NOW Spirulina 500 mg - Organic Spirulina (Non-GMO), 100 tabletta

Kód: 70045
Immunrendszer
Márka: NOW® Foods
2 950 Ft –10 %
spirulina
2 950 Ft –10 % 2 640 Ft
Raktáron (1 db)

A spirulinának elegendő napfényre és enyhe hőmérsékletre van szüksége a növekedéshez. Mint a Föld egyik legrégebbi életformája, a spirulina évmilliárdokkal ezelőtt segített az oxigéntermelésben. Ezt az algát az egész világon termesztik, és állítólag az aztékok alapvető tápláléka volt. A-, K-, B12-vitamint és vasat tartalmaz, amely nélkülözhetetlen a szervezet normál oxigénszállításához, és javítja a szervezet oxigénellátását. MOST   ®   A Certified Organic Spirulina tabletták tiszták és nem tartalmaznak semmilyen segédanyagot, kötőanyagot vagy adalékanyagot.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

MOST Spirulina Organic, 500 mg, 100 tabletta

A spirulinának elegendő napfényre és enyhe hőmérsékletre van szüksége a növekedéshez. Mint a Föld egyik legrégebbi életformája, a spirulina évmilliárdokkal ezelőtt segített az oxigéntermelésben. Ezt az algát az egész világon termesztik, és állítólag az aztékok alapvető tápláléka volt. A-, K-, B12-vitamint és vasat tartalmaz, amely nélkülözhetetlen a szervezet normál oxigénszállításához, és javítja a szervezet oxigénellátását. A NOW ® Certified Organic Spirulina tabletták tiszták és nem tartalmaznak semmilyen segédanyagot, kötőanyagot vagy adalékanyagot.

Javasolt adagolás

Naponta 6 tablettát vegyen be.

Hozzávalók

Adagolás mérete: 6 tabletta  
A csomag 16 adagot tartalmaz.
Összeg
1 adagban
% RHP*
Kalória 10 ***
Összes szénhidrát <1 g <1% *
Fehérjék 2 g 4% *
Bio spirulina
( Arthrospira platensis ) (egész növény)
3 g ***
*A napi jövedelem referenciaértékének %-a
*** napi jövedelem referenciaérték nincs beállítva

Értesítés

Csak felnőttek.   Beszéljen kezelőorvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, gyógyszert szed vagy egészségügyi állapota van.   Tartsa távol gyermekektől.

Ez a termék természetes elszíneződést okozhat.

Egyéb mappák

Egyik sem.

Nem tartalmaz   élesztő, búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, tenger gyümölcsei vagy dió. Jó gyártási gyakorlat (GMP) létesítményben gyártva, amely ezeket az allergéneket tartalmazó egyéb összetevőket is feldolgozza.

Csomagolás

100 tabletta.

Származási ország

USA

Upozorneni-HU

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Súly: 0.09 kg
Egyének megoldására: Méregtelenítés és májműködés
Forma: Tabletek
Gyártó: NOW
Származási ország: USA
Tabletták száma: 100 tabletta
Tabletták száma: 100 tabletta
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az 1960-as évek elején az egészséges táplálkozás területe még gyerekcipőben járt. Az „egészséges táplálkozás” furcsa, homályos kifejezés volt, és az egészséges ételek szerelmeseit általában hippiknek és „granolafejűeknek” tekintették. Azokban a korai éveiben Elwood Richard vállalkozó egy kis egészségügyi élelmiszerbolt-láncot indított Chicago környékén, a Health House-t.

Elwood fizikai kémiából szerzett diplomát, és egyetemi kutatásai a fizikai teljesítmény javítására összpontosítottak egészséges étrendek és táplálékkiegészítők használatával. A tanulmányai során megszerzett tudás szilárd hitet hagyott benne a természetes termékek egészségre és életminőségre gyakorolt ​​jótékony hatásaiban, és megalapozta a táplálkozás és az egészséges táplálkozás egész életére szóló szeretetét.

A NOW megfizethető, jó minőségű természetes termékek kínálatával igyekszik kielégíteni a vásárlók egészséges táplálkozás iránti igényét.