ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
A lila színű legendás brazil szupergyümölcs, amely rengeteg hasznos anyagot tartalmaz a szervezet számára . A BrainMax Pure Acai szerves por fagyasztva szárított, prémium minőségű finomra őrölt bogyós acai-ból , amelyet Kolumbiában kézzel szüreteltek. Acai volt és vanőshonos Amazonas-kultúrák vágott ételei évszázadok óta. Finom bogyók az alacsony glikémiás index gazdag egészséget elősegítő antioxidánsokban, esszenciális omega-zsírsavakban és rostokban.
Az acai por gazdag C-vitaminban, amely támogatja az immunitást, a kollagéntermelést vagy a vas felszívódását. Tartalmaz továbbá A, B, E vitamint, de fontos ásványi anyagokat is, például foszfort , kalciumot és káliumot. A foszfor és a kalcium fontos a csontok és a fogak felépítésében, míg a kálium fontos elektrolit, amely fenntartja a sejtek megfelelő egyensúlyát a vízben, és fontos az optimális vérnyomás szempontjából.
Hozzávalók:
Módszer:
Keverje össze az összes hozzávalót egy turmixgépben, és élvezze a frissítő vitaminbombát.
Hozzávalók:
Módszer:
Keverjünk össze turmixgépben acait, málnát, epret, kókusztejet és mézet. A kapott masszát öntsük egy tálba, és díszítéssel (banánnal és másokkal) díszítsük.
Hozzávalók:
Módszer:
Az összes hozzávalót keverőgépben simára keverjük. Ezután tálakban tálaljuk fogyasztásra, vagy hagyjuk, hogy az eredmény fagylaltra dermedjen későbbre.
Az Acai vitaminokkal és egészséges antioxidánsokkal van ellátva. Lila árnyalatát nagy mennyiségű antioxidáns antocianin okozza.
Az esszenciális omega-3, 6 és 9 zsírsavak gazdag forrása, amelyek nélkülözhetetlenek a test optimális működéséhez.
A frissen betakarított Acai gyümölcsöket azonnal óvatosan fagyasztva szárítják (liofilizálják). Nagyon kíméletes folyamat, amelyben nincs egészséges tápanyagok vesztesége.
A légzési folyamat során oxidáció lép fel sejtjeinkben, amikor a szabad gyököket a sejtek melléktermékként állítják elő. A káros szabad gyökök felhalmozódása veszélyt jelenthet a sejtekre és a testre, ezáltal oxidatív stresszt okozhat. Minél több szabad gyökök vannak a testünkben, annál gyorsabban öregszünk . Emiatt pedig antioxidánsok lépnek működésbe, amelyek semlegesítik a szabad gyököket, és így megakadályozzák az oxidatív stresszt, amely károsíthatja a sejteket.
Az ORAC értékek kifejezik azt az időt, amelyre egy antioxidánsnak szüksége van a szabad gyökök semlegesítésére, és megmutatják az antioxidánsok mennyiségét is az ételben. A magasabb ORAC értékű ételek antioxidáns potenciálja magasabb, mint az alacsony ORAC értékeket tartalmazó ételeké. A legmagasabb minősítésű élelmiszerek az erős pigmentációjú gyümölcsök, például az acai, amely eléri az ORAC rangsor egyik legmagasabb értékét.
Csomagolás: 100 g | |
---|---|
Tápérték adatok | 100g-ban |
Energiaérték | 2147 kJ/ 522kcal |
Zsírok | 44 g |
- Ebből telített zsírsavak | 27 g |
Sacharidy | g |
Szénhidrátok | |
- ebből cukrok | g |
Rostok | g |
Fehérjék | g |
Só | g |
ACAI-nk rendelkezik BIO tanúsítvánnyal - Az EU-n kívüli biogazdálkodás termelése.
Összetétel: 100% ACAI ( Euterpe oleracea )
Származás: Kolumbia
Forgalmazó: Votamax s.r.o, Hladnovská 83/93, Ostrava
Tárolás: Száraz helyen, zárt tartályban.
Súly: 100 g
Kategória: | BrainMax Pure |
---|---|
Súly: | 0.12 kg |
Csomag mérete: | 100 g |
Forma: | Por |
Típus: | Szuperétel |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!