Performance Protein csokoládé 1000g fehérje

Kód: BM01
Immunrendszer
Márka: BrainMax
18 650 Ft –16 %
protein coko
18 650 Ft –16 % 15 540 Ft
Raktáron (>5 db)

Kiváló minőségű natív tejsavófehérje abszolút úttörő kombinációja hidrolizált I-es és III-as típusú kollagénnel, kolosztrummal és kókuszolajjal . Összetétele és tisztasága teljesen egyedivé teszi.Biztos lehet benne, hogy az anyagok kombinációja egy termékben nem létezik ilyen minőségben . Nem csak a minőségi fehérjeforrás könnyű kiegészítésére szolgál. A Performance Protein egy átfogó megoldás a regenerációra, a bélrendszerre és az immunitásra . Annak ellenére, hogy csak a természetes édesítőszerrel, steviával ízesítik, nagyszerű íze és illata van. Ezenkívül nem tartalmaz semmilyen ballaszt anyagot és glutént.

Megjegyzés: A kókuszolaj és a kolosztrum kombinációja csomókat képezhet, amelyek azonban nem befolyásolják a fehérje minőségét.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Performance Protein: Kompromisszumok nélküli megoldás a regenerációhoz, a bélrendszerhez és az immunitáshoz

Sok éven át tartó fehérjetermékek tesztelése, a legfrissebb tanulmányokból származó új információk folyamatos megismerése és a piac kínáltakkal való elégedetlenség hozott ide bennünket. Tervezze meg saját fehérjét: PERFORMANCE PROTEIN . Egy fehérje, amely egyedülálló összetételével és tisztaságával nem hasonlítható össze a piacon lévő többi termékkel. Egy fehérje, amely a TELJESÍTMÉNY attribútumot viseli, mivel nem csak az edzőteremben segít jobb eredményeket elérni, hanem mindenekelőtt az általános egészségben, azaz az életben.

Hosszú hónapok óta dolgozunk a termék összetételén, és ez nem csak akiváló minőségű és biológiailag hozzáférhető fehérjeforrás kiegészítése. Olyan személyek igényeire is kifejlesztették, amelyek nem csak a következőkre összpontosítottak:

 • A bélfal és a mikroflóra egészséges állapota.
 • Zökkenőmentes emésztés.
 • Az ízületi szalagok és rögzítések állapota.
 • Immunitás.
 • Izomtömeg támogatása és regenerációja.
12023

Egy 35 g-os adagban a következőket találja:

 • 22 g a legjobb minőségű fehérje: Natív tejsavó, amelyet közvetlenül a legelőkön szabadon legelő holland tehenek tejéből készítenek hidegen. A gyártástechnológia és az alapanyag minősége a fehérjék között "Roll Royce"-vá teszi.
 • 9 g kiváló minőségű hidrolizált I-es és III-as kollagén. (A jó kollagént arról lehet tudni, hogy nincs szaga vagy habzása.)
 • 0,8 g kolosztrum 40%-os immunglobulinra standardizálva. (A standard 30% immunglobulin)
 • 0,35 g kókuszolaj.
 • 2,6 g valódi kakaó.

A termék fő előnyei:

 • Biológiailag aktív fehérje
 • Immunitás
 • A bél mikroflórájának optimalizálása
 • Kötőszöveti regeneráció
 • Természettől ízesítve
 • Nagyszerű konzisztencia és aroma
teljesítmény fehérje - csokoládé infografika brainmarket CZ

A legjobb minőségű alapanyagokat használtuk

A Performance Protein nem csak egy másik fehérje.Biztos lehet benne, hogy egy termékben lévő anyagok kombinációja nem létezik ilyen minőségben . A teljes terméket nemcsak a minőségi fehérjeforrás kiegészítésére terveztük, hanem a kötőszövetek regenerálódásának , a bélgát helyreállításának, amelyen keresztül a méreganyagok szervezetünkbe juthatnak, valamint az immunitás támogatásának eszközeként .

Natív savó a legelőkön szabadon legelő tehenek tejéből

Az egész termék magja a fűvel etetett holland tehenek friss tejéből származó natív tejsavó . Ezenkívül ezek a tehenek az idő nagy részében szabadon legelnek a legelőkön, és az ökológiai és fenntartható mezőgazdasági termelésnek megfelelően tartják őket . A natív savó előállításához használt tej olyan gazdálkodóktól származik, akik nemcsak az antibiotikumok használatának csökkentésére kötelezték el magukat, hanem a károsanyag-kibocsátás és az energiafogyasztás csökkentésére is. Ugyanakkor a holland gazdák folyamatosan dolgoznak az állatok jólétének javításán . A tej nem tartalmaz antibiotikumot és hormonokat .

Ár és teljesítmény arány

Ha az összes terméket külön-külön kellene megvásárolnia, akkor legalább 22 800 Ft-t (azaz 50%-kal magasabb árat) fizetne:

 • 750 g natív tejsavó: 13 00 Ft.
 • 250 g minőségi kollagén: 6 500 Ft.
 • 22 g kolosztrum 40%-os immunglobulinra standardizálva: 3 300 Ft.

Natív tejfehérje szabadon legelőn legelő holland tehenekből 21,7 g

A natív fehérje a tejsavó legtisztább formája, amely a piacon elérhető . A hagyományos tejsavótól eltérően friss, hideg tejből nyerik , hogy ne bontsa le a törékeny peptideket. Ennek eredményeként megőrzi magas emészthetőségét, biohasznosulását (fehérje felszívódását és felhasználását) . Ezenkívül a natív fehérje természetesen magasabb koncentrációban tartalmaz immunglobulinokat és laktoferrint (az immunrendszer számára fontos anyagokat) .

performance_protein_pro_infografika_brainmarket_CZ

performance-protein-infografika-brainmarket-hu_1

DSC_5553

Hidrolizált kollagén I és III típusú 9,1 g

A szervezetünkben lévő kollagén biztosítja a kötőszövetek rugalmasságát és szilárdságát: csontok, szalagok, inak, porcok, valamint bőr és haj. A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetben, de termelése az életkorral csökken. A Performance Protein adagonként 9,1 g kollagént tartalmaz, amit nem csak a sportolók értékelnek.

40%-os immunglobulinokra standardizált kolosztrum 0,77 g

A kolosztrum az emlőmirigy első folyadéka, amelyet néha első tejnek is neveznek. Az emlősanyák a születést követő első napokban termelik őket, és arra szolgálnak, hogy a fiatalok erős immunitást biztosítsanak a túléléshez az életük első napjaiban. A tehén kolosztrumában 30-40-szer magasabb az immunanyagok koncentrációja, mint az emberi szervezetben . Ezek főként immunglobulinok, laktoferrin, vitaminok és ásványi anyagok a leginkább biológiailag hozzáférhető formában, és nem utolsósorban növekedési faktorok. A kolosztrum serkenti a fiatal újszülött borjak immunrendszerét, és segít megbirkózni az életet veszélyeztető kórokozókkal már életük első óráiban.

Kókuszolaj 0,35 g

A kókuszolaj az egészséges MCT zsírok forrása, és a kolosztrummal, a kollagénnel és a természetes savóval együtt pozitív hatással van a bélrendszerre, amely egészségünk központja.

Kakaó 2,59 g

Azt akartuk, hogy a Performance Protein íze valódi és összetéveszthetetlen legyen. És ezért egyszerűen valódi kakaót adtunk az összetételéhez. Ennek köszönhetően minden egyes adagnál élvezni fogja összetéveszthetetlen ízét és aromáját.

Egyéb összetevők: Guargumi és Stevia

Egy tiszta és egyedi terméket szerettünk volna létrehozni, amely gyógyító hatással van a bélrendszerünkre, röviden és egyszerűen: mikrobiombarát lenne. Ezért nem tudtunk olyan szintetikus édesítőszert vagy ballasztanyagot használni, amelyet a jobb szín, állag vagy tartósság érdekében adunk hozzá. Úgy döntöttünk, hogy guargumit használunk – egy természetes rostot, amely táplálja a bél mikroflóráját. És hogy kinek édesítsen mindent természetes stevia édesítővel.

DSC_5563
Táplálkozási információk
100g-nál 1 adag = 35 g
Energia (kcal) 387 g 133,45 g
Fehérjék 75 g 26,25 g
Szénhidrát 5 g 1,75 g
ebből cukrok 4 g 1,4 g
Zsírok 6 g 2,1 g
ebből telített zsírok 4 g 1,4 g
Rost 2 g 0,7 g
1,5 g 0,52 g
Az egyes anyagok aránya:
Natív tejsavó koncentrátum 62 g 21,7 g
I. és III. típusú kollagén 26 g 9,1 g
Inulin 7,4 g 2,59 g
Kolosztrum (40% immunglobulin) 2,2 g 0,77 g
Kókuszolaj 1 g 0,35 g
Ásványi anyag tartalom:
Kalcium 250 mg 86 mg
Nátrium 700 mg 240 mg
Magnézium 17 mg 5,95 mg
Kálium 800 mg 280 mg
Esszenciális aminosavak aránya
Leucin 8,5 g 2,98 g
Izoleucin 3,7 g 1,30 g
Valin 3,8 g 1,33 g
Lizin 7,4 g 2,59 g
metionin 1,7 g 0,60 g
Fenilalanin 3,0 g 1,05 g
Treonin 3,6 g 1,26 g
triptofán 1,3 g 0,46 g
A félig esszenciális aminosavak aránya:
Arginin 3,8 g 1,33 g
Cisztin 1,7 g 0,60 g
Glutaminsav 13,7 g 4,80 g
hisztidin 1,5 g 0,53 g
Prolin 6,2 g 2,17 g
Tirozin 2,40 g 0,84 g
A nem esszenciális aminosavak aránya:
Alanin 5,4 g 1,89 g
Spárgasav 8,6 g 3,01 g
glicin 7,4 g 2,59 g
Serin 3,5 g 1,23 g
1 adag = 35 g A csomag 28 adagot tartalmaz.

 

Hozzávalók:

Natív tejsavókoncentrátum (62%), szarvasmarha I-es és III-as típusú kollagén (26%), kakaó , 40%-os immunglobulinra standardizált kolosztrum , kókuszolaj , guargumi (természetes rost) , édesítőszer ( szteviol-glikozidok ).

Adagolás:

Keverjen össze 1 kanál (kb. 35 g) 200 ml vízzel shakerben vagy mixerben. A krémesebb vagy intenzívebb íz érdekében kevés vízzel elkeverjük. Fogyasszon 1-2 kanál naponta. A csomag tartalmaz egy mérőpoharat is.

A fehérje csokoládé változatában látható fehér csomók nem kollagén, hanem kolosztrum.

Értesítés:

Nem alkalmas gyermekek és 16 év alatti serdülők számára

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Súly: 1.24 kg
Csomag mérete: 1 kg
Egyének megoldására: Gyógyulás és izomgörcsök, Izomtömeg és fizikai teljesítmény, A belek és az emésztőrendszer egészsége
Forma: Por
Típus: Protein
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
V Szerző | 13.1.2023
Top protein ajánlom!
5
B Szerző | 13.11.2022
Kiváló. Néha sütéshez is használom.
5
P Szerző | 24.8.2022
Igazi csokoládé íz. Nem képez csomókat, csak jól fel kell rázzni a shakerben.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: