BrainMax Detoxer, 1620 mg, 60 kapszula Étrend-kiegészítő

Kód: 49555
Újdonság
Márka: BrainMax
6 940 Ft –5 %
detoxer kapsle vizual
6 940 Ft –5 % 6 524 Ft
Raktáron (>5 db)

A BrainMax Detoxer egy aktív szén, a kitozán komplexe   és   bentonit agyag , citruspektinnel együtt . Ez egy hatékony kiegészítő, amely segít megtisztítani a beleket és megköti a mérgező anyagokat .

Értesítés:   Nem hosszú távú használatra készült. Használatkor ne felejtsen el legalább két órás szünetet hagyni a többi vitamintól, mert ennek a terméknek az a hatása, hogy minden rosszat és jót (vitaminokat) megköt és kiszállít a szervezetből.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

(Maďarština)

Mik azok a toxinok?

A toxinok különböző forrásokból származó káros anyagok , amelyek negatív hatással vannak az emberi egészségre. Megtalálhatók élelmiszerben, vízben, levegőben, sőt otthoni környezetünkben is . Sokféle formában előfordulnak, beleértve a vegyi anyagokat, nehézfémeket, peszticideket, hormonokat, gombákból és baktériumokból származó toxinokat.

Hogyan kerülnek a méreganyagok a szervezetbe?

A nem megfelelő emésztés és a tápanyagok felszívódása emésztetlen élelmiszer-maradványok felhalmozódásához vezethet a belekben , ami környezetet teremt az élelmiszer baktériumok általi lebontásához és mérgező anyagok képződéséhez. Az élelmiszerből, vízből vagy a környezetből származó mérgező anyagoknak való túlzott expozíció növelheti azok szintjét a belekben, és megkönnyítheti lerakódásukat.

(Maďarština) (Čeština)

Mit csinálnak a beleinkben lévő toxinok?

A káros anyagok, például nehézfémek és mikroműanyagok hosszú távú felhalmozódása a belekben súlyos következményekkel járhat az emberi egészségre nézve. Ezek az anyagok megzavarhatják a bél mikroflóra természetes egyensúlyát , ami dysbiosishoz vezethet, és ezen anyagok felhalmozódása olyan reakciókat válthat ki a szervezetben, amelyek hozzájárulnak krónikus problémák kialakulásához, beleértve az autoimmun betegségeket és a szervezet fertőzésekkel szembeni ellenálló képességének csökkenését . és betegségek .

  • A bél mikrobióma megzavarása: A toxinok megzavarhatják a bél mikrobióma egyensúlyát, egy összetett mikroorganizmus közösséget, amely kulcsszerepet játszik az emésztésben, az immunrendszer működésében és az általános egészségben. A dysbiosis vagy a mikrobiom egyensúlyának felborulása számos problémához vezethet, beleértve az emésztési problémákat, a fertőzésekre való fokozott fogékonyságot és akár krónikus egészségügyi állapotokat is.
  • A tápanyag felszívódás károsodása: A bélnyálkahártya károsodása megnehezítheti a tápanyagok megfelelő felszívódását az élelmiszerekből. Ez kulcsfontosságú vitaminok és ásványi anyagok hiányához vezethet, ami negatív hatással van a szervezet általános egészségére és működésére.
  • Immunválasz: Ha a toxinok átjutnak a bélgáton, és bejutnak a véráramba, ez az immunitás csökkenéséhez vezethet.
bél toxinok

A lerakódott méreganyagoknak el kell hagyniuk a beleket

A Detoxer olyan anyagok egyedülálló keveréke, amely hatékonyan tisztítja a beleket. Ez a keverék erős nedvszívóként működik, amely magához köti az összes káros anyagot az emésztőrendszerből, ezáltal segíti a szervezet méregtelenítését. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a Detoxer más anyagokhoz is kapcsolódik. Ezért használatánál fontos, hogy legalább két órás kihagyást tartsunk be az egyéb étrend-kiegészítők vagy gyógyszerek fogyasztásától.

méregtelenítő kapszulák
aktív szén

Kókuszdió héjából származó aktív szén

Az aktív szén egy meghatározott típusát elégetett kókuszdióhéjból állítják elő. A gyártási folyamat magában foglalja a héjak nagyon magas hőmérsékleten történő elszenesítését, korlátozott oxigén hozzáférés mellett , majd aktiválást, amely növeli a porozitását és abszorpciós képességét . Ez a folyamat egy nagyon finom por előállításához vezet, amely abban különbözik a közönséges aktív széntől, hogy általában nagyobb porozitású, és hatékonyabban szívja fel a kis molekulákat , ami a kókuszdióhéj sajátos szerkezetének köszönhető. Ennek köszönhetően jobban felszívja a méreganyagokat és a gázokat, amelyeket aztán eltávolítanak a szervezetből. További előnye a fenntarthatóság, mivel a kókuszdió héja megújuló erőforrás , és a kókuszdió termeléséből származó melléktermék.

Bentonit agyag

A bentonit agyag, amely az abszorbens alumínium-szilícium-dioxid agyag egyik fajtája, méregtelenítő és tisztító tulajdonságairól ismert. Kiválóan képes felvenni és megkötni a különféle méreganyagokat . Segít megtisztítani az emésztőrendszert a méreganyagok megkötésével és eltávolításával. Ez hozzájárulhat a jobb emésztéshez és az emésztőrendszer általános egészségéhez.

(Maďarština) (37)
citrus pektin

Citrus pektin

A citrusfélék pektinje a citrusfélék héjában található rost . Képes megkötni a méreganyagokat és nehézfémeket az emésztőrendszerben, és elősegíti azok kiválasztását a szervezetből.

Adagolás

Vegyen be napi 3 kapszulát étkezés előtt 30 perccel vagy étkezés vagy gyógyszeres kezelés után 2 órával. Ne használja más kiegészítőkkel együtt. Tartson legalább két órát az egyéb étrend-kiegészítők bevételétől. Nem hosszú távú használatra készült. Egy hétnél tovább ne használja!

Adagolás mérete: 3 gyógynövényes kapszula
Mennyiség 1 adagban %RHP*

Aktív szén (kókuszdió héjából)

500 mg **

Bentonit agyag

450 mg
**
Kitozán 350 mg
**
Alacsony molekulatömegű citruspektin
320 mg
**
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!

Hozzávalók:Bentonit agyag, kókuszhéj aktív szén, alacsony molekulatömegű citruspektin, kitozán.

Csehországban, a Votamax sro számára készült

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

Értesítés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Kiszerelés: 60 db gyógynövényes kapszula

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax®
Csomag mérete: 60 kapszula
Egyének megoldására: Méregtelenítés
Forma: Kapszula
Típus: Ásványok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: