Blight Recovery Belt

Kód: 98731
54 670 Ft
Raktáron (>5 db)

A Blight Recovery öv a helyi vörös fény terápiát a sérülések és izommikrotraumák kezelésére mobil csomagban hozza. A vörös fényterápia segíthet az izmok, ízületek és inak regenerációjában sportteljesítmény után ( 5 ) , a krónikus fájdalmak (8 ) és fájdalmak ( 6 ) enyhítésében, valamint a kollagén stimulációnak köszönhetően a sebgyógyulásban. ( 4 ), ( 10 ) .

A Blight Recovery öv egyének számára alkalmas:

  • Krónikus fájdalommal ( 8 ) .
  • Fizikai terhelés utáni regenerálódást célozzák ( 5 ) (sportolók, fizikailag keményen dolgozók).
  • Fizikai traumák következményeivel küzdők (hátfájás, inak, ízületek) ( 5 ) .
  • Azok, akik szeretnék javítani a bőr általános megjelenését, beleértve az öregedés jeleinek enyhítését a kollagén stimulációnak köszönhetően ( 4 ), ( 10 ) .
  • Ellentmondó mondatok ( 6 ) .

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Piros fényű panel Blight Recovery Belt

Piros fényű panel Helyi megoldás a feszült és fájdalmas területek problémájára

Mostanáig a vörös fényterápia egy maroknyi biohacker peremkérdése volt. Most azonban új megoldás lép színre a helyi fájdalmak, ínfájdalmak elleni küzdelemben és a megfeszült izomrészek regenerálásában.

helyreállítási bevezető F9

 

Gyógyszerek és vegyszerek nélkül a vörös fényterápia csillapíthatja a helyi érzéseket, fájdalmat és felgyorsíthatja a regenerációt, hogy gyorsabban felépüljön olyan fizikai traumák után, mint a hátfájás, izomszakadás vagy fájó ízületek, mindössze napi 30 perc alatt otthona, irodája kényelmében . , vagy egy autót . A Blight Recovery Belt mindenki számára érdekes lehet, aki ezekkel a fájdalmas problémákkal foglalkozik. Ha szinte mindent megpróbált, hogy megszabaduljon a fájdalmától, a Blight Recovery Belt lehet a megfelelő megoldás az Ön számára.

blight-recoverry-belt-infografika-brainmarket-ucinky_huTM

Hogyan működik a vörös fényterápia ?

A Blight panelek a vörös és infravörös fény kombinációját használják, amelyet számos tanulmány, valamint kiterjedt klinikai gyakorlat bizonyít. Energiát sugároznak, amely közvetlenül behatol a bőrbe és a mélyebb szövetekbe, ahol maximalizálja a sejtenergiát (ATP) , ami döntően befolyásolja a sejtek egészségét és állapotát. És mivel a sejtegészség az egészségünk alapja, mindenkinek szem előtt kell lennie, aki szeretné megőrizni egészségét és vitalitását idős koráig.

helyreállítás-sötét

Hogyan csökkenti a terápia a fájdalmat és tölti fel a sejteket?

A fényterápia serkenti a belső endorfin és kannabinoid rendszereket (8) , amelyek közvetlen hatással vannak a fájdalomérzékelésünkre. Megfelelő stimulációjukkal a szervezet eltávolítja saját opiátjait, amelyek fájdalomcsillapítást biztosítanak. A 660 és 850 nm hullámhosszú fény a mitokondriumokat is feltölti , ami megnövekedett sejtenergiát eredményez (1). Ennek köszönhetően az izmok, inak és porcok gyorsabban regenerálódnak, és megelőzhetők az izomkárosodások és -sorvadás ( 9 ) .

vissza-wm
láb-wm (1)

Hogyan használják az övet?

Ideális esetben naponta egyszer (legalább heti háromszor) vigye fel az övet az érintett területre , legfeljebb 35 percig . Ne lépje túl a terápia javasolt időtartamát . Az öv ezen idő elteltével automatikusan kikapcsol. Az övet USB porton keresztül áramforráshoz kell csatlakoztatni (hálózati hálózat, PC, power bank, autó).

TIPP: a fényterápia a bőröregedés jelei, a pattanások és az eltömődött pórusok esetén is segíthet.

 

Vörös és közeli infravörös fény

Segít enyhíteni a fájdalmat

Csökkenti az a**t

Sportteljesítmény

Segíti a sejtek regenerálódását

Serkenti a kollagén termelődését

A bőr rugalmassága - Antiage

Jó hangulat

Egészséges és erős haj

Fényterápia

A fényterápiát több mint 3500 éve használják kezelésként. A fényterápia reneszánszát a NASA indította el, amely a 90-es években kezdett fényterápiát (low-level-lézer/light therapy – LLLT) alkalmazni az űrrepülőszemélyzetek számára a csont- és izomvesztés megelőzésére. És a növények növekedésének támogatására is (1). Jelenleg több mint 50 000 klinikai vizsgálat igazolja az LLLT-terápia pozitív előnyeit. (2)

pass-edit3F9
 
RecovInstaHU

Műszaki adatok:

LED-ek száma: 152 db (72 IR, 80 PIROS)

Méret (szélesség,magasság): 355x165 mm

Teljes teljesítmény: 6 W

Bemeneti feszültség: 100-240V

Hullámhosszak és diódaarány: 660 + 850 nm = 1:1

Anyaga: szilikon, neoprén

Tanúsítványok: CE, FCC, RoHS

Csehországban fejlesztve, Kínában gyártva.

 

Csomagolás: Blight szíj, tápkábel, neoprén burkolat, használati útmutató

Figyelem:

Az infravörös diódák nem bocsátanak ki látható sugárzást. Az öv nem vízálló. A terápia javasolt időtartama legfeljebb 30 perc . Az öv ezen idő elteltével automatikusan kikapcsol. Az újbóli bekapcsoláshoz le kell választani az övet a forrásról, és újra csatlakoztatni kell.

Az összes Blight szalagon lévő LED-ek fele közeli infravörös (NIR) fényt bocsát ki 850 nm hullámhosszon. Ez a fényspektrum az emberi szem számára láthatatlan .

A Blight termékek CE, FCC, RoHS tanúsítvánnyal rendelkeznek, de nem regisztráltak orvosi eszközként. Nem használják betegségek diagnosztizálására, kezelésére és megelőzésére. Nem helyettesítik a hagyományos kezelést. Egészségügyi problémák esetén mindig forduljon szakképzett orvoshoz. A felhasznált tanulmányok információforrást jelentenek, nem pedig kezelési útmutatót.

Erőforrások:

1) FEHÉRÍTSD, Ari. A vörös fényterápia végső útmutatója: Hogyan használjuk a vörös és közeli infravörös fényterápiát az öregedésgátlásra, a zsírvesztésre, az izomnövelésre, a teljesítmény fokozására és az agy optimalizálására . 2018. ISBN 9781721762828.

2) SLOAN, Mark. Piros fényterápia: Csodagyógyászat . 2019. ISBN 9780994741868.

3) TAFUR, József. Alacsony intenzitású fényterápia: a redox-mechanizmusok szerepének feltárása [online]. 2008 [cit. 2020-12-30]. Elérhető ekkortól: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2996814/

4) WUNSCH, Sándor. Ellenőrzött kísérlet a vörös és közeli infravörös fénnyel végzett kezelés hatékonyságának meghatározására a betegek elégedettsége, a finom vonalak, ráncok, a bőr érdessége és az intradermális kollagénsűrűség növelése terén [online] . 2014 [cit. 2020-12-30]. Elérhető: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3926176/

5) FERRARESI, Cleber. Fotobiomoduláció az emberi izomszövetben: előny a sportteljesítményben? [online]. 2016 [cit. 2020-12-30]. Elérhető ekkortól: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5167494/

6) HAMBLIN, Michael. A fotobiomoduláció gyulladásgátló hatásának mechanizmusai és alkalmazásai [online]. 2016 [cit. 2020-12-30]. Elérhető: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5523874/

7) AVCI, Pinar. Alacsony szintű lézerterápia a zsírréteg csökkentésére: Átfogó áttekintés [online]. 2013 [cit. 2021-01-08]. Elérhető: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3769994/

8) IBRAHIM, Mohab. A fényterápia hatása a krónikus fájdalomra [online]. [érzés. 2021-01-19]. Elérhető ekkortól: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03677206 . Arizonai Egyetem.

9) FERRARESI, Cleber. A fénykibocsátó dióda terápia hatásai az izomhipertrófiára, a génexpresszióra, a teljesítményre, a károsodásra és a késleltetett izomfájdalomra [online]. [érzés. 2021-01-19]. Elérhető ekkortól: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5026559/

10) B. COTLER, Howard. Egy NASA felfedezésnek jelenleg is vannak alkalmazásai az ortopédia területén [online]. Elérhető még: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4272231/

11) ASPREY, Dave. Brainy : Golyóálló terv az agy teljes potenciáljának felszabadítására biohackek segítségével . Brünnben: Jota, 2019. ISBN 978-80-7565-576-9.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vörös fény terápia
Súly: 0.3 kg

Blight Recovery Belt: Terapie červeným světlem - BrainMarket.cz

Terapie červeným světlem Blight Recovery Belt - BrainMarket.cz

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
R Szerző | 2.1.2023
Sportolás után használom, lábamra és derekamra
5
SA Szerző | 28.12.2022
Hasznos, enyhíti az izomfeszültséget.
5
Z Szerző | 23.12.2022
Használ, ajánlani tudom, sportolás után használom.
5
VF Szerző | 20.10.2022
Szuper termék a törések és megfeszült izmok gyógyulásához.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: