Performance Protein, natív tejsavófehérje, csokoládé, 1000 g Étrend-kiegészítő

Kód: BM01
Immunrendszer
Márka: BrainMax
16 070 Ft
Raktáron (>5 db)

Frissítettük a már amúgy is jó Performance proteint azáltal, hogy a normál kollagént fűvel táplált kollagénre cseréltük, és összességében tökéletesítettük az ízt és az oldhatóságot. A kiváló minőség abszolút úttörő kombinációja natív tejsavófehérje fűvel táplált hidrolizált I. és III. típusú kollagénnel, kolosztrummal . Kókuszolaj helyett kókusztejet használtunk , ami könnyebben oldódik és krémesebb állagot ad a fehérjének. Teljesen kiváló minőségű natív tejsavófehérje áttörő kombinációja fűvel táplált hidrolizált I. és III. típusú kollagénnel, kolosztrummal és kókuszolajjal . Összetétele és tisztasága teljesen egyedivé teszi. Biztos lehet benne, hogy az anyagok kombinációja egy termékben nem létezik ilyen minőségben . Nem csak a minőségi fehérjeforrás könnyű kiegészítésére szolgál. A Performance Protein egy átfogó megoldás a regenerációra, a bélrendszerre és az immunitásra . Annak ellenére, hogy az csak a természetes stevia édesítőszerrel ízesítve, remek íze és illata van. Ráadásul nem tartalmaz sem ballasztanyagot, sem glutént.

Megjegyzés: A kókusztej és a kolosztrum kombinációja csomókat képezhet, amelyek azonban nem befolyásolják a fehérje minőségét.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Natív tejsavófehérje csokoládé

Izomnövekedés, bélrendszer és erős ízületek finom fehérjével

A Performance Protein több, mint egy egyszerű fehérje. Az összetevők jól átgondolt kombinációja, amely a natív tejsavófehérje mellett tehénkolosztrumot és fűvel táplált hidrolizált kollagént is tartalmaz. Együtt olyan fehérjét alkotnak, amely nemcsak a legjobb forrásból származó fehérjepótlást , hanem az egészség és a vitalitás átfogó támogatását is biztosítja. Egyedülálló összetételének köszönhetően ideális választás azok számára, akik minőséget és hatékonyságot keresnek egy termékben. Függetlenül attól, hogy Ön sportoló, aktív egyéniség, vagy egyszerűen csak szeretné támogatni egészségét és vitalitását, a Performance Protein a legjobb választás.

Natív tejfehérje szabadtartású tehenekből  

A denaturálatlan natív tejsavófehérje hideg forrásból származik, közvetlenül az ellenőrzött európai tenyésztésből származó, szabadtartású, fűvel táplált tehenek friss tehéntejéből . A hagyományos fehérjékhez képest a tej csak egyszeri kíméletes pasztőrözésen esik át (általában kétszeres pasztőrözésre kerül sor).A mikroszűrési folyamat nagyon alacsony hőmérsékleten (akár 10°C-on) megy végbe, ahol a fehérje megtartja az immunglobulinokat és az enzimeket . Ennek köszönhetően jobban emészthető , jól felszívódik , és mindenekelőtt jobban hasznosítja a benne lévő fehérjéket. A friss tejből történő kíméletes és közvetlen feldolgozási módszernek köszönhetően az aminosavak közötti kötések nem szakadnak meg, és összességében a fehérje magasabb koncentrációban tartalmaz aminosavakat, különösen a pro-anabolikus leucint.

tehén legelőn részletesen fehérje
teljesítmény fehérje termék

Hidrolizált, fűvel táplált kollagénnel az egészségesebb ízületekért

Hidrolizált kollagén nélkülözhetetlen az egészséges bőr, haj, köröm és ízületek számára. Legfőbb előnye, hogy könnyen emészthető és hatékonyan felszívódik a szervezetben , és támogatja a saját kollagén termelődését.A hidrolizált kollagén biológiailag jobban hozzáférhető, mert hidrolízis folyamaton megy keresztül , amikor az egyes fehérjék kisebbre "törnek".   kollagén peptidek , amelyek könnyen felszívódnak a sejtben. Ez jelentősen hozzájárul a bőr megújulásához, hidratálásához, a haj és köröm erősítéséhez, az ízületek rugalmasságának javításához. Használata különösen alkalmas sportolók, idősek vagy ízületi és bőrproblémákkal küzdő egyének számára. A hidrolizált kollagén kiváló választás azok számára is, akik szeretnék támogatni testük regenerálódását és általános egészségi állapotukat.

Kolosztrum a jobb immunitásért

A kolosztrum igazi kincs az emberi szervezet számára. Ez az első tej, amelyet az emlős anyák a szülés utáni első napokban termelnek, hogy fiaik erős immunitást biztosítsanak a túléléshez. De ez nem csak az immunitásról szól. A tehén kolosztrumban 30-40-szer nagyobb az immunanyag koncentrációja, mint az emberi szervezetben . Ezek elsősorban az immunglobulinok, a laktoferrin, a vitaminok és ásványi anyagok a leginkább biológiailag hozzáférhető formában, és nem utolsósorban a növekedési faktorok. A kolosztrum serkenti a fiatal, újszülött borjak immunrendszerét, és segít megbirkózni az életet veszélyeztető kórokozókkal már életük első óráiban.

tehén kolosztrum
LAUF fehérje Performance Protein
lauf fehérje teljesítmény PROTEIN csokoládé PNG
Kinek alkalmas? Profi sportolóknak, fizikailag aktív férfiaknak és nőknek, valamint azoknak, akiknek fehérje pótlásra van szükségük. Mindenkinek, akinek a nap folyamán fehérjepótlásra van szüksége, erősítse az immunitást, a bélrendszert és az ízületek egészségét.
A natív tejsavó formája y Natív tejsavó koncentrátum és izolátum kombinációja. Natív tejsavó koncentrátum
Édesítve Stevia levelek Stevia levelek
A tej eredete Litvánia Litvánia
Fehérjék 26 g 26 g
Szénhidrát 1 adagban (35 g) 2,7 g 1,8 g
Zsírok 1 adagban (35 g) 0,5 g 2,1 g
Laktóz Alacsonyabb laktóz tartalom Magasabb laktóz tartalom

A különbség a Performance Protein és a LAUF Protein között

Mind a LAUF, mind a Performance Protein a legjobb minőségű natív fehérjét tartalmaz. Azonban azzal a különbséggel, hogy a LAUF 100%-ban natív fehérjét tartalmaz izolátum és koncentrátum formájában, 1:1 arányban. Míg a Performance 62% natív tejsavófehérjét és 26% fűvel táplált kollagént tartalmaz. Ugyanakkor tehénkolosztrummal és kókuszolajjal dúsított. A LAUF fehérje gazdagabb aminosav-spektrumot tartalmaz, különösen a pro-anabolikus leucint, mivel 100%-ban natív tejsavófehérjét tartalmaz. A LAUF protein nem csak a sportteljesítmény és az izomnövekedés érdekében a fehérje kiegészítésére koncentrál, míg a Performance szélesebb körben alkalmazható az immunitás, a bélrendszer, de az edzés terén is.

kókusztej

Kókusztejjel a finom ízért

A Performance Protein kókusztej hozzáadásával ideális választás mindazok számára, akik minőségi és ízletes fehérjeforrást keresnek. A kókusztej fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és minőségi zsírokkal látja el a szervezetet. Főleg laurinsav, amely segít a fehérje jobb összekeverésében , és krémesebb állagot ad neki. Történelmileg a kókusztejet hidratálási forrásként használták, így szervezete minden adaggal tökéletesen ellátva lesz. Performance Protein kókusztejjel – azoknak, akik nem csak fehérjére vágynak.

A különbség a natív tejsavófehérje és szokásos "sajt" tejsavófehérje

A Native Whey Proteint hidegen állítják elő, közvetlenül a legelőn etetett, fűvel etetett tehenek friss tejéből. Míg a "sajt" tejsavófehérje sajtból, pontosabban a sajtgyártás melléktermékéből, a savóból készül. A hagyományos tejsavófehérje tehát feldolgozottabb élelmiszer a natív fehérjéhez képest, és a gyártási folyamat során az aminosavak és a hasznos anyagok lebomlanak, mivel a tejet először melegítéssel kell pasztőrözni, majd magasabb hőmérsékleten sajtot kell előállítani, és az utolsó szakaszban. a sajtból nyert savót tejsavófehérje előállítására. Míg a natív fehérje a tejtermelés során kezdetben csak egy pasztőrözésen esik át , majd azutánKözvetlenül a tejből alacsony hőmérsékleten finoman szűrve natív tejsavófehérjét nyer, anélkül, hogy az aminosavak közötti törékeny kötéseket lebontaná . Az így kapott termék egy kivételes minőségű, tiszta, nagyon jól felszívódó és a szervezet által emészthető fehérje. A natív fehérjét az aminosavak és a szervezet számára hasznos anyagok ( laktoferrin , immunglobulin ) magasabb koncentrációja jellemzi. A natív fehérje a kaviár a fehérjék között. Tanulmányok azt mutatják, hogy a natív tejsavófehérje jobban növeli az aminosavak koncentrációját a vérben, mint a normál tejsavófehérje vagy a tej, ami egyszerűen fogalmazva megnövelheti az izomépítéshez szükséges időt.

szárítási folyamat
Fehérjetermelés

Gyengéd fehérjetermelés natív tejsavóból

Az egyik oka annak, hogy a natív tejsavó olyan jól teljesít a fehérjetartalom és a felszívódás szempontjából, az a gyártási folyamat. A natív tejsavófehérjét csak egyszer , míg a tejsavófehérjét kétszer pasztörizálják. Ez a fehérjék denaturálásához (károsodásához) vezethet, ráadásul a natív tejsavófehérje termelése hideg mikroszűrési eljárással történik (10°C-ig) . Leegyszerűsítve elmondható, hogy a natív tejsavófehérje előállítása olyan kíméletes, hogy ennek köszönhetően a fehérje megtartja a fehérje mennyiségét és nagyobb mennyiségű aminosavat.

26,25 g fehérje és 4,89 g BCAA minden adagban!

A natív tejsavó gazdag aminosavakban . Különösen nagy mennyiségű leucin és cisztin miatt specifikus. A leucin serkenti a proteoszintézis folyamatát . Az a folyamat, amelynek során a fehérjék aminosavakból készülnek. A leucin ezt a folyamatot sokkal gyorsabbá teszi. A második aminosav a cisztin, amely a glutation prekurzora . A két legerősebb antioxidáns egyike a szervezetben. Ezek az aminosavak nagyon fontosak számunkra, mert részt vesznek az izomtömeg felépítésében és a regenerációban. Ugyanakkor nagyon törékenyek és érzékenyek a hőre . Kíméletes feldolgozása miatt a natív tejsavó mindkét aminosavban gazdag, így nem csak edzés után minőségi fehérjeforrás.

edzés lauf protein2

Kiváló ízű cukor és mesterséges édesítőszerek nélkül

A stevia levelei kellemes édes ízt adtak a fehérjének. A cukornál akár 300-szor édesebb gyógynövény nem tartalmaz kalóriát és nem emeli meg a vércukorszintet . Mindenekelőtt a mesterséges édesítőszerekhez képest nincs rossz hatással a bélmikrobiómára. A krémesebb állag érdekében guar gyümölcsmagot használtunk . Ezek olyan arányban tartalmaznak rostot, amely jót tesz a belek egészségének és fenntartja a jóllakottság érzését.

stevia bemutatkozás 2

Adagolás

Keverjen el 1 kanál (35 g) 200 ml vízzel vagy tejjel . Figyelembe véve a napi fehérjebevitelt, fogyasszunk 1-3 adagot naponta. Nemcsak edzés után, hanem reggeli zabkása, turmixok készítésekor, vagy akár sütés közben is használhatjuk, hogy értékes fehérjékkel gazdagítsuk a klasszikus zsemléket, desszerteket.

Táplálkozási információk és összetétel

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
100 grammonként 35 g-ig
energia érték
1527 kJ / 365 kcal
536 kJ / 128 kcal
Zsírok
1,10 g
0,77 g
- ebből telített zsírsavak
0,80 g
0,50 g
Szénhidrát
14,72 g
3,31 g
- ebből cukrok
7,72 g
2,72 g
Rost
3,18 g
1,11 g
Fehérjék
73,25 g
25,64 g
0,32 g 0,11 g

 

Összetevők: Natív tejsavókoncentrátum (62%), I-es és III-as típusú szarvasmarha kollagén (26%), kakaó , tehénkolosztrum , kókusztej, kakaó, guargumi (természetes rost) , édesítőszer ( szteviol-glikozidok ).

Az aminosavak aránya

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
100 grammonként (g) 35 grammonként (g)
Glutaminsav
12,04 g
4,21 g
glicin
7,73 g
2,71 g
Aszparaginsav
7,20 g
2,52 g
Leucin
7,15 g
2,50 g
Lizin
6,37 g
2,23 g
Prolin
6,28 g
2,20 g
Alanin
4,91 g
1,72 g
Arginin
3,51 g
1,23 g
Valine 3,47 g 1,21 g
Izoleucin 3,38 g 1,18 g
Serine 3,28 g 1,15 g
Treonin 3,07 g 1,08 g
Fenilalanin 2,56 g 0,90 g
Tirozin 2,17 g 0,76 g
cisztein 1,53 g 0,53 g
metionin 1,44 g 0,51 g
hisztidin 1,35 g 0,47 g
triptofán 1,12 g 0,39 g
 
 
 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Proteinek (Fehérjék)
Csomag mérete: 1 kg
Egyének megoldására: Gyógyulás és izomgörcsök, Izomtömeg és fizikai teljesítmény, A belek és az emésztőrendszer egészsége
Forma: Por
Típus: Protein
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
V Szerző | 13.1.2023
Top protein ajánlom!
5
B Szerző | 13.11.2022
Kiváló. Néha sütéshez is használom.
5
P Szerző | 24.8.2022
Igazi csokoládé íz. Nem képez csomókat, csak jól fel kell rázzni a shakerben.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: