban helyes a heti 1 kapszula adagolása?
Válasz
R Szerző 26.1.2023 08:33
Üdvözöljük, a cseh jogszabályok szerint az adagolás javasolt a termékhez. Naponta kb. 700 NE, ezért az 1 db 5000 NE kapszulánkat "hétre" kell írni. Egyébként a tanulmányok szerint napi 1 kapszulát ajánlunk.