BrainMax Vegan Omega, 275 ml Hínárból kivont vegán omega 3

Kód: 47286
16 940 Ft –6 % 15 924 Ft
Raktáron (>5 db)

Rendkívül tiszta és kiváló minőségű omega 3 olaj algából , amioxidációtól védett Picual fajta polifenolokban gazdag bio olívaolaja . Ez a polifenol kombináció segíti az omega 3 zsírsavak jobb beépülését a sejtekbe . Ugyanakkor nem kell aggódnia a halak vagy az emésztési problémák miatt, amelyeket a gyengébb minőségű oxidált termékeknél megszokhat. Egy adagban majdnem 3 gramm DHA-t és EPA-t kap. Ezenkívül más termékekhez képest nem kell aggódnia a nehézfémek és más méreganyagok miatt , mert a VIVO omega zárt, nagyon tiszta ökoszisztémában termeszti az algákat . A növényi eredetű D3 és K2 vitamin mátrix teszi teljessé az abszolút tökéletes konfigurációt. Ezen kívül a K2 a norvég Kappa Bioscience cég K2 VITAL DELTA szabadalmaztatott formája formájában, amely a vitaminok szent grálja .

Az olaj minden egyén számára alkalmas, különösen gyermekek, szoptatós nők és vegánok számára, akiknél fennáll az omega 3 hiányának kockázata, és akik számára a termék tisztasága rendkívül fontos. A kis mennyiségű rozmaring miatt a termék nem alkalmas terhes nők számára.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Az algák az OMEGA-3 DHA és EPA legjobb és legtisztább forrása

Felejtsd el a kendermagot és más növényi forrásokat, amelyekből nagyon nehéz beszerezni a DHA-t , amely az agy és a szem egészségéhez elengedhetetlen tápanyag. Ma már zárt ökoszisztémában termesztett ALGA olaj van , így nehézfémektől és méreganyagoktól mentes. Biztos lehet benne, hogy a termék minden összetevője növényi eredetű, szennyeződésektől, méreganyagoktól mentes, kiválóan felszívódó omega-3 zsírsavakban gazdag. Bár az alfa-linolénsavat (ALA) chia magból vagy dióból nyerhetjük, az ALA átalakulása EPA-vá (eikozapentaénsav) maximum 9% , a DHA ( dokozahexaénsav ) pedig még 1% alatti ! Ezért jobb a hínár kiválasztása.Ezek alkotják a tápláléklánc alapvető alapját. A halak pedig pontosan az algákat fogyasztják, és ennek köszönhetően gazdagodnak omega 3-ban.Ugyanakkor az omega 3 zsírsavak természetes és fenntartható forrásai . Nemcsak nagy mennyiségben tartalmaznak DHA-t és EPA-t, hanem a bennük található természetesen előforduló foszfolipideknek köszönhetően a zsírsavak kiválóan felszívódnak . Ezenkívül az algák a klorofill hordozói. Olyan anyagok, amelyek támogatják a máj méregtelenítő tevékenységét.

oxid30035-3
brainmax vegán omega termékinformáció eredet2

Miért inni halolajat, ha lehet inni olajat az algákból, amelyekkel a halak táplálkoznak?

Talán nem is tudta, hogy a halak algákkal táplálkoznak, amelyek omega 3 zsírsavakban gazdagok. Tehát kihagyott egy lépést, és omega 3 halolajat pótol. Hagyja a halakat úszni, és váltson szűz ALGA olajra , amely sokkal több omega 3 zsírsavat tartalmaz, mint a hal , és 2008- ban bebizonyosodott , hogy táplálkozási szempontból ugyanolyan tápláló, mint a lazac . 4

100%vegan_hu
polifenol védelem

Polifenol omega 3 védelem az oxidáció ellen

Az omega-3 zsírsavak hátránya, hogy hajlamosak az oxidációra. Hogy megvédjük a törékeny Omega-3 zsírsavakat, a DHA-t és az EPA-t az oxidációtól, az algaolajat a polifenolokban és olajsavban gazdag Picual fajtájú bio olívaolajjal kevertük. Ez a polifenol szinergia nemcsak az oxidáció elleni védelmet biztosítja, hanem az emésztőrendszerben való zökkenőmentes haladást is. A legfontosabb, hogy az olívaolajból származó omega 3 és polifenolok kombinációja biztosítja az EPA és DHA omega 3 zsírsavak jobb beépülését a sejtmembránokba. A jó minőségű olívaolaj, ha hidegnek van kitéve, hajlamos olyan zsírcseppeket képezni benne, amelyek szabad szemmel is láthatóak az üvegen keresztül. Ha az olaj hidegnek kitéve megszilárdul és tejszerű vagy zavaros kinézetet vesz fel, az a kezében tartott kiváló minőségű olaj minőségének jele.

Kíméletes feldolgozás és rendszeres nehézfém-vizsgálat

A BrainMax Vegan Omega zárt ökoszisztémából származik, így nem tartalmaz nehézfémeket és méreganyagokat. A termék minden összetevője növényi eredetű, szennyeződésektől, méreganyagoktól mentes, kiválóan felszívódó omega-3 zsírsavakban gazdag. A folyamat szigorúan ellenőrzött, minimális hőhatás és kiváló oxidációs védelem mellett.

 • Vegán Omega-3 mikroalgából.
 • Kíméletes feldolgozás – alacsony hő- és oxigénhatás.
 • Nincs hulladék – optimális nyersanyagfelhasználás.
 • Környezeti szennyeződésektől mentes.
 • Fenntartható Omega-3 forrás
 • Vegán termék.
 • Kiváló íz és aroma.
 • Prémium frissesség a piacon alacsony TOTOX tartalommal.
 • Min. 90% triglicerid.
 • Nem GMO.
vegán omega OXIDÁCIÓS PARAMÉTEREK asztali termék
brainmax vegán omega termék info oxidáció3

Hogyan lehet felismerni az Omega-3 oxidációt?

Mivel az omega 3 zsírsavak nagyon törékenyek és instabilak, a levegőben és magasabb hőmérsékleten lebomlanak. Ez halszagban és emésztési problémákban, például halböfögésben vagy akár hasmenésben nyilvánul meg. Termékünkkel ezektől a kellemetlenségektől sem kell tartania, hiszen a már friss algaolajat Andalúziából származó bio olívaolajból származó polifenolokkal védtük meg az oxidációtól .

Akár 2850 mg DHA és EPA egy evőkanálban

A dokozahexaénsav (rövidítve DHA) pótlása nagyon fontos egészségünk szempontjából. A DHA elengedhetetlen a normál agyműködéshez. Az agyszövet egyik fő szerkezeti összetevője, és befolyásolja a neuroplaszticitást, a memóriát és a tanulást. A retina egészsége szempontjából is fontos. A DHA hiánya látási problémákhoz vezethet. Ezzel szemben a megfelelő mennyiségű DHA csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát a trigliceridszint és a vérnyomás csökkentésével. A DHA különösen fontos magzatok és kisgyermekek agyának és szemének fejlődéséhez. A terhesség és a szoptatás alatti DHA-pótlás hozzájárulhat a gyermekek agyának jobb fejlődéséhez . Egyes tanulmányok arra utalnak, hogy a DHA jótékony hatással lehet a mentális egészségre , beleértve a depresszió tüneteinek csökkentését.

Szervezetünk nem tud megfelelő mennyiségben DHA-t előállítani, ezért azt az étrendből kell pótolni. Mivel tudjuk, hogy a lakosság túlnyomó többsége DHA-hiányban szenved, ezért a maximális egészségügyi hatás érdekében bőséges adagot választottunk.

brainmax vegán omega termék info2

Az EFSA által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások

Az EFSA, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság rövidítése, az Európai Unió ügynöksége, amely független tudományos tanácsadást és kommunikációt nyújt az élelmiszerlánchoz kapcsolódó kockázatokról.

 • A DHA (>250 mg) hozzájárul a jó látás fenntartásához .
 • A D-vitamin hozzájárul az egészséges fogak megőrzéséhez .
 • A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomműködéshez .
 • A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.
 • Az olívaolajból származó polifenolok (>20 g) hozzájárulnak a vérzsírok védelméhez .
 • A DHA és az EPA (>3 g) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.
 • A D-vitamin részt vesz a sejtosztódás folyamatában .
 • A DHA és az EPA hozzájárul a megfelelő trigliceridszint fenntartásához a vérben .
 • A telített zsírok telítetlenekkel (olajsav) való helyettesítése csökkentheti a vér koleszterinszintjét .

Az EFSA által jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások

 • Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához .
 • A D-vitamin hozzájárul a szükséges kalciumszint fenntartásához a vérben.
 • A várandós és szoptató anyák DHA-val (>450 mg) támogatják a magzat agyának normális fejlődését , ill. csecsemők.
 • A DHA (>100 mg) bevitele hozzájárul a csecsemők 1 éves koráig a látás normál fejlődéséhez .
 • A várandós és szoptató anyák DHA-t (>450 mg) használnak a magzat normális látásfejlődésének támogatására , ill. csecsemők.

Az omega-3 hatása az agy egészségére

Az omega-3 esszenciális zsírsavak az agy integritásának és teljesítményének legfontosabb tápanyagai. Az összes esszenciális zsírsav közül az omega-3 a legnagyobb mennyiségben az agyban. Ezek az agy és az idegsejt membránok építőkövei . Ha ezek a zsírsavak hiányoznak, az agy az összes rendelkezésre álló zsírt felhasználja, ami nem optimális megoldás számára.

 • Az omega-3-ak szerepet játszanak az agysejtek közötti kommunikációban.
 • Támogatják a legfontosabb neurotranszmitterek, köztük a dopamin , szerotonin , GABA , noradrenalin és acetilkolin optimális szintjét. Ez fenntartja a mentális jólétet.
 • A DHA optimális szintje kulcsfontosságú a gyermekek agyának megfelelő fejlődéséhez .
 • Növelik az agy neuroplaszticitását (az agy fejlődési és változási képességét azáltal, hogy új kapcsolatokat hoz létre a tanuláshoz való alkalmazkodás és az információ gyorsabb feldolgozása érdekében. ) 1
 • Védelmet nyújt a szellemi hanyatlás és a neurodegeneratív betegségek ellen. 2.3
 • Részt vesz a neurotranszmitterek közötti megfelelő kommunikációban .

D3 és K2 vitamin Vital Delta

A D3- és K2-vitamin az egészség és az immunitás optimalizálásához nélkülözhetetlen vitaminok , ráadásul zsírban oldódnak és növényi eredetűek . A D3 - vitamint fenyőből nyerik , a K2 - vitamint pedig a norvég Kappa Bioscience cég muskátliból . Az omega-3 zsírsavakkal együtt biztosítják a megfelelő kalcium lerakódást a csontokban, erős immunitást, egészséges csontokat, fogakat és érrendszert . Ezenkívül a vizsgálatok szerint a K2-vitamin Vital Delta a leghatékonyabb K2-vitamin a piacon, köszönhetően a kapszulázási technológiának , amely kivételes stabilitást biztosít.


Věda K2 je přesvědčivá
Omega sav arány

Mai probléma: NAGYOBB OMEGA 6 TARTALOM, MINT OMEGA 3!

A modern idők és a nyugati étkezési mód problémája az omega-6 zsírsavak magas bevitele az omega-3-hoz képest. Az átlagos európai ember omega 3 és omega 6 sejtaránya 1:15 . Ez azt jelenti, hogy az omega 3 egy részéhez 15 rész omega 6 tartozik. Az egészséges arány azonban 1:5 aránynál kezdődik, és a legoptimálisabb az 1:3. 1:3 arányban a sejtmembránok megfelelően működnek, és ez az általános jobb egészségben tükröződik minden szinten. Ezzel szemben 1:15 és afeletti arányban egészségtelen környezet alakul ki a szervezetben, és az egyén sokkal fogékonyabb a civilizációs betegségekre. Mindezt az élelmiszerekből (sült termékek, növényi magolajok, tenyésztett állati termékek) magas omega 6 bevitelen alapuló helytelen táplálkozás okozza. Mielőtt a nyugati étrend elérte volna az eszkimókat, kiderült, hogy sejtarányuk 1:2 volt, és gyakorlatilag nem szenvedtek betegségektől. Ezért a cél az omega 6 bevitelének korlátozása és a minőségi omega 3 bevitelének növelése legyen.

OMEGA 3 az egészséges szívért és érrendszerért

1. Csökkenti a triglicerideket – A trigliceridek a véráramban található zsírok másik osztálya. A test zsírszövetének nagy része trigliceridek formájában van, amelyek energiaforrásként szolgálnak. A probléma akkor merül fel, ha több trigliceridet eszünk, mint amennyit szervezetünk fel tud használni . Az Omega-3 csökkenti a szintjüket.

2. Szabályozzák a vérnyomást - a trigliceridek szintjének csökkentésének és a nitrogén-monoxid termelésének fokozásának eredményeként, egy olyan molekula, amely elősegíti az erek ellazulását és kiterjesztését, az omega 3 optimalizálja a vérnyomás szintjét .

3. Az érelmeszesedés megelőzésére szolgál - az erek elzáródása és az érfal jelentős elvékonyodása, amely aztán több helyen eltömődik. Az omega-3 zsírsavak javítják az erek belső bélésének működését, működését és permeabilitását .

egészséges szív

Az omega-3 zsírsavak hiánya a következőket okozhatja:

Az omega-3 zsírsavak hiánya rontja a kognitív funkciókat, például a memóriát és a gondolkodási sebességet . Gyermekeknél gátolja a testi és szellemi fejlődést, és az alacsony DHA szint az immunitás jelentős gyengülésével is jár . Az is előfordulhat, hogy csökken az energia, mert a zsírsavak nagyon koncentrált energiaforrást jelentenek .

 • Szív- és érrendszeri egészségügyi problémák
 • Energiahiány.
 • Látásproblémák.
 • Gyengült immunitás.
 • Csökkent kognitív képességek (rosszabb koncentráció és memória).
 • Hangulatingadozás.
 • Mentális egészségügyi problémák.
 • Hideg végtagok.
 • Bőrproblémák.

Az egész az OMEGA 3 és OMEGA 6 bevitel arányáról szól

Hogy sejtmembránjaink megfelelően működhessenek. Ez azt jelenti, hogy a tápanyagokat és a salakanyagokat ki kell engedni, és a membránjuknak áteresztőnek kell lennie. Ezért az omega 3 és 6 sejtek aránya lehetőleg 1:5, optimális esetben 1:3 alatt legyen, de az európai szabvány sajnos az 1:15 szinten van . A halolaj az eszkimóknak köszönhetően került a tudósok figyelmébe, akiknek étrendjükben magas volt az EPA és DHA zsírsavak mennyisége, ugyanakkor nem szenvedtek a civilizációs betegségek egyikétől sem, mint a szélütés, szívinfarktus, ill. 2-es típusú diabétesz. A probléma azonban ma a túlzott OMEGA 6 bevitel , és ezt nagyobb adag omega 3-mal kell kompenzálni . Tehát ha megeszel például egy csomag chipset 30 g omega 6-tal, akkor vigyünk mellé 10 g omega 3 zsírsavat.

omega6 egyensúly

Adagolás

1 evőkanál (11 ml) naponta. Étellel együtt kell bevenni. Javasoljuk, hogy szedés előtt rázza fel.


Összetétel 1 evőkanál (11 ml)
Tartalom RBÉ*
Algaolaj Schizochytrium sp.
4 ml
**
az összes Omega 3-ból 
2850 mg
attól a DHA-tól 
2782 mg
**
attól az EPA-tól 30 mg **
BIO olívaolaj
7 ml **
ebből olajsav
5460 mg **
ezért az omega 9
4938 mg
**
ebből polifenolok 5,4 mg **
E-vitamin (tokoferolok) 13,8 mg 115%
D3-vitamin vegán (fenyőből)
20 mcg / 800 NE
400%
K2-vitamin, mint MK-7 (a K2 VITAL® 1% MCT olajból) 20 mcg 26,6%
* a napi jövedelem referenciaértékének %-a
** a napi jövedelem referenciaértéke nincs meghatározva

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!

1. WU, Aiguo, Zhe YING és Fernando GOMEZ-PINILLA. A DHA étrend-kiegészítés fokozza a gyakorlatok hatását a szinaptikus plaszticitásra és a megismerésre . 2011.

2. GUSTAFSON, Deborah R, K BÄCKMAN, N SCARMEAS, Y STERN, JJ MANLY, R MAYEUX és Y GU. Étrendi zsírsavak és az Alzheimer-kór és a kapcsolódó demenciák kockázata: A Washington Heights-Hamilton Heights-Inwood Columbia Aging Project (WHICAP) megfigyelései . 2020.

3. THOMAS, J, CJ THOMAS, J RADCLIFFE és C ITSIOPOULOS. Omega-3 zsírsavak a gyulladásos neurodegeneratív betegségek korai megelőzésében: Fókuszban az Alzheimer-kór . 2015.

4. ARTERBURN, Linda M, Harry A OKEN, Eileen BAILEY HALL, Jacqueline HAMERSLEY, Connye N KURATKO és James P HOFFMAN. Algaolaj kapszulák és főtt lazac: táplálkozási szempontból egyenértékű dokozahexaénsavforrás . 2008.

Hozzávalók: Algaolaj (Schizochytrium sp.) (4 ml, RBÉ **), ebből összesen Omega 3 (2850 mg, RBÉ **), ebből DHA (2782 mg, RBÉ **), ebből EPA (30 mg, RBÉ *) *), BIO olívaolaj (7 ml, RBÉ **), amelyből olajsav (5,4 mg, RBÉ **), ebből Omega 9 (5,4 mg, RBÉ **), ebből polifenol ( 5,4 mg, RBÉ * *), E-vitamin (tokoferolok) (13,8 mg, RBÉ 115%), D3-vitamin vegán (fenyőből) (20 mcg / 800 NE, RBÉ 400%), K2-vitamin mint MK-7 (a K2-ből VITAL® 1% MCT olaj) (20 mcg, RBÉ 26,6%), .

Gyártó: Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava.

Tárolás: Száraz és sötét helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 30 napon belül felhasználandó.

Értesítés:Gyermekek elől elzárva tárolandó! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A készítmény nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesse az egészséges életmódot.

Kiszerelés: 275 ml.

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax®
Csomag mérete: 275 ml
Egyének megoldására: Immunitás, Az agy egészsége, memória, koncentráció, Szív, erek és vérnyomás, Ízületek és mozgásszervi rendszer
Forma: Folyadék
Típus: Omega 3
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
K Szerző | 19.6.2024
Elégedett vagyok a termékkel, hínárból készült, és alig érzek halszagot
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 19.6.2024
Köszönjük a véleményét, örülünk, hogy elégedett volt. Üdvözlettel Richard
1
HM Szerző | 14.6.2024
Nem vagyok elégedve. Nagyon erős halizű, nem volt megfelelően tárolva. A szállítás 4 nap volt, cseh cég. Nem fogom mégegyszer rendelni!
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 19.6.2024
Köszönjük a véleményét, sajnáljuk, hogy nem volt elégedet de ez Vegán Omega nem halból készül hanem hínárból. Fogjuk Önt értesíteni, hogy megbeszéljük.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: