BrainMax S-acetil-L-glutation, SAG, 100 mg, 100 növényi kapszula

Kód: 98724
Immunrendszer
Márka: BrainMax
13 735 Ft
Raktáron (>5 db)

Az acetil-glutahion a biológiailag elérhető glutation legfejlettebb formája. Hatékonysága megegyezik a glutation intravénás beadásával. A glutation egy nagyon erős antioxidáns , amely természetes módon termelődik a szervezetben, és termelése az életkor előrehaladtával csökken. A glutation elősegíti az idegsejtek egészségét, a máj működését és az immunrendszer egészségét.

Azáltal, hogy acetil funkciós csoportot adunk a glutationmolekulához, az emésztőrendszerben az abszorpcióval kapcsolatos általános problémákat sikerült leküzdeni, és ennek eredményeként a glutation közvetlenül belép a sejtekbe. A kutatások szerint az acetilezett glutation stabilabb a vérben, és jobban megnöveli a glutation szintjét a sejtekben, mint a hagyományos glutation formák. [1] A molekula stabilitása miatt a glutation átjuthat a vér-agy gáton is (az idegsejtek közvetlenül a agy).

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

BrainMax S-acetil-L-glutation, SAG, 100 mg, 100 növényi kapszula

Az acetilezett glutation egy újítás a glutation pótlásában, amely stabilitásával és biológiai hozzáférhetőségével egyensúlyban tartja a glutation intravénás beadását . [1]Ellentétben a glutation intravénás beadásához képest sokkal olcsóbb és könnyebb beadni. Nagy stabilitásának köszönhetően az SAG lebomlás nélkül képes túlélni az emésztőrendszerben, majd közvetlenül a sejtekben növelheti a glutationt .

A glutation elődjének számító NAC- kiegészítéssel szemben az acetilezett glutation előnye, hogy a sejtekben a glutation növekedése nem energiaigényes, és nincsenek nehézfém-toxicitással vagy anyagcsere-problémákkal kapcsolatos akadályok . Az Ön állapota nem befolyásolja a glutation növekedését a sejtjeiben, amikor SAG-t szed. Mondhatni, hogy az SAG bizonyosságot jelent a glutation-kiegészítés terén. A maximális antioxidáns szinergia érdekében az SAG és a NAC együttes szedésének antioxidáns kapacitása ideiglenesen növelhető, például a fertőzés kezdete, a megfázás vagy a csökkent immunitás miatt.

Mi a glutation és mire jó?

A glutation egy kicsi peptid, amelynek molekulája három aminosavból áll: glutaminsavból, ciszteinből és glicinből. A glutation a legerősebb antioxidáns, és a test minden sejtje előállítja, de különösen fontos a májban. Részt vesz a vörösvérsejtek anyagcseréjében (a mitokondriumokban) folyamatosan képződő reaktív oxigénfajok (szabad gyökök) eltávolításában, és így megvédi őket az oxidatív károsodásoktól. Így a glutation magasabb szintje a sejtekben a magasabb energiatermeléssel és a sejtek egészségével jár együtt. A glutation fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében és a méregtelenítési folyamatban is.

Saját glutation-termelésünk az életkor előrehaladtával csökken. A glutation termelése csökken a helytelen étrend, az alkoholfogyasztás, a stressz, a fertőzések, a toxinok vagy a környezetszennyezés hatására is. Alacsony glutationszint mellett a szervezetben hajlamosabbak vagyunk a fertőzésekre és a betegségekre, mivel nem vagyunk képesek hatékonyan méregteleníteni.

A termék alkalmas egyének számára

  • A stressz és a kimerültség szenved.
  • A méreganyagoktól, a máj állapotától, a sejtek energiájától, az immunrendszer támogatásától és a hormonális egyensúlytól való megszabadulásra koncentrál.
acetyl_ucinky_infografika_brainmarket_hu

A BrainMax S-acetil-L-Glutation, SAG előnyei

  • A glutation magasabb szintje összefügg a sejtek oxidatív stressz (szabad gyökök) elleni védelmével, az immunrendszer normális működésével, a DNS védelmével, a toxinok és nehézfémek méregtelenítésével, a sejtek támogatásával, a máj védelmével.
  • A glutation stabil és használható formája, összehasonlítva az intravénás beadással.
  • A glutation olyan formája, amely alkalmas az agy idegsejtjeinek antioxidáns kapacitásának növelésére.
  • 1 kapszula 100 mg acetilezett glutationt tartalmaz.
  • 400 mg BIO-kurkumát használtak funkcionális töltőanyagként, amelyben az egészségre vonatkozó állítások százait tudományosan megerősítették.
  • Nem tartalmaz ballasztanyagokat és egyéb adalékanyagokat.
  • Gyógynövényes kapszulák.
  • Alkalmas vegánoknak.

Ajánlott adagolás

Naponta 1 kapszulát kell bevenni éhgyomorra reggel vagy este. Gyengült immunitás vagy megfázás esetén emelje fel 2 kapszulát éhgyomorra.

Hozzávalók

Dózisméret: 1 gyógynövényes kapszula
A csomag 100 adagot tartalmaz.
Összeg
1 adagban
% RHP *
S-acetil-L-glutation 100 mg **
BIO kurkuma 400 mg **
* a napi jövedelem referenciaértékének% -a; ** Az RHP nincs megadva

 

Nem tartalmaz töltőanyagot vagy stabilizátort, csak a megadott formában a legtisztább formában. Növényi kapszulák hidroxi-propil-cellulózon alapul.

Szobahőmérséklten, száraz és sötét helyen tárolandó. Tartsa távol gyermekektől. A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A terméket nem a változatos étrend helyettesítésére szánják. Tartsa meg az egészséges életmódot.

Csehországban készült a Votamax s.r.o vállalat számára

Referencia

1. Az orális glutation egyenértékű a IV terápiával. Michael Ash BSc DO ND F.DipION. Marty Jones PharmD. 2011

2. S-acetil-glutation szájon át történő beadása: hatás a glutation szintjére az egészséges önkéntesek plazmájában és vörösvértestjeiben. Sergio Fanelli1, Antonio Francioso1, Rosaria A. Cavallaro * 2, Maria d'Erme1, Pietro Putignano3, Niccolò Miraglia4 és Luciana Mosca1 *. 1 Biokémiai Tudományok Tanszék A. Rossi Fanelli, Római Sapienza Egyetem, Olaszország 2 Sebészeti Tanszék P. Valdoni, Sapienza Roma Egyetem, Olaszország 3 Diabetikus ambuláns klinika, ASST Monza, Olaszország 4 Klinikai és preklinikai fejlesztés, Gnosis SpA, Milánó, Olaszország. 2018

3. Az S-acetil-glutation normalizálja a glutation-szintetáz hiányban szenvedő betegek tenyésztett fibroblasztjainak intracelluláris glutation-tartalmát. JG Okun 1, S Sauer, S Bähr, H Lenhartz, E Mayatepek. 2004.

4. Az S-acetil-glutation a GSH-független mechanizmus révén szelektíven indukálja az apoptózist az emberi limfóma sejtekben, Roberto Locigno 1, Joel Pincemail, Audrey Henno, Gernot Treusch, Vincent Castronovo, Comparative Study Int J Oncol. 2002. január; 20 (1): 69-75

5. Az N-acetil-cisztein, az orális glutation (GSH) és a GSH új nyelv alatti formájának hatása az oxidatív stressz markerekre: Összehasonlító crossover vizsgálat. Bernard Schmitt, Morgane Vicenzi, Catherine Garrel, Frederic M. Denis. Centre d'Enseignement et de Recherche en Nutrition Humaine, Centre Hospitalier de Bretagne Sud, 5 Avenue De Choiseul, BP 12233, 56322 Lorient Cedex, Franciaország. 2015

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Súly: 0.246 kg
Csomag mérete: 100 kapszula
Egyének megoldására: Immunitás, Energia, Méregtelenítés és májműködés, A sejtek egészsége
Forma: Kapszula
Típus: Antioxidáns
Kapszulák száma:: 100 növény kapszula
Az adagok száma:: 100
Adagolás: 1 kapszulák
5
5x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BG Szerző | 23.5.2023
Az ismerőseim közül szinte mindenki hetekig tartó köhögéssel küzdött, sokan gyengeségre, torok és fülfájásra is panaszkodtak az elmúlt hónapokban, nekem SEMMI. Szerintem a SAG - nak ebben meghatározó szerepe volt. Köszönöm.
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 24.5.2023
Kedves Brandenburg Géza, ennek örülünk, hogy segített. Köszönjük szépen a véleményét. Richard
5
GB Szerző | 13.1.2023
Használom nekem segített, ajánlani tudom.
5
C Szerző | 13.11.2022
Teljesen kiváló antioxidáns az immunitásért. Ajánlom.
5
L Szerző | 26.9.2022
Én ajánlom a gyulladások kezelésére glutationt használtam. Kiváló termék.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: