SONETT Mosogatógépes tabletta (25 db) 500 g

Kód: 685
3 255 Ft
Raktáron (>5 db)

Hatékony ökológiai mosogatószer.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

A könnyen lebontható összetevők speciális összetétele hatékonyan eltávolítja a zsíros foltokat és a szárított ételmaradványokat. Alkalmas minden háztartási mosogatógéphez.

Adagolás:

1 tabletta mosási ciklusonként. Erős szennyeződés esetén növelje az adagot ciklusonként 2 tablettára.

A termék sajátosságai

A SONETT tabletta ásványi anyagokat és biológiailag teljesen lebontható szerves összetevőket tartalmaz. Nem tartalmaznak enzimeket, agresszív klór fehérítőt, foszfátokat és illatanyagokat.

Az egyes alkatrészek eredete és tulajdonságai

A SONETT mosogatógép-tabletták fő hatóanyaga a szóda, a szilikátok és a cukor felületaktív anyag. A szilikátokat úgy állítják elő, hogy a homokot szódával megolvasztják, és lúgosságuknak köszönhetően képesek elszappanosítani a mosogatózsírt és biztosítani annak vízoldékonyságát. A tapadó ételmaradékokat ezekkel a szilikátokkal megnedvesítik és felszabadítják. Az asztali sóból és mészből készült szóda finom cseppekbe diszpergálja a zsírt, támogatva a szilikátok zsíroldási képességét. Kis mennyiségű cukor felületaktív anyag hozzáadása csökkenti a víz felületi feszültségét, így a szennyeződést vízzel jobban meg lehet nedvesíteni. A cukor felületaktív anyagokat kókuszzsírból és növényi keményítőből, ill. melasz. Ezenkívül a tabletták fehérítő oxigént (nátrium-hidrogén-karbonátot) tartalmaznak. Mosás közben a nátrium-hidrogén-karbonát a víz és a szóda mellett az oxigént is elválasztja. A felszabadult oxigént a tea- és kávémaradványok eltávolítására használják a poharakon és a csészéken. A nátrium-hidrogén-karbonát a hidrogén-peroxid és a szóda (nátrium-karbonát) ülepített vegyülete. A cukor melléktermékeinek, például a melasznak az erjesztése során kapott citrátot a mosogatógép mosószeréhez adják, hogy a kalcium csapdába essen a mosóvízben, és megvédje a mosogatógépet a lerakódásoktól. Annak a ténynek köszönhetően, hogy sok mosogatógépben a beépített ioncserélő (vízlágyító) ellenére a víz túl sok kalciumot tartalmaz, a citrátot a poliaszparaginsav kalciummegkötő képessége erősíti. Ez a fehérjetartalmú sav megtalálható a természetben, például kéthéjú kagylók és csigák héjában és héjában, ahol szabályozza e héjak növekedését. Az alkalmazott poliaszparaginsavat azonban nem közvetlenül a természetből nyerik, hanem petrolkémiai úton szintetizálják - zárt gyártási ciklusban, egyéb salakanyagok nélkül. A poliaszparaginsav biológiailag teljesen lebontható.

Biológiai lebomlás

A szilikátok és a szóda olyan ásványi anyagok, amelyeket a természetben nem kell tovább lebontani. A citrátot, a növényekben, állatokban és emberekben található anyagot a természetben 2-3 természetben előforduló mikroorganizmus teljesen lebontja 2-3 nap alatt. A nátrium-hidrogén-karbonát ásványi szódává, vízgé és oxigénné bomlik a mosási és fehérítési folyamat során, így a mosogatógép olyan állapotban marad, amely nem igényel további lebomlást. Azaz. hogy a fehérítési folyamat lebontási folyamat is. A poliaszparaginsavat, egy fehérjetartalmú anyagot, a természet teljesen víz-, szén-dioxid- és nitrogén-sókra bontja. A cukor felületaktív anyagok előállítása során a keményítő, a cukor és a zsír növényi alapanyagaiból részeket vesznek fel, amelyek azonban természetes struktúrájukban teljes mértékben megmaradnak. Ezért a mikroorganizmusoknak könnyű ezeket a felületaktív anyagokat gyorsan és 100% -ban lebontani.

A teljes csomagolás újrahasznosítható


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai drogéria
Súly: 0.613 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: