08.08.2022-től 14.082022-ig szabadságon vagyunk, csak e-mailben vagyunk elérhetők. Köszönjük megértést.

BrainMax Pure kakaó, organikus kakaó Peruból, 500 g *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 98018
3 895 Ft
Raktáron (>5 ks)

A kakaó olyan egészséges ételekben gazdag szuperélelmiszer , mint a vitaminok, ásványi anyagok, alkaloidok, antioxidánsok és polifenolok . Ez egy 100% -ban tiszta perui termék BIO minőségben . A BrainMax Pure Organic Cacao zsírok aránya magasabb a szokásosnál (22%), mert a zsírokban kötődnek az egészséges anyagok, és ugyanakkor a kakaó megkülönböztető jellegzetes ízét adja. A kakaó gazdag ásványi anyagforrás . Három evőkanállal szinte napi adag káliumot, kalciumot, magnéziumot, vasat vagy cinket egészíthet ki.

A BrainMax Pure Organic Cacao előnyei

  • 100% peru nyersanyag BIO minőségben.
  • Gazdag ásványi anyagok, antioxidánsok és polifenolok.
  • Nagyon erős antioxidáns hatás (jóváhagyott egészségre vonatkozó állítás).
  • Magas fehérjetartalom (27%) és zsír (22%).
  • Édesítőszerektől, aromáktól és egyéb adalékanyagoktól mentesen.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

BrainMax Pure Cacao, bio kakaó Peruból, 1000 g

A tiszta perui babból származó kakaópor polifenolok , teobromin és   ásványok . Ezenkívül a kakaó triptofán aminosavat is tartalmaz, amelyet a szervezet szerotonin előállítására használ, és képes erre.   pozitív hatással van a pszichére és támogatja az energiát . A kakaó vasforrás is, amely egyes növényi ásványi anyagokkal ellentétben könnyen felszívódik. Ezért a kakaó a vegánok körében népszerű vasforrás .

A kakaóval kapcsolatos további információkat a BrainPedia.cz oldalon talál

20012-1_vizual-cacao-theobroma-500g-jpg
kakao_organic_infografika_brainmarket_hu

A kakaó felhasználási lehetőségei

  • Egy egyszerű finom ital elkészítéséhez keverjen össze 2-3 evőkanál kakaót kedvenc növényi tejével. Ha szükséges, add hozzá kedvenc adaptogénedet : maca , ashwagandha , édesgyökér .
  • Adj hozzá egy evőkanál kakaót kedvenc fehérjeturmixodhoz.
  • A kakaó további felhasználási lehetőségeit is megtalálja a konyhában, ahol hozzáadhatja desszertekhez vagy sütéshez.

 

5 érdekesség, amit talán nem tudtál a kakaóbabról

  • A kakaóbab több mint 300 egészséges vegyületet tartalmaz.
  • A kakaófákat magas fák mellé kell ültetni, hogy megvédjük őket a közvetlen napfénytől. Ezért gyakran látni a mangófák és a papaya közé ültetett kakaófákat.
  • A világ megtermelt kakaójának több mint 70%-a Nyugat-Afrikából származik.
  • A kakaóhozam kicsi és munkaigényes – részben azért, mert nincs gép a betakarításhoz, ezért mindent kézzel csinálnak.
  • A kakaófát virágok borítják, amelyeket egy kis szúnyog poroz be. A sikeresen beporzott virágok ovális kakaóhüvelyek termését hozza.

Összetevők: 100% BIO kakaó (Theobroma cacao)
 

Népszerű receptek kakaóval

Új projekt (19)

 

Kefir kakaós zsemle


Hozzávalók:

Módszer:

Egy tálban keverjük össze a száraz hozzávalókat és keverjük össze. Ezután adjunk hozzá kókuszolajat vagy vajat, tojást, kefirt és öntsük a folyékony tésztát egy tepsire. 180 fokon 20 percig sütjük. Sütés után a zsemlét megkenhetjük házi lekvárral vagy lekvárral, és beboríthatjuk kókuszreszelékkel. Vagy csak úgy egyél.

 
Új projekt (18)

 

FÁNK fehérje csokoládé


Hozzávalók:

Módszer:

Először összekeverjük a lisztet, a csokoládéfehérjét, a kakaót és a sütőport. Ezután adjuk hozzá a joghurtot és formázzuk meg a tésztát sütőpapíros fánkon. A fánkot 1 percre betesszük a mikróba teljes teljesítményen. Leönthetjük csokimázzal (2 kocka olvasztott csoki + 1 kg joghurt) és megszórhatjuk pisztáciával.

Új projekt (17)


Kókusz illatú kakaós sütemény


Hozzávalók:

Módszer:

Tészta: a lisztet, a tojást, a puha vajat, a kakaót, a kókuszolajat és a cikóriaszirupot összekeverjük egy tálban. Enyhén ragacsos tésztát készítünk és kettéosztjuk. Tegye 1/2 részét a hűtőbe és 1/2 részét a fagyasztóba körülbelül 30 percre. Töltelék: keverjük össze a túrót, a tojást, a cikóriaszirupot. A tészta 1/2 részét kivesszük a hűtőből, és a forma aljára nyomkodjuk. Ezután vonjuk be a corpus réteget sajtkrémmel, és vonjuk be gyümölccsel. A maradék tésztát kivesszük a fagyasztóból, és a torta tetejére törjük. Megszórjuk kókuszszeletekkel, és 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

Ásványi anyagok gazdag forrása

A kálium , kalcium , foszfor , magnézium, vas , ine és réz az emberi szervezet számára tökéletesen felszívódó formában a valódi kakaó természetes része .
 

Jó hangulat aktivátor

A kakaó triptofán aminosavat tartalmaz, amelyet a szervezet szerotonin szintézisére használ fel, így pozitív hatással van a pszichére és az energiatámogatásra.

Védelem szívroham és szélütés ellen

A flavanolokban gazdag kakaó javítja a vér nitrogén-monoxid szintjét. A nitrogén-monoxid kitágítja az ereket, javítja a véráramlást .

Nem minden, amit kakaónak neveznek, kakaó...

Csehországban és Szlovákiában a kakaó elnevezést minden, minimális kakaótartalmú édesített italra használták. A legjobb kakaó Peruból származik a maja civilizáció ajándékaiból. A legjobb RAW kakaó 20% zsírral kezdődik, és 100 grammonként maximum 1 g cukrot tartalmaz, a zsírokban találhatók az egészséges anyagok. A kakaó fehérjében is gazdag (27 g/100 gramm).

A kakaó pirítatlan kakaóbab (Theobroma cacao) őrlésével készül. Ennek eredményeként megtartja azokat a jótékony anyagokat, amelyek hatással vannak a testre és a lélekre. A bab pörkölése jelentősen csökkenti a kakaó flavonoid tartalmát. Érdemes megemlíteni a magas teobromin-tartalmat is. Koffeinszerű anyag, amely serkenti a központi idegrendszert. De nem olyan erős, mint a koffein, így nem kell attól tartanod, hogy a kakaó után elalszol. A tebromin emellett nyugtatja a légutakat, serkenti a szívműködést vagy csökkenti a vérnyomást.

 

Táplálkozási információk 100 grammonként
energia érték 1852,8 kJ / 442,8 kcal
Zsírok 22 g
- ebből telített zsírsavak 12,8 g
- ebből egyszeresen telítetlen zsírsavak 8,8 g
- ebből többszörösen telítetlen zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 13,4 g
- ebből cukrok 1 g
Rost 31,1 g
Fehérjék 27 g
0,0825 g
Kálium 3350 mg (167,5% DDD)
Kalcium 175 mg (21,87% DDD)
Foszfor 715 mg (102,14% DDD)
Magnézium 470 mg (125,89% DDD)
Vas 28,2 mg (200% DDD)
Cink 7,1 mg (71% DDD)
Réz 4,2 mg (420% DDD)
Theibromin 2,9 g

BIO minősítés CZ-BIO-001

Kókuszreszelékünk BIO tanúsítvánnyal rendelkezik - EU-n kívüli biogazdálkodás termelése.

Vásárlással a cseh erdők #fa rendelést is támogatod!

 

Összetevők: 100% BIO kakaó ( Theobroma cacao )

Származási hely: Peru

Forgalmazó: Votamax sro, Hladnovská 83/93, Ostrava

Tárolás: Száraz helyen, zárt edényben.

Súly: 1000 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax Pure
Súly: 0.5 kg
Csomag mérete: 500 g
Forma: Por
Típus: Kakaó
Csomag tartalma: 500 g
Származási ország: Peru

Příprava Kakaa

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés