Személyes mérleg Xiaomi Mi testösszetétel skála 2

Kód: 26790
11 125 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Intelligens személyes mérleg nagy pontosságú súlyméréssel , beleértve a tizenhárom testadat elemzését, amelyek magukban foglalják például a testösszetételt, a testzsír-izom arányt, a csonttömeget, a BMI-t stb. Nemrégiben ez a súly meg tudja mérni a fehérjék arányát a testben , összehasonlíthatja állapotát az ideális testsúllyal, és mérheti a test életkorát is. 50g pontossággal mér. A Bluetooth 5.0 segítségével adatokat továbbít intelligens eszközökkel olyan rendszerekkel, mint az iOS és az Android.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Személyes mérleg Xiaomi Mi testösszetétel skála 2

Leolvashatja-e a régi testsúlya a testzsír vagy a csonttömeg mennyiségét ? Tehát, ha csak az érdekel, hogy mekkora a súlya, akkor biztosan nincs rá szüksége. De ha meg akarja érteni testének összetételét, és ezáltal meghatározza az Ön számára megfelelő gondozást és céljainak elérését, akkor mindenképpen ezek az alapvető paraméterek, amelyeket tudnia kell.

A nagy pontosságú BIA chip 13 különböző adatot képes feldolgozni:

 • Súly
 • BMI
 • A testzsír százalékos aránya
 • Izomtömeg
 • Testvíz
 • Fehérjék
 • Zsigeri zsírérték
 • Alapanyagcsere
 • Csonttömeg
 • Fizikai életkor
 • Ideális súly
 • Testtípus
 • Egészségügyi pontszám

Luxus design

Ha olyan súlyra van szükséged, amely szintén jól fog kinézni, akkor jó úton jársz! A Xiaomi Mi testtestkompozíciós skála 2 vékony, minimalista kialakítású. Méretei 300 × 300 × 25 mm, súlya pedig csupán 1,7 kg. Az LCD kijelző nagyon könnyen olvasható.

A súly nem egyenlő a vastagsággal

Általában a súlyt használjuk egyetlen kritériumként az ember testtömegének meghatározásához, de ez nem pontos. Ugyanazon súlynál a zsírtérfogat háromszor nagyobb, mint az izomtérfogat. Ezért, ha a súlya is megegyezik, a túl sok zsírtartalmú emberek elhízottak. A testzsírarány tehát a standard a fogyás értékeléséhez. A pontos és átfogó testzsír-skála segít jobban megérteni testét.

Pontosabb mérések

A G alakú mangán acél érzékelő akár 50 g testtömeg-változásokat is képes észlelni. Ez még pontosabbá teszi a testzsír mérését. A mérleg három egységet támogat: kilogramm, font és yin.

Dinamikus mérés, statikus mérés

A Xiaomi Mi testkompozíciós skálája 2 intelligensen képes váltani a dinamikus és a statikus mérési mód között, így akár 100 g-os súlyokat is képes rögzíteni. A dinamikus üzemmódban történő mérésen túlmenően zöldségeket, gyümölcsöket, csomagokat vagy egyéb elemeket is mérhet statikus üzemmódban.

Főbb tulajdonságok

A nagy pontosságú érzékelő minden nap érzékeli a fizikai változásokat. Automatikusan felismeri a családtagokat a testinformációk alapján - akár 16 különböző tag támogatása, akikkel megoszthatja az aktuális adatokat. Lehetőség úgy beállítani a vendég módot , hogy mások is használhassák a mérleget és megszerezhessék a mérési adatokat, de nyom nélkül. Rejtett LED-kijelző , amely tiszta képet nyújt. Sima és finom lekerekített sarkok , ezáltal csökkentve a dudorok károsodását. Az alacsony energiafogyasztású Bluetooth 5.0 használatával az adatátvitel gyorsabb és stabilabb. A testtömeg mellett reális képet nyújt egészségi állapotáról és fitneszéről, a teljes hossz 13 fizikai adat, beleértve például a test összetételét, a test zsír- és izomarányát, csonttömegét, BMI-jét és hasonlókat. Az új skála képes megmérni a fehérje arányát a testben, összehasonlítja állapotát az ideális testsúllyal, és méri a test életkorát is. 50 g pontossággal mér - a konyhában gyümölcsök, zöldségek, csomagolások stb. Mérésére is használható. Testegyensúly teszt - teszteli a felhasználó egyensúlyát.

Specifikációk

Anyaga: edzett üveg + ABS
Az akkumulátor élettartama: akár 240 nap
Kijelző: LED
A termék súlya: 1,7 kg
A csomag súlya: 2,1 kg
A termék mérete (H x Sz x M): 30,00 x 30,00 x 2,50 cm
A csomag mérete (H x Sz x M): 30,50 x 30,50 x 4,20 cm
Üzemi hőmérséklet: 0 - 40 ° C
Mérési tartomány: 100 g - 150 kg
Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 5.0, visszafelé kompatibilis
Tápegység: 4 x AAA (nem tartozék)
Kompatibilitás: Android 4.4, iOS 8.0 és újabb

Az alkalmazás a telefon teljes mértékben CSEH NYELV.

A Mi Fit alkalmazás letölthető itt: Android / iOS

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: