BrainMax Energy Magnézium, Magnézium-malát, 1000 mg, 200 kapszula

Kód: 6531
Laboratóriumban tesztelt
Márka: BrainMax
10 325 Ft
Raktáron (>5 db)

Az Energy Magnesium® 1000 mg jól felszívódó ALBIONl® magnézium-malátot tartalmaz egy kapszulában . Ez a magnézium- malát speciális koncentrált formája , amely 200 mg elemi magnéziumot (53% DV) tartalmaz egy kapszulában . 2 kapszulával  teljessé teszi a magnézium napi adagját , nagyobb adagoknál pedig nincs hashajtó hatása. Ezt a magnéziumot Amerikában állítja elő a világ egyik legjobb szerves ásványi anyag gyártója, az ALBION. A magnézium és az almasav kombinációja nem csak nagyon magas hasznosíthatóságot hoz a szervezet számára , hanem főleg energizáló hatást , mivel az almasav közvetlenül részt vesz sejtjeink energiatermelésébenAz Energy Magnesium® hozzájárul a fáradtság , kimerültség csökkentéséhez , valamint az izmok , az idegrendszer és a psziché normál működéséhez. 5 éve gyártjuk Önnek az Energy Magnesium®-t.  Nem tartalmaz ballasztanyagot (ečka). A kapszulák növényi alapúak, és a termék vegánok számára is alkalmas.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Az Energy Magnesium jól felszívódó és a legkoncentráltabb dimagnézium Malat a piacon

Az Energy Magnesium a magnézium-malát erősen koncentrált formája, nagy felszívódási képességgel, amely támogatja az energiatermelést, és alkalmas reggel vagy kora reggeli használatra.

mentális tevékenység
Támogatja a normál szellemi tevékenységet
megnövekedett energia
Energia löket
travici traktus

Gyengéd forma az emésztőrendszer számára

Miért Energy Magnesium: 200 mg elemi magnézium kapszulánként almasavval

A magnézium-malát a magnézium és az almasav kombinációja, amely sok gyümölcsben természetesen megtalálható.A magnézium-malát az almasav és a magnézium. Az almasavnak köszönhetően a magnézium ezen formája támogatja a sejtenergia termelését (ATP, a Krebs-ciklus utolsó fázisa) . Ha ezt a két összetevőt kombináljuk, javítják az energia-anyagcsere hatékonyságát a szervezetben . Éppen ezért az Energy Magnézium alkalmas reggel és délutáni használatra. A magnézium-malátnak ez a speciális koncentrált formája 4%-kal többet tartalmaz, mint a normál malát, és még 9%-kal több elemi magnéziumot is tartalmaz, mint a citrát.

 • A magnézium szerves formája: Magnézium + almasav .
 • A koncentrált szerves malát speciális formája.
 • Magas felszívódás és használhatóság az emberi szervezetben .
 • Az almasavnak köszönhetően támogatja a sejtenergia termelését (ATP, a Krebs-ciklus utolsó fázisa).
 • Alkalmas reggel és kora reggeli órákban az energizáló hatás érdekében .
 • 1 kapszula 200 mg elemi magnéziumot tartalmaz = az ajánlott napi adag 53%-a .
 • 20% Elemental Magnesium, a legkoncentráltabb malát a piacon = 2 kapszula = 106% DV
 • Tiszta összetétel ballasztanyagok nélkül.
energia magnézium részlet
magnézium stressz nő2

Miért van szükségünk magnézium-kiegészítőkre?

A magnézium a lakosság leghiányosabb ásványi anyaga , és ennek hiánya az emberekben gyakran súlyosan befolyásolja életminőségüket . A magnézium több mint 600 biokémiai reakcióban vesz részt szervezetünkben, az energia- , fehérjék- , gének- termeléstől az idegrendszer és az izmok megfelelő működéséig . Hiányának számos súlyos megnyilvánulása van , amit gyakran úgy tűnik, nem is tulajdonítunk valami olyan banálisnak, mint a magnéziumhiány. A magnéziumszükséglet megnő a stressz , a helytelen táplálkozás, az alkoholfogyasztás, a nagy mennyiségű cukor, a stimulánsok, a dohányzás miatt  Egy másik speciális csoport, amelynek magasabb magnéziumbevitelre van szüksége, a sportolók , valamint a terhes vagy szoptató nők . 

Mi az a Krebs-ciklus?

A Krebs-ciklus, más néven citrátciklus, egy kulcsfontosságú biokémiai folyamat a sejtekben, amely létfontosságú szerepet játszik a tápanyagok energiává alakításában. Ebben a ciklusban a cukrok, zsírok és fehérjék metabolizmusából származó molekulák adenozin-trifoszfáttá (ATP) alakulnak, amely a sejt fő energiavalutája. A Krebs-ciklus a mitokondriumokban zajlik, amelyek minden sejten belüli apró energiagyárak. A Krebs-ciklusban a magnézium és az almasav kombinációja játszik kulcsszerepet. A magnézium szükséges számos enzim aktiválásához, amelyek részt vesznek ebben a ciklusban. Az almasav, amely a magnézium-malát része, közvetlenül részt vesz a Krebs-ciklusban, mint az egyik fő vegyület. Ily módon a magnézium-malát elősegíti a hatékony energiatermelést a sejtekben.

Energia magnézium

Független laboratórium által tesztelt

Az Energy Magnesium hatóanyag mennyiségét és tisztaságát rendszeresen tesztelik egy független, akkreditált laboratóriumban. Egy kapszula 1063 mg magnéziumvegyületet mért, amelyből 218,2 mg elemi magnézium. Speciális félautomata gépeken tudunk ilyen eredményeket elérni , mert ilyen mennyiségű magnéziumot nagyon nehéz bevinni a kapszulába. A teszt eredményjelentése itt.

laboratorne testovano_labtech_final
magnézium formái

A magnézium melyik formáját válasszam?

Az Energy Magnesium , ahogy a neve is sugallja, a magnézium energizáló formája. Reggelente kell bevenni, és azoknak ajánlott, akiknek reggelente energialöketre van szükségük.

Ha szervezeted magnéziumszintjét szeretnéd pótolni, stresszoldani szeretnél és lazábban szeretnél lenni, az ideális forma a biszglicinát, amit Performance Magnesium néven találsz meg. Ez a forma akkor megfelelő, ha görcsöktől, izomrángásoktól, tikkektől szenved vagy fizikailag aktív. Délután, edzés vagy egyéb fizikai tevékenység után kell bevenni.

Válassza a Sleep Magnéziumot , ha az alvást szeretné elősegíteni és javítani szeretné az alvást, vagy ha stressztől vagy szorongástól szenved, de azoknak is megfelelő, akik a nap folyamán erősítik a kognitív funkciókat . Leggyakrabban esténként használják , amikor stresszoldó és nyugtató hatású . A nap folyamán kombinálhatja a magnézium egyes formáit.

A magnéziumhiány tünetei:

 • Görcsök és fájdalom az izmokban.
 • Szívdobogás gyors szívverés.
 • Álmatlanság.
 • Szorongás és depresszió.
 • Magas vérnyomás.
 • Migrén.
 • Gyenge koncentráció.
 • Fáradtság.
 • Idegesség.

Milyen hatással van a magnézium szervezetünkre?

A magnézium több száz biokémiai reakcióban vesz részt szervezetünkben, és hatással van az energiánkra, a hormonokra, az anyagcserére, a méregtelenítésre és a pszichére. A 432/2012 EU rendelet alapján a következő hatásokat sorolhatjuk fel:

 • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.
 • A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúly fenntartásához.
 • A magnézium hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez .
 • A magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez .
 • A magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez .
 • A magnézium hozzájárul a normál szellemi tevékenységhez.
 • A magnézium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
 • A magnézium hozzájárul a fogak normál állapotának fenntartásához.
 • A magnézium részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

Már 5 éve a piacon és még mindig az első helyen áll!

Az első Energy Magnesium már 5 éve megjelent a világra. Az Energy Magnesium olyan minőségű, hogy ma is inspirációt jelent más eladóknak , és ez jó, mert ez a célunk. Az egész piacot jobb minőség felé irányítani, hogy a vásárlónak lehetősége legyen a legjobb minőségű termékeket vásárolni.

Termékeink minőségét a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő, tisztán cseh gyártás biztosítja, amely megújuló energiaforrásból származik. Ezzel támogatjuk a hazai gazdaságot, a foglalkoztatást és 100%-os felügyeletet biztosítunk a termelési folyamat felett. Még ha ez az útvonal drágább is, mint például a lengyelországi termelés, és a költségekben is meglátszik, akkor is kitartunk mellette, mert üzletünk nem csak a profitról szól, hanem az értékekről is. Ezért minden eladott Magnesiából egy 15 Ft adományozunk az FNO-ban működő gyermekonkológiai centrum támogatására.

megújuló erőforrások
100%-ban megújuló energiából termelés
Csehország
100% -ban cseh gyártás a legmagasabb színvonalon
Amerikai minőség
100% márkájú magnézium az USA-ból
KÓRHÁZ
15 FT  minden daraból a gyermekonkológiai központba

A maximális minőség érdekében az Albion amerikai magnéziumát választottuk

Az Energy Magnesium  első osztályú magnézium-malátot tartalmaz az amerikai Albion cégtől, amely több mint 60 éve működik a piacon  , és  a legszigorúbb körülmények között állítja elő a világ egyik legjobb és legtisztább magnéziumát.

 • Prémium amerikai minőség és magnézium tisztaság.
 • Az USA-ban készült  és a Cseh Köztársaságban kapszulázták .
energia magnézium usa

Kinek alkalmas az Energy Magnesium?

A magnézium-malát különösen hasznos lehet azoknak, akik fáradtak vagy lemerültek, mivel hatékony formában biztosítja a magnéziumot, amelyet a szervezet könnyen hasznosít, miközben az almasav révén hozzájárul a jobb energiafelhasználáshoz.

 • Stressztől és mentális megterheléstől szenvedő egyének számára.
 • Energiahiányos egyéneknek.
 • Ha szívdobogásban és magas vérnyomásban szenved .
 • Depresszió és szorongás vagy idegesség esetén .
 • Izomgörcsök és izomfájdalom esetén.
 • Fejfájásra és migrénre .
 • Kimerültség és fáradtság esetén .
 • Terhes és szoptató nők számára, mert nő az ásványi anyagok fogyasztása.
 • PMS-ben szenvedő nők számára.
 • Minden sportolónak a jobb regeneráció érdekében .
 • A magnézium mindenki számára megfelelő , még akkor is, ha Ön nem szenved a hiányának akut tüneteitől.

A magnézium speciális koncentrált formája: DiMagnézium-malát

A magnézium-malát a magnézium szerves formája , amely különösen fontos az érzékeny emésztőrendszerben szenvedők számára. Malát, azaz almasav tartalmának köszönhetően az energia-anyagcsere támogatására ajánlott, valamint izomfájdalmakban vagy fibromyalgiában szenvedőknek is alkalmas, mivel a magnézium és az almasav kombinációja hozzájárul az izomlazuláshoz. A citráthoz képest a malát körülbelül 9 %-kal több elemi magnéziumot tartalmaz, és nagyobb dózisokban nem hat hashajtóként . 1 kapszula 53% DV magnéziumot tartalmaz. 

energia magnézium összehasonlítás1

Az energiamagnézium előnyei:

 • Első osztályú, USA-ból származó DiMagnesium-malátot tartalmaz, hozzáadott adalékok és stabilizátorok nélkül.
 • Ez körülbelül az almasav és a magnézium egyedülálló kombinációja magas biológiai hozzáférhetőséggel.
 • 1 kapszula 200 mg elemi magnézium-malátot - 53% magnézium DDD-t tartalmaz.
 • Nem tartalmaz ballasztanyagokat és adalékanyagokat (E). Csak 1 gramm magnézium-malát gyógynövény kapszulánként .
 • Nagyobb dózisban sem fejt ki hashajtó hatást .
 • Energetizáló hatás az almasavnak köszönhetően, amely részt vesz az ATP sejtenergia termelésének folyamatában.
 • Magas felszívódás és tolerálhatóság az emésztőrendszerben.
energia magnézium részletes előnyei2

Adagolás

1-2 kapszula reggel közvetlenül ébredés után vagy reggel és délután éhgyomorra. A magnéziumot mindig éhgyomorra kell bevenni a felszívódás miatt.  Javasoljuk, hogy éhgyomorra szedje, mivel éhgyomorra sokkal jobban felszívódik a magnézium.

(Maďarština) (3)
Adagolás mérete: 1 kapszula
Mennyiség 1 adagban %RBÉ*
Dimagnézium-malát 1000 mg
ebből elemi magnézium 200 mg 53%
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelsert!

 

Referencia:

[1] Jennifer W Hartle, Shane Morgan, Tanoya Poulsen, 2016: A magnézium in vitro összehasonlító felszívódásának modell kidolgozása öt, étrend-kiegészítőként általánosan használt magnéziumforrásból. A pufferolt magnézium-biszglicinát felszívódási sebessége gyakorlatilag megegyezik (statisztikailag hasonló) a magnézium-biszglicinátéval, de abszolút értékben a szervezet több magnéziumot vesz fel a biszglicinát pufferolt formájával.

[2] Tápanyagok. 2019 július; 11(7): 1663. Laura Blancquaert, 1 Chris Vervaet,2 és Wim Derave1: A magnézium-kiegészítők biohasznosulásának előrejelzése és tesztelése

Összetevők:DiMagnézium-malát, vegetáriánus kapszula. Nem tartalmaz semmilyen töltőanyagot vagy stabilizátort, csak a deklarált összetételt a legtisztább formában. A kapszulák cellulózból készülnek. A termék vegánok számára alkalmas.

Csehországban, a Votamax s.r.o számára készült

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

FigyelmeztetésÉtrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Kiszerelés: 100 db növényi kapszula

ikon

Emlékezik

A legfontosabb információk a magnéziumról

A magnézium a leginkább hiányos ásványi anyag az emberi szervezetben. Az emberek 80-90%-a szenved a hiányától. És ne feledje, hogy nincs olyan magnézium, mint a magnézium. Sok formája létezik. Fontos a felszívódás.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Csomag mérete: 200 kapszula
Egyének megoldására: Energia, Gyógyulás és izomgörcsök
Forma: Kapszula
Típus: Ásványok
Kapszulák száma:: 200 tabletta
Az adagok száma:: 200
Adagolás: 1 kapszulák
5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
TI Szerző | 2.3.2024
Elégedett vagyok a termékkel, jobban érzem magam csak azt nem tudom, hogy folyamatosan lehet e szedni vagy csak kúraszerűen.
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 6.3.2024
Köszönjük a véleményét, ennek örülünk, hogy a termékekkel elégedett. A magnéziumot szedheti folyamatosan, minden nap. Üdvözlettel Richard.
5
P Szerző | 13.1.2023
Egyszerüen szuper!
5
A Szerző | 13.11.2022
Nagyon meg vagyok elégedve, már megvan a harmadik csomag és biztosan folytatom, jól érzem magam utána.
5
BA Szerző | 8.11.2022
Egyenlőre elégedett vagyok a termékkel.
5
É Szerző | 26.8.2022
Elégedett vagyok, a magnézium határozottan segített.
Ezt a mezőt ne töltse ki:
S Szerző 7.11.2022 09:13
Sziasztok, éhgyomorra kell bevenni, vagy reggeli után is bevehető?
Válasz
RM Szerző 26.1.2023 08:10
Tisztelt Szabolcs, Köszönjük a kérdését. Igen, jobb éhgyomorra beszedni, jobban felszívódik és jobb hatást ér el vele.