SONETT MOSÓGÉL FEHÉR ÉS SZÍNES MOSKÁHOZ 2 L

Kód: 1450
5 275 Ft
Raktáron (>5 db)

Folyékony mosószer csodálatos levendulaillattal fehér és színes ruhák mosásához 30 ° C - 95 ° C hőmérsékleten. A szappanosítás speciális energiatakarékos módszerével, az ökológiai gazdálkodásból származó olajok és illóolajok, valamint egy egyértelműen kedvező ár / mosás arányú folyékony mosószer használatával ezek a termék kiemelkedő tulajdonságai.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

SONETT Mosó gél fehér és színes ruhákhoz 2 l

Folyékony mosószer levendulaillattal fehér és színes ruhák mosásához 30 ° C - 95 ° C hőmérsékleten

A SONETT mosó moduláris rendszer első része.

Adagolás:

Mosás mosógépben: 5 kg mosáshoz (a sapka mérőpohárként szolgál)
lágy víz: 50 - 100ml
közepesen kemény víz: 100ml + 40ml vízlágyító SONETT
kemény víz: 100ml + 60ml vízlágyító SONETT

Megjegyzés: A szappanos mosószerek hatásai csak lágy vízben fejlõdhetnek ki teljesen, ezért minden mosáshoz SZÜKSÉGES az öblítõ hozzáadása. 50 ° C hőmérsékleten 60 ml SONETT fehérítőt adhatunk az ellenálló foltokhoz.

A termék sajátosságai

A szappanosítás speciális energiatakarékos módszere, az ökológiai gazdálkodásból származó olajok és illóolajok felhasználása, valamint a folyékony mosószer egyértelműen kedvező ár-teljesítmény aránya a termék kiemelkedő tulajdonsága.

Az egyes alkatrészek eredete és tulajdonságai

A szappan, a cukrot nedvesítő szer és a kókuszolaj-származékok kölcsönösen megerősítik és kiegészítik egymást ebben a folyékony mosószerben. A SOAP előállításakor a biogazdálkodásból származó repceolajat kálium-hidroxid segítségével speciális eljárással elszappanosítják, kívülről történő hő behozása nélkül. A szappan, mint aktív mosószer, egyedülálló módon ötvözi a szennyeződés nedvesítésének, feloldásának és a mosási folyamathoz való hordozásának összes szükséges tulajdonságát. Ennek eredményeként a szappant cukor nedvesítőszer és kókuszolaj-származékok erősítik, amelyeket tisztán növényi alapanyagokból előállított cukorból, keményítőből és kókuszzsírból kémiai átalakítással savak segítségével hoznak létre. Ugyanakkor ez a kombináció kiküszöböli a szappan hátrányát, amely a kalcium-szappan képződése, amely pontatlan lágyító adagolással települhet a ruhára. a növényi keményítők erjesztésével nyert alkohol arra szolgál, hogy a mosószert folyékony állapotban tartsa, és így lehetővé teszi az aktív tisztítószer nagy koncentrációját. Biológiai lebomlás A növényi olajokból származó szappan minden más tisztítószer sajátossága, hogy közvetlenül a felhasználás után a szennyvízben mindig található kalciumtartalommal kalciumszappanná egyesül, és így vízi szervezetekre gyakorolt felületi hatásában semlegesíti önmagát (elsődleges lebomlás). A kalcium-szappant ezután a mikroorganizmusok 100% -ban lebontják szén-dioxiddá és vízzé (másodlagos lebomlás). A cukrot nedvesítő szerek és a kókuszolaj-származékok előállítása során a keményítő, a cukor és a zsír növényi alapanyagaiból alkatrészeket nyernek, amelyek azonban természetes szerkezetükben teljes mértékben megmaradnak. Ezért a mikroorganizmusoknak könnyű teljesen lebontani ezeket a felületaktív anyagokat. A szappant, a cukrot nedvesítő szereket és a kókuszolaj-származékokat az OECD biológiailag könnyen lebonthatja.

Megjegyzés: 10 ° C alatti hőmérsékleten a termék kissé megváltozik, sűrűsödik és zavarossá válik, ami forró, ill. gyengéd rázás után ismét eltűnik.

A teljes csomagolás újrahasznosítható

Az ökológiai drogéria SONETT alapelvei

A termékek 100% -ban lebonthatók, órák és napok közötti sorrendben teljesen eloszlanak a vízben szokásos természetes összetevőkké.
Sonett nem hajlandó olyan összetevőket használni, amelyek károsak a környezetre és az emberi egészségre.
A gyártás során felhasznált alapanyagok biodinamikus vagy biogazdálkodásból vagy ingyenes gyűjtésből származnak
Az előállításhoz használt vizet biodinamikusan ritmizálják, és az energetikailag erős gyógynövények keverékét, valamint a drágakövek és fémek esszenciáját adják a Sonett termékekhez.
A Sonett az egyetlen öko-gyógyszer gyártó, amely két öko tanúsítvánnyal rendelkezik.

Hozzávalók

INCI: Aqua, kálium-szappan *, C8–16 alkil-poliglükozid, C8–14 nátrium, zsíros alkohol-szulfát, alkohol, szulfátos ricinusolaj, kálium-citrát, parfüm * (illat), linalool *
* biotermesztéssel tanúsított

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: