Performance Protein Vanilla 1000g

Kód: BM02
15 455 Ft
Raktáron (>5 db)

Frissítettük a már amúgy is jó Performance proteint azáltal, hogy a normál kollagént fűvel táplált kollagénre cseréltük, és összességében tökéletesítettük az ízt és az oldhatóságot. A kiváló minőségű natív tejsavófehérje abszolút áttörő kombinációja fűvel táplált hidrolizált I-es és III-as típusú kollagénnel, a kolosztrummal . Kókuszolaj helyett kókusztejet használtunk, így könnyebben oldódik és krémesebb állagú a fehérje. Összetétele és tisztasága teljesen egyedivé teszi. Biztos lehet benne, hogy az anyagok kombinációja egy termékben nem létezik ilyen minőségben. Nem csak a minőségi fehérjeforrás könnyű kiegészítésére szolgál. A Performance Protein egy átfogó megoldás a regenerációra, a bélrendszerre és az immunitásra . Annak ellenére, hogy csak természetes édesítőszerrel , steviával és cikória inulinnal ízesítik, kiváló ízével és aromájával tűnik ki. Ráadásul nem tartalmaz sem ballasztanyagot, sem glutént.

Megjegyzés: A kókuszolaj és a kolosztrum kombinációja csomókat képezhet, amelyek azonban nem befolyásolják a fehérje minőségét.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Performance Protein: Kompromisszumok nélküli megoldás a regenerációra, a bélrendszerre és az immunitásra

A fehérjetermékek sok éves tesztelése, a legfrissebb tanulmányokból származó új információk folyamatos megismerése és a piac kínálatával való elégedetlenség hozott minket ide. Tervezze meg saját fehérjét: PERFORMANCE PROTEIN . Egy fehérje, amely egyedülálló összetételével és tisztaságával nem hasonlítható össze a piacon lévő más termékekkel. Egy fehérje, amely a TELJESÍTMÉNY attribútumot viseli, mert nem csak az edzőteremben segít jobb eredményeket elérni, hanem mindenekelőtt az általános egészségben, azaz az életben.

Hosszú hónapokig dolgoztunk a termék összetételén, és nem csak az kiváló minőségű és biológiailag hozzáférhető fehérjeforrással kiegészítve. Olyan személyek igényeire is kifejlesztették, amelyek nem csak a következőkre összpontosítottak:

 • A bélfal és a mikroflóra egészséges állapota.
 • Problémamentes emésztés.
 • Az ízületi szalagok és kötődések állapota.
 • Immunitás.
 • Az izomtömeg és a regeneráció támogatása.
12083_protein-vanília

Egy 35 g-os adagban a következőket találja:

 • 22 g a legjobb minőségű fehérjeforma: Natív tejsavó, amelyet hidegen, közvetlenül szabadtartású holland tehenek tejéből állítanak elő. A gyártástechnológia és az alapanyag minősége a "Rolls Royce"-vá teszi a fehérjék között.
 • 9 g kiváló minőségű, fűvel táplált hidrolizált I. és III. típusú kollagén . (A jó minőségű kollagént arról ismerheti fel, hogy nem szaga vagy habzik.)
 • 0,8 g kolosztrum 40%-os immunglobulinra standardizált. (A standard általában 30% immunglobulin)
 • Kókusztej

A termék fő előnyei:

 • Biológiailag aktív fehérje
 • Immunitás
 • A bél mikroflórájának optimalizálása
 • A kötőszövetek regenerációja
 • Természettől ízesítve
 • Nagyszerű konzisztencia és illat
teljesítmény fehérje - vanília infografika brainmarket CZ

A legjobb minőségű alapanyagokat használtuk

A Performance Protein nem csak egy másik fehérje. Biztos lehet benne, hogy az anyagok kombinációja egy termékben nem létezik ilyen minőségben . A teljes terméket nemcsak a minőségi fehérjeforrás kiegészítésére terveztük, hanem a kötőszövetek regenerálódásának , a bélgát helyreállításának, amelyen keresztül a méreganyagok a szervezetünkbe juthatnak, és az immunitás támogatására is.

A legelőkön szabadon legelő tehenek tejéből származó természetes savó

A teljes termék magja a fűvel táplált holland tehenek friss tejéből származó natív savó . Ezen túlmenően ezek a tehenek az idő nagy részében szabadon legelnek a legelőkön, és az ökológiai és fenntartható mezőgazdasági termelésnek megfelelően nevelik őket . A natív tejsavó előállításához használt tej olyan gazdálkodóktól származik, akik nemcsak az antibiotikumok használatának csökkentésére, hanem a kibocsátás és az energiafogyasztás csökkentésére is elkötelezettek. Ugyanakkor a holland gazdák folyamatosan dolgoznak az állatok életkörülményeinek javításán . A tej nem tartalmaz antibiotikumot és hormonokat .

Ár teljesítmény arány

Ha az összes terméket külön-külön vásárolná meg, akkor legalább 1500 CZK-t fizetne (azaz 50%-kal magasabb árat):

 • 750 g natív tejsavó: 916 CZK.
 • 250 g fűvel táplált kollagén: 400 CZK.
 • 22 g 40%-os immunglobulinra standardizált kolosztrum : 200 CZK.

Natív fehérje szabadtartású holland tehenek tejéből 21,7 g

A natív fehérje a tejsavó legtisztább elérhető formája a piacon . A közönséges savóval ellentétben friss, hideg tejből nyerik , így a törékeny peptidek nem romlanak el. Ennek köszönhetően fenntartja a magas emészthetőséget, biohasznosulást (a fehérjék felszívódását és hasznosulását) . Ezenkívül a natív fehérje természetesen magasabb koncentrációban tartalmaz immunglobulinokat és laktoferrint (az immunrendszer számára fontos anyagokat) .

performance_protein_for_infographic_brainmarket_CZ

összehasonlítás-protein3

DSC_5775

Fűvel táplált hidrolizált I. és III. típusú kollagén 9,1 g

A szervezetünkben lévő kollagén biztosítja a kötőszövetek rugalmasságát és szilárdságát: csontok, szalagok, inak, porcok, valamint a bőr és a haj. A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a szervezetben, de termelése az életkorral csökken. A Performance Protein adagonként 9,1 g kollagént tartalmaz, amit nem csak a sportolók értékelnek. A fűvel táplált kollagén jobb minőségű, mert az állatoknak van mozgásterük, és nem etetik őket takarmánykeverékekkel. A legelőn lévő szarvasmarhákat azzal a fűvel etetik, amelyre az emésztőrendszerüket tervezték. Csontjaik, ízületeik, inaik erősek, egészségesek maradnak, és ennek köszönhetően jobb minőségű kollagén nyerhető ki belőlük.

40%-os immunglobulinokra standardizált kolosztrum 0,77 g

A kolosztrum az anya emlőmirigyének első folyadéka, amelyet néha első tejnek is neveznek. Az emlős anyák a születést követő első napokban termelik meg őket, és arra szolgálnak, hogy a fiatalok erős immunitást biztosítsanak a túléléshez az életük első napjaiban. A tehén kolosztrumban 30-40-szer nagyobb az immunanyag koncentrációja, mint az emberi szervezetben . Ezek elsősorban az immunglobulinok, a laktoferrin, a vitaminok és ásványi anyagok a leginkább biológiailag hozzáférhető formában, és nem utolsósorban a növekedési faktorok. A kolosztrum serkenti a fiatal, újszülött borjak immunrendszerét, és segít megbirkózni az életet veszélyeztető kórokozókkal már életük első óráiban.

Kókusztej

Történelmileg a kókusztejet hagyományosan úgy használták a hidratálás forrása, valamint fontos vitaminok, ásványi anyagok és zsírok beszerzése . A kókusztej kiváló minőségű zsírokat, különösen laurinsavat tartalmaz, és ennek köszönhetően a fehérje könnyen keverhető, krémesebb állagú.

Inulin 2,59 g

Édesítéshez cikóriagyökérből származó inulint használtunk, amely tápanyagforrásként szolgál a vastagbélben élő barátságos baktériumok számára.

Egyéb összetevők: Guargumi, stevia és természetes vanília aroma

Egy tiszta és egyedi terméket szerettünk volna létrehozni, amely gyógyító hatással van a bélrendszerünkre, egyszerűen fogalmazva: mikrobiómbarát lenne. És ezért nem tudtunk olyan szintetikus édesítőszert vagy térfogatnövelőt használni, amelyet a jobb szín, állag vagy eltarthatóság érdekében adunk hozzá. Úgy döntöttünk, hogy guargumit használunk – egy természetes rost , amely táplálja a bél mikroflóráját. És mindezt a természetes stevia édesítőszerrel, természetes vanília aromával kiegészítve.

Táplálkozási tények 100 grammonként 1 adag = 35 g
Energia (kcal) 387 kalória 133,45 kcal
Fehérjék 75 g 26,25 g
Szénhidrát 5 g 1,75 g
ebből cukrok 4 g 1,4 g
Zsírok 5 g 1,75 g
amelyből telített zsír 4 g 1,4 g
Rost 2 g 0,7 g
1,5 g 0,52 g
Az egyes anyagok aránya:
Natív tejsavó koncentrátum 62 g 21,7 g
I. és III. típusú kollagén 26 g 9,1 g
Inulin cikória gyökérből 7,4 g 2,59 g
Kolosztrum (40% immunglobulin) 2,2 g 0,77 g
Kókusztej 1 g 0,35 g
Az esszenciális aminosavak aránya
Leucin 8,5 g 2,98 g
Izoleucin 3,7 g 1,30 g
Valine 3,8 g 1,33 g
Lizin 7,4 g 2,59 g
metionin 1,7 g 0,60 g
Fenilalanin 3,0 g 1,05 g
Treonin 3,6 g 1,26 g
triptofán 1,3 g 0,46 g
A félig esszenciális aminosavak aránya:
Arginin 3,8 g 1,33 g
Cisztin 1,7 g 0,60 g
Glutaminsav 13,7 g 4,80 g
hisztidin 1,5 g 0,53 g
Prolin 6,2 g 2,17 g
Tirozin 2,4 g 0,84 g
A nem esszenciális aminosavak aránya:
Alanin 5,4 g 1,89 g
Aszparaginsav 8,6 g 3,01 g
glicin 7,4 g 2,59 g
Serine 3,5 g 1,23 g
1 adag = 35 g A csomag 28 adagot tartalmaz.

Hozzávalók:

Natív tejsavókoncentrátum (62%), fűvel táplált szarvasmarha kollagén I és III típusú (26%), cikóriagyökér inulin , 40% immunglobulinra standardizált kolosztrum , kókusztej , természetes vanília aroma, édesítőszer ( szteviol-glikozidok ).

Adagolás:

Keverjen össze 1 kanál (kb. 35 g) 200 ml vízzel shakerben vagy turmixgépben. A krémesebb vagy intenzívebb íz érdekében kevesebb vízzel keverjük össze. Fogyasszon 1-2 kanál naponta. A csomag tartalmaz egy mérőpoharat.

A fehérje csokoládé változatában látható fehér csomók nem kollagén, hanem kolosztrum.

Értesítés:

Nem alkalmas gyermekek és 16 év alatti serdülők, terhes és szoptató nők számára. Nem helyettesíti a szilárd táplálékot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva. Felbontás és használat után mindig szorosan csavarja rá a kupakot. Fogyassza el a felbontástól számított 3 hónapon belül vagy a minimális minőségmegőrzési időpontig.

Csehországban, a Votamax sro számára készült

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Súly: 1.24 kg
Csomag mérete: 1 kg
Egyének megoldására: Gyógyulás és izomgörcsök, Izomtömeg és fizikai teljesítmény
Forma: Por
Típus: Protein
5
3x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
B Szerző | 13.1.2023
Vanília nekem a legjobb
5
C Szerző | 13.11.2022
Minőségi fehérjék (nem csak) edzés után, ajánlom!
5
B Szerző | 24.8.2022
Kiváló összetétel és krémes íz. Edzés után mindig ez a jutalmam.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: