MycoMedica - BIO Hericium (oroszlán sörény) por, 100 g *CZ-BIO-001 tanúsítvány

Kód: 98119
Tipp Immunrendszer
Márka: MycoMedica
5 705 Ft
Raktáron (>5 db)
A Hericium , ismertebb nevén Oroszlán sörény, a kínai orvoslás szerves része. Próbálja ki a poliszacharidok, fitoszterolok, erinacinek, ergoszterolok és egyéb bioaktív anyagok ideális arányában.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

MycoMedica - Hericium (Oroszlán sörény) por

Maximális teljesítmény és hatékonyság

A hericium (az oroszlán sörénye, Hericium erinaceus néven ismert) Ázsia egyik ehető szárspórája, Észak-Amerikában is bővelkedik. Hericiumot ritkán lehet megtalálni hazánkban. Oroszlán sörény gomba gyógyszeres j közé soroltuk   TOP 10 nootropic. Olvassa el a nootropikumok 10. cikkét a mentális teljesítmény és az agy egészségének növelése érdekében .

A hericium 32 kimutatott aromás anyagával csemege az elkényeztetett nyelvek számára, amely a tenger gyümölcseinek, a citromnak és a kókuszdiónak az egzotikus kombinációját kínálja.

Ezenkívül ezt a gomba gyógyhatásai miatt értékelik. A hagyományos kínai orvoslás orvosai különösen értékelik az eretnek azon képességét, hogy harmonizáló hatást gyakoroljon a fizikai és szellemi folyamatokra . Próbálja ki a Hericiumot gombapor formájában (por / biomassza), ahol a gomba szárított termőtestét egy speciális héttöréses módszerrel nagyon finom porrá őrlik, amely megbontja a sejt kitinhéját és felszabadítja a hatóanyagokat. A kivonathoz képest ennek a formának finomabb hatása van.

A Hericia NFG (idegnövekedési faktor) termelésére gyakorolt hatását jelenleg vizsgálják. A többi létfontosságú gombához hasonlóan a Hericium is gazdag poliszacharidokban - béta-glükánokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, a diterpenoidokban - hericenonokban és erinacinokban. A Hericia további fontos összetevői a palmitinsav, a cukoralkohol-treitol és a D-arabinitol vagy a D2 provitamin stb.

A kivonatban a poliszacharidok koncentrációja is fontos. Hosszú távú vizsgálatok kimutatták, hogy 30% az optimális terápiás célokra. Az alacsonyabb koncentráció (10%) kevésbé hatékony, a magasabb koncentráció (40%) mindig más hatóanyagok rovására megy, és eltolódás tapasztalható egy adott gomba hatásában.

Adagolás:

  • Naponta 1-3 g, ételtől számítva legalább fél órás időközzel, keverjünk hozzá kb. 1dcl vizet és igyunk (1 szintes kanál = 2 g por)
  • javasoljuk, hogy mindig heti 5 napot vegyen be, és 2 napot hagyjon ki
  • éhgyomorra vegye be (legalább 30 perccel étkezés előtt vagy 60 perccel étkezés után)
  • létfontosságú gombák használatakor javasoljuk a C-vitamin bevitelének növelését, ami növeli a hatóanyagok felszívódását.
Figyelem : A terméket nem 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára szánják. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Tartsa távol gyermekektől. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem tartalmaz koffeint, glutént, tartósítószert, színezéket vagy cukrot.

Az ezen az oldalon található termékek étrend-kiegészítők. Ezek nem gyógyszerek, és nem keverhetők össze az előírt gyógyszerekkel.
Hozzávalók
100 g BIO por Hericium erinaceus-tól (biomassza / por)

Hangsúly a környezetre

A MycoMedica gombás alapanyagának nagy része Kínából származik. A mai Kína számára a környezeti ökológia gyakran nem prioritás. Ezért nehéz, de ugyanakkor szükséges teljesen tiszta és érintetlen természetet keresni a létfontosságú gombák termesztéséhez. A MycoMedica elsősorban Fujian, Anhui és Jiangxi tartományokban termesztett gombákat használ, ahol a civilizáció területei gyakorlatilag érintetlenek.   Növényvédő szerek, nehézfémek, mikroorganizmusok, gombák, radioaktivitás, ezek a veszélyek, amelyek ellen elengedhetetlen a gomba nyersanyag védelme.

Tesztelés az Agrolabban

Az összes gomba alapanyagot, amelyet gombatermékek előállításához használnak, feldolgozás előtt az Agrolab német független laboratóriumban tesztelik.   több mint 500 ismert nehézfém, peszticid és emberi veszélyes mikroorganizmus típusához.   Ezeket a teszteket itt , itt és itt tekintheti meg .   Megtekintheti az elemzési tanúsítványt   itt .

Kiterjesztettük a német Agrolab által elvégzett klasszikus vizsgálatokat policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) tesztelésével, amelyek karcinogén hatással bírnak, befolyásolhatják a magzat fejlődését és szív- és érrendszeri betegségekkel is összefüggenek. Lásd itt .

Termékeink végső előállítása a legszigorúbb higiéniai körülmények között zajlik a Cseh Köztársaságban. A gyártáshoz szabványokat alkalmazunk   ISO 9001/2009 , tanúsított   HACCP   minőségbiztosítási rendszer   IFS .

Csomag tartalma

100 g

Származási ország

Kína

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitális gombák
Súly: 0.12 kg
csomag tartalma: 100 g
Egyének megoldására: Az agy egészsége, memória, koncentráció
Forma: Por
Gyártó: MycoMedica
Származási ország: Cseh Köztársaság
Csomag tartalma: 100 g
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: