Sonett mosó gél - érzékeny 2 L

Kód: 1453
5 065 Ft
Raktáron (>5 db)

Folyékony mosó gél fehér és színes ruhákhoz, amelyet allergiások és érzékeny bőrű emberek számára terveztek. A termék alkalmas kézi mosásra és mosógépben történő mosásra 30 ° C és 95 ° C közötti hőmérsékleten. Az illóolajok, tartósítószerek és színezékek nélküli különleges készítmény még a legérzékenyebb bőrt sem irritálja.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

SONETT Mosó gél - Sensitive 2 l

Folyékony mosógél fehér és színes ruhaneműkhöz kézmosáshoz és mosógépben történő mosáshoz 30 ° C és 95 ° C közötti hőmérsékleten Az illóolajok, tartósítószerek és színezékek nélküli különleges készítmény még a legérzékenyebb bőrt sem irritálja.

Adagolás:

  • 1 kupak = 40ml
  • Gépi mosás: 4,5 kg mosáshoz
  • lágy víz: 50-100ml
  • közepesen kemény víz: 100ml + 40ml SONETT vízlágyító
  • kemény víz: 100ml + 60ml SONETT vízlágyító
  • 50 ° C hőmérsékleten adjon hozzá 60 ml Sonett Bleach-et
  • Kézi mosás: 40 ml / 5 l víz

A teljes csomagolás újrahasznosítható

A termék sajátosságai

A szappanosítás speciális energiatakarékos módszere, az ökológiai gazdálkodásból származó olajok és illóolajok felhasználása, valamint a folyékony mosószer egyértelműen kedvező ár-teljesítmény aránya a termék kiemelkedő tulajdonsága.

Hozzávalók

INCI: Aqua, kálium-szappan *, C8–16 alkil-poliglükozid, C8–14 nátrium-zsíralkohol-szulfát, alkohol, szulfátos ricinusolaj, kálium-citrát

* biotermesztéssel tanúsított

Az egyes alkatrészek eredete és tulajdonságai

A szappan, a cukor felületaktív anyag és a kókuszolaj-származékok kölcsönösen megerősítik és kiegészítik egymást ebben a folyékony mosószerben. A szappan előállítása során a biogazdálkodásból származó repceolajat kálium-hidroxid segítségével speciális eljárással elszappanosítják, kívülről történő hőhatás nélkül. A szappan, mint aktív mosószer, egyedülálló módon ötvözi a szennyeződés nedvesítéséhez, feloldódásához és a mosási folyamathoz való hordozásához szükséges összes tulajdonságot. Ennek hatására a szappant felerősíti a cukorteszt és a kókuszolaj-származékok, amelyeket tisztán növényi alapanyagokból nyernek cukorból, keményítőből és kókuszzsírból kémiai átalakítással savak segítségével. Ugyanakkor ez a kombináció kiküszöböli a szappan hátrányát, amely a kalcium-szappan képződése, amely leülepedhet a ruhán, ha az öblítőt pontatlanul adagolják. A növényi keményítők erjesztésével nyert alkohol a mosószer-folyadék megtartására szolgál, ezáltal lehetővé teszi az aktív tisztítószer magas koncentrációját.

Biológiai lebomlás

Az összes többi tisztítószerrel összehasonlítva a növényi olajszappannak megvan az a különlegessége, hogy használat után azonnal kalciumtartalommal egyesül, amelyet mindig a szennyvíz tartalmaz, kalciumszappant alkotva, és így semlegesíti önmagát a vízi élőlényekre gyakorolt felületi hatásában (elsődleges lebomlás). A kalcium-szappant ezután a mikroorganizmusok 100% -ban lebontják szén-dioxiddá és vízzé (másodlagos lebomlás). A cukor felületaktív anyagok és a kókuszdiószármazékok előállítása során a keményítő, a cukor és a zsír növényi alapanyagaiból részeket nyernek, amelyek azonban természetes szerkezetükben teljes mértékben megmaradnak. Ezért a mikroorganizmusoknak könnyű teljesen lebontani ezeket a felületaktív anyagokat. A szappant, a cukor felületaktív anyagokat és a kókuszolaj-származékokat az OECD biológiailag könnyen lebonthatja.

Megjegyzés: 10 ° C alatti hőmérsékleten a termék kissé megváltozik, sűrűsödik és zavarossá válik, ami forró, ill. gyengéd rázás után ismét eltűnik.

Az ökológiai drogéria SONETT alapelvei

A termékek 100% -ban lebonthatók, órák és napok közötti sorrendben teljesen eloszlanak a vízben szokásos természetes összetevőkké.
Sonett nem hajlandó olyan összetevőket használni, amelyek károsak a környezetre és az emberi egészségre.
A gyártás során felhasznált alapanyagok biodinamikus vagy biogazdálkodásból vagy ingyenes gyűjtésből származnak
Az előállításhoz használt vizet biodinamikusan ritmizálják, és az energetikailag erős gyógynövények keverékét, valamint a drágakövek és fémek esszenciáját adják a Sonett termékekhez.
A Sonett az egyetlen öko-gyógyszer gyártó, amely két öko tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 2.6 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: