SONETT vízlágyító - utántöltő, 1 kg

Kód: 9968
2 910 Ft
Raktáron (>5 db)

Mosószerhez szükséges mosószer. Lágyítja a vizet, és ezáltal optimális környezetet teremt a szappan - a Sonett mosószerek fő hatóanyagai - működéséhez. A mosószerek hatékonyságának növelése a kemény vizes területeken.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

SONETT vízlágyító, 1 kg

Mosószerhez szükséges mosószer. Lágyítja a vizet, és ezáltal optimális környezetet teremt a szappan - a Sonett mosószerek fő hatóanyagai - működéséhez. A mosószerek hatékonyságának növelése a kemény vizes területeken.

Adagolás:

Adagolás: 4,5 kg mosásra
Közepesen kemény víz: 30 ml Sonett mosószer lágyító
Kemény víz: 50 ml Sonett mosóporhoz vagy 40 ml
a Sonett folyékony mosószerhez
Nagyon kemény víz: 70 ml Sonett mosószerhez vagy 60 ml Sonett folyékony mosószerhez

Hozzávalók

Zeolit, nátrium-karbonát, nátrium-citrát.

A lágyítókhoz hasonlóan, a mosószerekhez hasonlóan a SONETT is a szükséges és elfogadható összetevőkre korlátozódik, és elveti a töltőanyagok, foszfátok és más lágyítók használatát olyan kőolajtermékekből, mint az NTA (nitrilotriacetát) és az EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav). Az egyes komponensek eredete és tulajdonságai A zeolit A - a lágyító fő alkotóeleme - két könnyen hozzáférhető szilikát- és nátrium-aluminát-alapanyagból készül, amelyek közönséges agyagásványok. Ez a szilikát az ioncsere elvén működik, és megköti a vízkeménységet okozó kalcium- és magnéziumionokat, így puha növényi szappanon alapuló mosószerrel lágyítja a mosáshoz szükséges vizet. A mészből és étkezési sóból előállított szóda kémiai vegyületet képez a vízben lévő kalciummal, és így néhány, a keménységét okozó anyagot eltávolít a mosóvízből. A citrát, a citromsav sója, amelyet cukor melléktermékek, például melasz fermentálásával nyernek, alacsonyabb hőmérsékleten is magához köti a kalciumot. Biológiai lebomlás A Zeolite A vízben oldhatatlan ásványi anyag, hasonló a homokhoz, amely szilárd anyagként a szennyvíziszapban lerakódik, további lebontás nélkül. A szintén ásványi természetű szódát nem kell tovább lebontani. A citromsav mint szerves anyag 2-3 napon belül teljesen szén-dioxiddá és vízzé bomlik.
A teljes csomagolás újrahasznosítható.

Az ökológiai drogéria SONETT alapelvei

A termékek 100% -ban lebonthatók, órák és napok közötti sorrendben teljesen eloszlanak a vízben szokásos természetes összetevőkké.
Sonett nem hajlandó olyan összetevőket használni, amelyek károsak a környezetre és az emberi egészségre.
A gyártás során felhasznált alapanyagok biodinamikus vagy biogazdálkodásból vagy ingyenes gyűjtésből származnak
Az előállításhoz használt vizet biodinamikusan ritmizálják, és az energetikailag erős gyógynövények keverékét, valamint a drágakövek és fémek esszenciáját adják a Sonett termékekhez.
A Sonett az egyetlen öko-gyógyszer gyártó, amely két öko tanúsítvánnyal rendelkezik.

Figyelem

Tartalmaz: nátrium-karbonátot. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Viseljen védőszemüveget. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen kivitelezhetők
és ha könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. A tartalmat / edényzetet a helyi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

Csomagolás

1 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai drogéria
Súly: 1.3 kg
Csomag tartalma: 1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: