ECOVER mosogatógép tabletta All in One 500 g

Kód: 2272
5 370 Ft
Raktáron (>5 db)

Három hatású mosogatógép tabletták egy csomagban. Tökéletesen zsírtalanítja az edényeket, és helyettesíti a sót és a fényezést is. Nem tartalmaznak foszfátokat, és teljesen újrahasznosítható csomagolásúak.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Organikus tabletták a mosogatógéphez All in One

Az Ecover az egyik legkelendőbb ökológiai tisztítószer márka a Cseh Köztársaságban. Az Ecover termékek növényi vagy ásványi alapon készülnek, és nem tartalmaznak olajkomponenseket. Csomagolásuk újrahasznosítható, és maguk a termékek ökológiailag lebomlanak, ezért a természetre gyakorolt hatás minimális. Az Ecover nem teszteli a termékeket állatokon, és a termékek érzékeny bőrre is alkalmasak.

Frans Bogaerts 1979-ben alapította Ecovert és munkatársait. Első termékük a mosópor volt, és idővel az egész háztartás számára fejlesztettek termékeket. 1992-ben az Ecover organikus gyárat épített a belgiumi Malle-ban. A vállalat fő célja a háztartások karbantartása, a környezet tiszteletben tartása mellett.

Hozzávalók


5 - 15% oxigénalapú fehérítőszer. <5%: nemionos felületaktív anyagok, parfüm (limonén), enzimek. Egyéb: nátrium-citrát, nátrium-karbonát, polipeptid, dinátrium-diszilikát, fehérítő aktivátor, nátrium-hidrogén-karbonát, szorbit, bentonit, glicerin, nátrium-glükonát.

FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen kivitelezhetők. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Orvoshoz kell fordulni.

LENYELÉS ESETE: Öblítse ki a szájat. Ne hánytasd magad. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Vegye ki a tartályt a tablettából, és helyezze a tablettát az adagolóba. Ne tegye a tablettát az evőeszközkosárba. Ha a víz keménysége meghaladja a 20 ° dH-t, adjunk hozzá sót. Javasoljuk, hogy a készüléket Eco módban használja. Csak olyan tárgyakat tegyen a mosogatógépbe, amelyek a mosogatógépben lehetnek - fa, ezüst, alumínium, kannák, réz, régiségek, kézzel festett kerámiák, bizonyos típusú műanyagok. Ha nem biztos benne, mossa meg az edényeket kézzel Ecover folyékony mosószerrel. Adagolás lágy vízhez: 1 tabletta. A csomagolás megvédi a tablettákat a nedvességtől, és megfelelő berendezések felhasználásával újrahasznosítható. A termék 50 ° C-on hatékony.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztítószerek
csomag tartalma: 500g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: