SONETT Mosó gél színes mosáshoz 1,5 l

Kód: 5621
4 045 Ft
Raktáron (>5 db)

Óvatosan és hatékonyan mossa a színes ruhákat 30 °, 40 ° és 60 ° C-on. A gyengéd mosogatógél a színes ruhák (a gyapjú és a selyem kivételével) alacsonyabb hőmérsékleten, 30 ° C és 60 ° C közötti hőmérsékleten történő mosására szolgál. Alkalmas minden színes szövethez pamutból, lenből, kenderből, mikroszálakból és más keverékekből. Használja a Sonett folyékony foltos szappant a makacs foltok eltávolításához.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

SONETT Mosó gél színes mosáshoz 1,5 l

Óvatosan és hatékonyan mossa a színes ruhákat 30 °, 40 ° és 60 ° C-on.

A gyengéd mosogatógél a színes ruhák (a gyapjú és a selyem kivételével) alacsonyabb hőmérsékleten, 30 ° C és 60 ° C közötti hőmérsékleten történő mosására szolgál. Alkalmas minden színes szövethez pamutból, lenből, kenderből, mikroszálakból és más keverékekből. Használja a Sonett folyékony foltos szappant a makacs foltok eltávolításához.

Adagolás:

1 kupak = 40 ml

  • Gépi mosás: 4,5 kg mosáshoz. Adagolás a szennyezettség mértéke szerint.
  • lágy víz: 40-80 ml
  • közepesen kemény víz: közepesen kemény víz: 50-90 ml
  • kemény víz: 70-110 ml
  • nagyon kemény víz: 90-130 ml

A termék sajátosságai

A szappanosítás speciális energiatakarékos módszere, az ökológiai gazdálkodásból származó olajok és illóolajok felhasználása, valamint a folyékony mosószer egyértelműen kedvező ár-teljesítmény aránya a termék kiemelkedő tulajdonsága.

Az egyes alkatrészek eredete és tulajdonságai

A szappan, a cukor felületaktív anyag és a kókuszolaj-származékok kölcsönösen megerősítik és kiegészítik egymást ebben a folyékony mosószerben. A szappan előállítása során a biogazdálkodásból származó repceolajat kálium-hidroxid segítségével speciális eljárással elszappanosítják, kívülről történő hőhatás nélkül. A szappan, mint aktív mosószer, egyedülálló módon ötvözi a szennyeződés nedvesítéséhez, feloldódásához és a mosási folyamathoz való hordozásához szükséges összes tulajdonságot. Ennek eredményeként a szappant felerősítik a cukor felületaktív anyag és a kókuszolaj-származékok, amelyeket tisztán növényi alapanyagokból nyernek cukorból, keményítőből és kókuszzsírból kémiai átalakítással savak segítségével. Ugyanakkor ez a kombináció kiküszöböli a szappan hátrányát, amely a kalcium-szappan képződése, amely pontatlan lágyító adagolással települhet a ruhára. A növényi keményítők erjesztésével nyert alkohol a mosószer-folyadék megtartására szolgál, ezáltal lehetővé teszi az aktív tisztítószer magas koncentrációját.

Biológiai lebomlás

Az összes többi tisztítószerrel összehasonlítva a növényi olajszappannak megvan az a különlegessége, hogy használat után azonnal kalciumtartalommal egyesül, amelyet mindig a szennyvíz tartalmaz, kalciumszappant alkotva, és így semlegesíti önmagát a vízi élőlényekre gyakorolt felületi hatásában (elsődleges lebomlás). A kalcium-szappant ezután a mikroorganizmusok 100% -ban lebontják szén-dioxiddá és vízzé (másodlagos lebomlás). A cukor felületaktív anyagok és a kókuszolaj-származékok előállítása során a keményítő, a cukor és a zsír növényi alapanyagaiból részeket nyernek, amelyek azonban természetes struktúrájukban teljes mértékben megmaradnak. Ezért a mikroorganizmusoknak könnyű teljesen lebontani ezeket a felületaktív anyagokat. A szappant, a cukor felületaktív anyagokat és a kókuszolaj-származékokat az OECD biológiailag könnyen lebonthatja.

Megjegyzés: 10 ° C alatti hőmérsékleten a termék kissé megváltozik, sűrűsödik és zavarossá válik, ami forró, ill. gyengéd rázás után ismét eltűnik.

Az ökológiai drogéria SONETT alapelvei

A termékek 100% -ban lebonthatók, órák és napok közötti sorrendben teljesen eloszlanak a vízben szokásos természetes összetevőkké.
Sonett nem hajlandó olyan összetevőket használni, amelyek károsak a környezetre és az emberi egészségre.
A gyártás során felhasznált alapanyagok biodinamikus vagy biogazdálkodásból vagy ingyenes gyűjtésből származnak
Az előállításhoz használt vizet biodinamikusan ritmizálják, és az energetikailag erős gyógynövények keverékét, valamint a drágakövek és fémek esszenciáját adják a Sonett termékekhez.
A Sonett az egyetlen öko-gyógyszer gyártó, amely két öko tanúsítvánnyal rendelkezik.

Hozzávalók

INCI: Aqua, kálium-szappan *, alkil-poliglükozid C8–16, kálium-citrát, nátrium C12–14, zsíros alkohol-szulfát, alkohol, szulfátos ricinusolaj, parfüm * (illat), citral *, limonén *, linalool *, balsamum dipterocarpi

* biotermesztéssel tanúsított

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: