BrainMax Prenatal Complex, vitamin komplex terhes nők számára 30 egyedülálló tápanyag a nők terhesség előtti, terhesség alatti és szoptatási szükségleteinek kielégítésére.

Kód: 49681/180 49681/90 Kérjük, válasszon változatot
24 725 Ft 15 450 Ft 15 450 Ft-tól –6 %
prenatal complex 90c vizual
24 725 Ft 15 450 Ft 15 450 Ft-tól –6 % 23 242 Ft 14 523 Ft 14 523 Ft-tól
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Kapszulák száma
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

30 bevált anyagot tartalmazó multivitamin komplex a baba egészséges fejlődéséért. Biológiailag aktív vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat tartalmaz a kismamák és a kismamák számára. A komplexben található összes tápanyag könnyen felszívódó aktív formában van jelen, ami pozitív hatást biztosít a szervezetre terhesség előtt, terhesség alatt és szoptatás alatt. Egy termékben mindent megtalál, ami a baba megfelelő fejlődéséhez és a terhesség kényelmes lefolyásához fontos.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

kevés
Terhesség előtt
terhesség
Terhesség alatt
szoptatás
Szoptatáskor

Ez nem olyan vitamin , mint a vitamin

Terhesség és szoptatás alatt a nők tápanyagigénye megnő, mert a magzat növekedését és fejlődését, majd később az újszülött táplálkozását is a szervezetnek kell kezelnie anélkül, hogy az anya veszteséget okozna . Emellett az első trimeszterben hányinger léphet fel, ezért célszerű a táplálkozást megfelelő és jó minőségű étrend-kiegészítővel támogatni. A piacon számos különféle termék található, amelyek különféle vitaminokat tartalmaznak. A vitaminok szintetikus formáit a szervezetnek először a májban kell átalakítania ahhoz, hogy felhasználhatóak legyenek. Ez egy bizonytalan eredménnyel járó folyamat, ezért előfordulhat, hogy a vitaminok nem szívódnak fel jól. A legjobbak a vitaminok bioaktív formái, amelyeket a szervezet egészségi állapotától függetlenül mindig jól hasznosít . Ezért a kismamáknak és kismamáknak szánt tápszerünkben csak a vitaminok bioaktív formáit használtuk.

2
1

Megoldottuk helyetted a táplálkozást

A BrainMax Prenatal Complex egy speciális vitamin és ásványianyag-formula biológiailag aktív formában, amelyet a szervezet azonnal fel tud használni. Három kapszulával kiegészíti az összes fontos vitamint, ásványi anyagot és tápanyagot, amelyek kulcsfontosságúak a baba megfelelő fejlődéséhez és a zökkenőmentes terhességhez.

 • Az ásványi anyagok kelát formái vas és magnézium, amelyek nem terhelik az emésztőrendszert és könnyen felszívódnak.
 • 95%-os felszívódású liposzómás C-vitamin.
 • Természetes A-vitamin a biztonságosabb használat érdekében.
 • Szerves moszatból származó jód a megfelelő pajzsmirigyhormon-termelésért.
 • BIO acerola az antioxidáns tulajdonságaiért.
 • A K2-vitamin szabadalmaztatott legjobb formája a D3-mal együtt a jobb kalcium felszívódás érdekében.
 • Bioaktív folsav metilfolát formájában az idegcső fejlődésének elősegítésére.
 • A B-vitaminok aktív formái.

A K2-vitamin szabadalmaztatott legjobb formája D3-mal együtt

A D3-vitamin kulcsfontosságú az egészséges csontfejlődéshez, mert segíti a szervezetet a kalcium és a foszfor felszívódásában és felhasználásában. A K2-vitamin ezután biztosítja a kalcium megfelelő felhasználását a csontokban és a fogakban, és egyúttal megakadályozza annak lerakódását az erekben . Az osteocalcin képződésében is fontos. Fehérje, amely a csontok mineralizációjához szükséges, hogy egészségesek és erősek legyenek. A K2-vitamin hagyományos formáitól eltérően, amelyek csak 1,5 órán át fennmaradnak a szervezetben, a K2-vitamin MK7 all-trans K2VITAL®DELTA akár 78 órán keresztül is aktív marad a szervezetben, ami lehetővé teszi a csontok folyamatos táplálását.

okok a K2-vitamin használatára MK-7_informafika_cz
(Maďarština)

Miért fontos a folsav metilfolát formájában a terhesség alatt?

A folsav nem csak a terhesség alatt kulcstápanyag, hanem néhány hónappal a tervezett terhesség előtt is. Részt vesz a sejtnövekedésben és osztódásban, a DNS-szintézisben, a helyreállításban, és jelentősen csökkenti a neurális csőrepedések kockázatát. A fokozott folsav bevitelt már a fogantatás előtt 3 hónappal meg kell kezdeni, majd a teljes terhesség alatt. A multivitaminokban általában szintetikus folsav formájában található meg, amely nehezen metabolizálódik. Ahhoz, hogy a folsavpótlás valóban hatékony legyen, olyan formában kell lennie, hogy szervezetünk azonnal felhasználhassa. Az inaktív formákat először a májnak kell átalakítania vagy metilálnia, hogy aktívvá váljanak, és a szervezet felhasználhassa őket.

A folsav aktív formája = metilfolát

A metil-tetrahidrofolát-reduktáz (MTHFR) enzim felelős a folsav metil-folát aktív formává történő átalakításának teljes folyamatáért. Becslések szerint azonban a lakosság 30-50%-a nem tud folsavból metilfolátot előállítani.

6
25077-2

Liposzómális C-vitamin 95%-os felszívódással!

A C-vitamin az immunrendszer alapvető építőköve , de nélkülözhetetlen a szövetek növekedéséhez, a vas felszívódásához és a vérerek szerkezetéhez is . A C-vitamin gyakori formái csak nagy nehézségek árán jutnak át a bélgáton, ezért a C-vitaminnak csak körülbelül 8%-a szívódik fel a vérplazmában. Speciális, terhes nőknek szánt formulánk liposzómális C-vitamint tartalmaz, amely liposzómáknak nevezett nanorészecskékben van kapszulázva . természetes napraforgó lecitinből készült. Ennek köszönhetően képesek átjutni a vékonybél falán és bejutni a véráramba. A liposzómális C-vitamin felszívódása eléri a 95%-ot, így a lehető legjobb megoldás a C-vitamin veszteségmentes pótlására.

A CDP kolinnak köszönhetően támogatja a megfelelő agyfejlődést

A CDP-kolin a kolin aktív formája, amely kulcsfontosságú az agysejtekben a foszfolipidek szintézisében, ami elengedhetetlen a baba agyának megfelelő fejlődéséhez. A bitartarát formától eltérően képes áthatolni a vér-agy gáton , ami közvetlen hatást tesz lehetővé az agyműködésre.CDP-kolin (citikolin): Ismert, hogy magasabb a biológiai hozzáférhetősége, és hatékonyabban alakul át kolinná a szövetekben, különösen az agyban. Egyes források azt sugallják, hogy a CDP-kolin biológiai hozzáférhetősége akár 90%-ot is elérhet , a mérés módjától függően (például az agyszövetekre gyakorolt ​​közvetlen hatás a szisztémás felszívódással szemben).   Segít abban, hogy az idegsejtek elegendő építőkövekkel rendelkezzenek az optimális növekedéshez és fejlődéshez. A citikolin elősegíti az acetilkolin termelődését, amely fontos az idegsejtek közötti egészséges kommunikációhoz mind az anyában, mind a babában.

agy fejlődését
magnézium felszívódás

Jól felszívódó magnézium-biszglicinát

A magnézium esszenciális ásványi anyag, amely kulcsszerepet játszik a szervezet több mint 300 enzimatikus reakciójában. A terhesség alatt a magnézium elengedhetetlen a magzat megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, segíti az erős csontozat és fogak kialakulását, szabályozza a cukorszintet és a vérnyomást, ami különösen fontos ebben az időszakban, amikor a női test jelentős fizikai változásokon megy keresztül. Elősegíti a jobb alvást és hozzájárul az izmok ellazulásához, ami döntő fontosságú a terhesség későbbi szakaszában jelentkező lábgörcsöktől szenvedő nők számára.

A B-vitamin aktív formái

A terhesség megnöveli a szervezet energiaszükségletét a magzati növekedés támogatásához. A B-vitaminok, például a B6 és B12 nélkülözhetetlenek, mert segítenek energiává alakítani a táplálékot, ami kulcsfontosságú a vitalitás megőrzéséhez a terhesség alatt. Ezek a vitaminok aktív formájukban a leghatékonyabbak, amelyeket a szervezet azonnal felhasználhat. A terhes és szoptató nők számára készült speciális formulánk a B-vitaminnak ezeket az aktív formáit tartalmazza, amelyek gyorsan hasznosulnak a szervezetben, támogatják a baba idegrendszeri funkcióinak egészséges fejlődését és segítenek csökkenteni a hányingert az első trimeszterben.

b vitamin
4

A terhes nők 25%-a vashiányban szenved

A terhesség alatt az elegendő vas elengedhetetlen a baba egészséges oxigénellátásához. A terhes nők legfeljebb negyede tapasztal vashiányt, ami vérszegénységhez vezethet – egy olyan állapothoz, amikor a vér kevés egészséges vörösvérsejtet tartalmaz. Ez a hiány fáradtságot, fejfájást, rossz alvást okozhat, és súlyosbíthatja az émelygést és a hányást, amelyek korlátozzák az élelmiszerből történő vasbevitelt. A vas-biszglicinát a vas egy formája, amely könnyen felszívódik a szervezetben, ugyanakkor kíméli az emésztőrendszert.

 • Hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez.
 • Hozzájárul a normál kognitív funkciókhoz.
 • Hozzájárul a vörösvértestek és a hemoglobin normál képződéséhez.
 • Hozzájárul a normál oxigénszállításhoz a szervezetben.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • Segít csökkenteni a fáradtság és a kimerültség szintjét.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
 • Részt vesz a sejtosztódás folyamatában.

Természetes A-vitamin béta-karotin formájában

Az A-vitamin kulcsfontosságú az immunrendszer és a szem egészsége szempontjából, különösen a retina fejlődésében , amely fontos a fényfeldolgozáshoz. A béta-karotin, az A-vitamin természetes formája, biztonságosabb a szervezet számára, mint a szintetikus retinol, mert megakadályozza a toxicitás kockázatát. A szervezet csak annyi retinolt állít elő béta-karotinból, amennyire valójában szüksége van.

3
omega3grafika

Mit kell kiegészíteni a BrainMax Prenatal Complex-szel?

A terhesség egyik legfontosabb tápanyaga az omega 3, ami hiányzik ebből a multivitaminból, mert egyszerűen nem férne oda. A dokozahexaénsav DHA a magzat agyának, szemének és idegrendszerének kulcsfontosságú építőköve . Miután a baba megszületett, az omega-3 savak fontosak a baba agyának és immunrendszerének fejlődéséhez. A BrainMax Vegan Omega algákból nyerhető, és 2782 mg DHA-t tartalmaz 1 adagban. A kapszula formákhoz képest az olajat jól védi az oxidációtól a Picual fajta bio olívaolaja, amely a legmagasabb polifenolkoncentrációjú fajtához tartozik. Az omega 3 és az olívaolajból származó polifenolok kombinációja biztosítja az omega 3 zsírsavak EPA és DHA jobb beépülését a sejtmembránokba. Ezenkívül nem kell aggódnia a nehézfémek és más méreganyagok miatt , mert a VIVO omega egy zárt, nagyon tiszta ökoszisztémában termeszti az algákat . Vásárlás ITT

Adagolás

 3 kapszula étkezés közben.

Nem tudja, hogy a termék megfelelő-e az Ön számára?

Ne habozzon kérdezni szakértő tanácsadóinkat! Érdeklődni hétfőtől péntekig 8:00 és 15:00 óra között telefonon vagy e-mailben lehet.


+36 1848 0673 vagy info@brainmarket.hu

Vevőszolgálat
Adagolás mérete: 3 gyógynövényes kapszula
Mennyiség 1 adagban %RHP*
Magnézium-biszglicinát
200 mg
53%
Liposzómális C-vitamin (aszkorbinsav) 120 mg 150%
CDP kolin 100 mg **
Kálium (kálium-klorid formájában) 100 mg 5%
Kalcium (kalcium-citrát formájában) 90 mg 11%
BIO acerola 80 mg **
Betain (mint betain HCl) 50 mg **
vas (vas-biszglicinát kelát) 27 mg 193%
E-vitamin (mint d-alfa tokoferol) 19 mg 158%
B3-vitamin (niacinamid) 18 mg 113%
Cink (cink-biszglicinátból) 15 mg 150%
Pantoténsav (kalcium-D-pantotenát formájában) 7 mg 117%
Mangán (mangán-biszglicinát) 2,6 mg 130%
Bór (mint bór-glicinát) 2 mg **
B6-vitamin (piridoxal-5-foszfát) 2 mg 143%
B2-vitamin (riboflavin-5-foszfát) 1,6 mg 114%
B1-vitamin (mint tiamin-HCl) 1,4 mg 127%
Réz (mint réz-biszglicinát) 1,3 mg 130%
A-vitamin (béta-karotin) 1300 mcg 163%
Folát (mint az L-5-metil-tetrahidrofolát kalcium sója) 800 mcg 400%
BIO algákból származó jód 290 mcg 193%
K2-vitamin (mint K2VITAL®DELTA MK7) 100 mcg 133%
K1-vitamin (fitonadion formájában) 90 mcg 120%
Szelén (szelenometionin formájában) 70 mcg 127%
Molibdén (molibdén-glicinát) 50 mcg 100%
Biotin 35 mcg **
D3-vitamin (kolekalciferol) 25 mcg 500%
Króm (króm-pikolinát) 18 mcg 45%
B12-vitamin (metil-kobalamin) 2,8 mcg 112%
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva

Vásárlásával a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!

Összetevők: Magnézium-biszglicinát, liposzómális C-vitamin (aszkorbinsav), CDP-kolin, kálium (kálium-klorid formájában), kalcium (kalcium-citrát formájában), BIO acerola, betain (betain HCl formájában), vas (vas-biszglicinát kelát), E-vitamin ( d-alfa-tokoferolként, B3-vitamin (niacinamid), B3-vitamin (niacinamid), cink (cink-biszglicinátból), pantoténsav (kalcium-D-pantotenát formájában), mangán (mangán-biszglicinát), bór (bór-glicinátként), vitamin B6 (piridoxál-5-foszfát), B2-vitamin (riboflavin-5-foszfát), B1-vitamin (tiamin-HCl formájában), réz (réz-biszglicinát formájában), A-vitamin (béta-karotin), folát ( L -kalcium-sóként) 5-metiltetrahidrofolát), BIO algákból származó jód, K2-vitamin (mint K2VITAL®DELTA MK7), K1-vitamin (fitonadionként), szelén (szelenometioninként), molibdén (molibdén-glicinát), biotin, D3-vitamin (kolekalciferol), króm (króm) pikolinát), B12-vitamin (metilkobalamin)

Tárolja szobahőmérsékleten, száraz, sötét helyen. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ez a termék nem gyermekek számára készült. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A készítmény nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesse az egészséges életmódot.

Csehországban, a Votamax sro számára készült

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax®
Csomag mérete: 90 db növény kapszula
Egyének megoldására: Terhesség
Forma: Kapszula
Típus: Vitamínok

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: