BrainMax Vitamin D3 & K2 VEGAN 4000 NE / K2 as MK7 all-trans K2VITAL®DELTA 150 mcg, 100 növényi kapszula Vegán D3-vitamin és K2-vitamin

Kód: 60243
15 450 Ft –6 %
D3 K2 vegan vizual
15 450 Ft –6 % 14 523 Ft
Raktáron (>5 db)

A D3 és K2 vitamin egyedülálló kombinációja támogatja a csontok, a fogak, az erek és az immunrendszer egészségét . A D3-vitamin fenyőből származik, és a K2 szabadalmaztatott formájával kombinálják, mint MK7 all-trans K2VITAL®DELTA a Kappa BioScience-től. Ennek a szabadalmaztatott K2-vitaminnak a felezési ideje 48-szor hosszabb a szokásosnál, és hasznosíthatósága a szervezetben eléri a maximumot.

A termék természetes A-vitamint, jódot és BIO olívaolajat is tartalmaz a jobb felszívódás érdekében. Nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot (E).

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Vegán D3-vitamin a K2-vitamin szabadalmaztatott formájával

A BrainMax D3- és K2-vitamin egyesíti a D3- és K2-vitamint, két olyan mikrotápanyagot, amelyek csontok, fogak és immunrendszer egészségében betöltött szerepét alaposan kutatták. A D3-vitamin támogatja a kalcium felszívódását az élelmiszerekből, a K2-vitamin pedig az MK7-hez hasonlóan segít a kalciumnak a csontokba való eljuttatásában, megakadályozva annak lerakódását az erekben. A D3-vitamin 100%-ban növényi alapú , és vegánok számára is megfelelő.

vegán

Vegán

csontok

Hozzájárul a csontok normál állapotához

immunitás

Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez

(Maďarština) (3)

Miért Vegán D3 és K2?

Két alapvető vitamin teljes szinergiája, amelyek fontosak az általános egészséghez.K2-vitaminhoz csak élelmiszerrel juthatunk hozzá, de szervezetünk nyáron a napfény hatására D3-vitamint termel . A szükséges napi szükségletet azonban el kell érniéghajlati övezetünkben gyakorlatilag lehetetlen . Kivételt képeznek a tavaszi és nyári napsütéses napok, amikor a napfényből D3-vitaminhoz juthatunk. A D3-vitamin a bőrben szintetizálódik, amikor UVB sugárzásnak van kitéve, és a szervezet képes tárolni. Nyáron néhány perc a napon, amíg a bőr enyhén kipirosodik, 10 000-50 000 NE D-vitamint tud termelni , ami majdnem 1000-szerese az ajánlott napi adagnak.

A D3-vitamin a vegetáriánusok és vegánok leghiányosabb vitaminja

A D3-vitaminból gyakran hiányzik a vegánok és a vegetáriánusok, mert a természetben főleg állati eredetű termékekben, például halban, májban és tojásban fordul elő, amelyeket a vegánok nem fogyasztanak, a vegetáriánusok pedig gyakran korlátozott mennyiségben fogyasztanak.A növényi források főként D2 - vitamint tartalmaznak , amely nem olyan hatékony , mint a D3 a szervezet D - vitamin szintjének növelésében és fenntartásában . A D-vitamin-hiányt előidéző ​​másik tényező az, hogy a bőrt őszi és téli hónapokban korlátozott mértékben éri napfény, ami a bőrben a D-vitamin szintéziséhez szükséges.

(Maďarština) (95)
(Maďarština) (2)

Mi az optimális D3-vitamin adag?

2014-ben az Edmontoni Egyetem kutatói publikáltak egy cikket, amelyben rámutattak egy hibára a D-vitamin ajánlott napi adagjának meghatározásában. Rámutattak arra, hogy az ajánlott 600 NE nem elegendő egy egészséges ember szükségleteinek fedezésére. Az adagnak közel 15-ször nagyobbnak kell lennie, azaz napi 8895 NE 2 . Ilyen adagot kap a napfénytől vagy a táplálékkiegészítéstől. Célszerű a K2-vitamint D3-vitaminnal együtt szedni, mert a K2-vitamin támogatja a kalcium megfelelő lerakódását a csontokban, és ennek köszönhetően a kalcium nem halmozódik fel az erekben . Az Állami Kábítószer-ellenőrzési Intézet bejelentette, hogy egy új tudományos vélemény szerinta továbbiakban nem tekinti gyógyszernek azokat a termékeket, amelyekben az ajánlott napi adag legfeljebb 4000 NE (100 μg) D-vitamint tartalmaz.

Mik a D-vitamin-hiány tünetei?

A vegánok és vegetáriánusok gyakran hiányoznak B12-vitaminból, D-vitaminból, omega-3 zsírsavakból, vasból és cinkből . A D-vitamin hiánya különösen problémás, mivel ez a vitamin kulcsfontosságú a csontok egészsége és az immunrendszer szempontjából. Megfelelő mennyiségű D-vitamin hiányában csontgyengülés és csökkent immunválasz léphet fel. A napfény a D-vitamin fő forrása, de a téli hónapokban, vagy amikor nincs elegendő idő a szabadban, pótolni kell.

 • Csont- és izomproblémák: A D-vitamin-hiány egyik legnyilvánvalóbb tünete a csontfájdalom és az izomgyengeség.
 • Fáradtság és gyengeség
 • Hangulat : A D-vitamin befolyásolja a szerotonin és a dopamin termelődését az agyban, amelyek a hangulatszabályozás szempontjából fontos neurotranszmitterek.
 • Immunproblémák: A D-vitamin kulcsfontosságú az immunrendszer megfelelő működéséhez. Ennek hiánya a szervezet kórokozókkal szembeni harci képességének romlásához vezethet .
(Maďarština)_1
(Maďarština) (3)

A D3-vitamin szerepe a szervezetben

A D-vitamin a szervezet számos funkciójához nélkülözhetetlen, és a megfelelő bevitel jelentős hatással van az általános egészségre.

 • Hozzájárul a kalcium normál felszívódásához és hasznosulásához: A D-vitamin nélkülözhetetlen a szervezetben a kalcium és a foszfor szabályozásához, amelyek fontos ásványi anyagok az erős csontozat és fogazat fenntartásához.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez: A D-vitamin kulcsszerepet játszik az immunrendszerben. Jelenléte fontos a szervezet védekező mechanizmusainak aktiválásához, amelyek védelmet nyújtanak a fertőzések és betegségek ellen. A D-vitamin-hiány összefüggésbe hozható a légúti betegségek, köztük a tuberkulózis és az influenza fokozott kockázatával.
 • Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához
 • Hozzájárul a normál izomtevékenység fenntartásához
 • Hozzájárul a fogak normál állapotának fenntartásához
 • Részt vesz a sejtosztódás folyamatában

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez

A D-vitamin kulcsfontosságú az immunrendszer megfelelő működéséhez. Jelenléte szükséges az immunsejtek aktiválásához . Ezenkívül befolyásolja a nyálkahártyák integritását , amelyek a kórokozók szervezetbe való bejutásának elsődleges akadályai.

vegán termék 1
(Maďarština) (99)

Népesség és D3-vitamin?

Egy globális felmérés 1 kimutatta, hogy a lakosság közel felének (47,9%-ának) a szintje 50 nmol/l alatt volt, ami elégtelen D-vitamin-szintet jelez , különösen az év hidegebb időszakaiban. És az emberek 15,7%-ának volt akut D-vitamin-hiánya. D-vitamin szintjük 30 nmol/l alatt volt, ami jelentős hiányra utal . Csehországban a D-vitamin alacsonyabb szintje vagy jelentős hiánya a lakosság 30-60%-át érinti.mivel a D-vitamin szintje általában alacsonyabb az időseknél, gyermekeknél és azoknál, akik idejük nagy részét zárt térben, közvetlen napfénytől védve töltik .

K2- vitamin , mint MK7 all-trans K2VITAL®DELTA

A D3-vitamin magasabb bevitele összefüggésbe hozható az erek meszesedésének , azaz a kalcium érfalakban történő lerakódásának kockázatával . Ezért adtuk a K2-vitamint MK7-ként a D3-vitaminhoz, amely segít eltávolítani a kalciumot az erekből, és elősegíti annak lerakódását a csontokban. Ez a kombináció két alapvető vitamin szinergiáját képviseli, amelyek kulcsfontosságúak az általános egészséghez.A K-vitamin hátránya, hogy viszonylag gyorsan ürül ki a szervezetből . Az MK7 all-trans formában lévő K2-vitamin sokkal stabilabb, mint más formái. A test számára magas használhatóság jellemzi   és a K2-vitamin általános formáival szemben, amelyek felezési ideje mindössze 1,5 óra, akár 72 órán keresztül is a szervezetben marad! Ez azt jelenti, hogy 48-szor hosszabb a felezési ideje . Dupla kapszulázással készül, így védve van a gyártás során és különösen az emésztőrendszerben.

(Maďarština) Graf K2 porovnani
(Maďarština) Graf K2 porovnani

Miért a K2-vitamin MK-7 all-trans K2VITAL®DELTA?

A K2-vitamin egy zsírban oldódó vitamin , és nemcsak csontjainknak, hanem szív- és érrendszerünknek is szükséges vitamin. A K-vitamin egy része a beleinkben képződik, de csak kis mennyiségben. Nagyon gyakran ez a vitamin hiányos. A K2-hiány lehetséges magyarázata az élelmiszerek tartósításában és tárolásában bekövetkezett változások , amelyek csökkentik az élelmiszerek természetes fermentációját . A K2 mint MK7 biológiailag hozzáférhető, és az összes K-vitamin közül a leghosszabb felezési ideje van.

 • A K2-vitamin legjobban felszívódó és használható formája MK-7.
 • A K2-vitamin szabadalmaztatott formája - K2VITAL®DELTA MK-7.
 • Akár 72 órán keresztül is a szervezetben marad.
 • Stabil és akár 2 évig is eláll.
 • Részt vesz a megfelelő véralvadásban.
 • Támogatja a csontok és a fogak egészségét.
 • 2,4% polifenolt tartalmazó BIO olívaolajjal dúsított.
29460-2

A K2-vitamin minősége és stabilitása

A Kappa emellett kutatta a K2-vitamin minőségét, stabilitását és hatékonyságát az étrend-kiegészítőkben, nem ásványi anyagok kombinációiban, ahol a stabilitás nem lehet probléma. Ezeknek a nem ásványi eredetű K2-vitamin-termékeknek a fele minőségi problémákkal küzdött, a minták egyharmada nem mutatott mérhető K2-vitamin-tartalmat (nulla). A termékek egyötödében a címkén feltüntetett mennyiséghez képest 26-75%-os K2-vitamin-tartalmat mértek. Csak a termékek negyedében egyezik meg a mért K2-vitamin mennyiség a címkén feltüntetett mennyiséggel.

Bio alga jód!

A jód hozzájárul a normál felismerési funkciókhoz, az energia-anyagcseréhez, az idegrendszeri tevékenységhez , a normál bőrállapot fenntartásához , valamint a pajzsmirigyhormonok (T3 és T4) képződéséhez , amelyek szabályozzák az anyagcserét, az energiafelhasználást és számos más szervezeti funkciót. A jód és a D-vitamin kombinációja így szinergikusan támogatja az általános egészséget.

 • A jód hozzájárul a normál kognitív funkciókhoz.
 • A jód hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez.
 • A jód hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 • A jód hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
 • A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál képződéséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
(Maďarština) (93)
(Maďarština) (100)

A-vitamin természetes formában

Az A-vitamin kulcsfontosságú az immunrendszer és a szem egészsége szempontjából , különösen a retina fejlődésében , amely fontos a fényfeldolgozáshoz. A béta-karotin, az A-vitamin természetes formája, biztonságosabb a szervezet számára, mint a szintetikus retinol, mert megakadályozza a toxicitás kockázatát. A szervezet csak annyi retinolt állít elő béta-karotinból, amennyire valójában szüksége van.

BIO olívapor

A BIO olívapor ideális kiegészítője a D- és K-vitaminnak, mivel támogatja azok megfelelő felszívódását a szervezetben , ezáltal növeli hatékonyságukat.

olivaolaj

Adagolás

Napi 1 kapszula étkezés közben .

Nem tudja, hogy a termék megfelelő-e az Ön számára?

Ne habozzon kérdezni szakértő tanácsadóinkat! Érdeklődni hétfőtől péntekig 8:00 és 18:00 óra között telefonon vagy e-mailben lehet.


+420 555 333 688 vagy objednavky@brainmarket.cz

Vevőszolgálat
Adagolás mérete: 1 növényi kapszula
A csomag 100 adagot tartalmaz.
Mennyiség 1 adagban %RHP*
PineD3™ Vegán D3-vitamin por
4000 NE 2000%
BIO olívapor 300 mg **
A-vitamin, mint béta-karotin (Dunaliella Salina kivonatból)
300 mcg RAE
38%
K2-vitamin, mint MK-7 all-trans K2 VITAL®DELTA
150 mcg 200%
Jód (szerves moszatból)
50 mcg 33%
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva

Vásárlásával a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!

1.Roth, D., Abrams, S., Aloia, J., Bergeron, G., Bourassa, M., Brown, K., Calvo, M., Cashman, K., Combs, G., De-Regil, L ., Jefferds, M., Jones, K., Kapner, H., Martineau, A., Neufeld, L., Schleicher, R., Thacher, T. és Whiting, S. (2018). A D-vitamin-hiány globális prevalenciája és betegségteher: cselekvési ütemterv az alacsony és közepes jövedelmű országokban. A New York-i Tudományos Akadémia évkönyve , 1430.

2 . Statisztikai hiba a D-vitamin javasolt étrendi bevitelének becslésében, Paul J. Veugelers* és John Paul Ekwaru; Közegészségügyi Iskola, Albertai Egyetem, 350 University Terrace, Edmonton, AB T6G 2T4, Kanada. Link: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4210929/

Hozzávalók:PineD3™ Vegán D3-vitamin por, BIO olívapor, A-vitamin béta-karotinként (Dunaliella Salina kivonatból), K2-vitamin MK-7 all-trans K2 VITAL®DELTA, jód (BIO algából). HPMC alapú gyógynövény kapszula. Ballasztanyag-tartalom nélkül.

Elosztó:Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava 712 00, CZ

Tárolás:Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! A terméket nem szánják gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A készítmény nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesse az egészséges életmódot.

Kiszerelés: 100 db növényi kapszula

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax táplálékkiegészítők
Egyének megoldására: Cévy, Csontok, Immunitás
Forma: Kapszula
Gyártó: BrainMax
Kapszulák száma: 100 növényi kapszula
Típus: Ásványok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: