BrainMarket szemüveg 100% kék és zöld fényt blokkol, TRON

Kód: 98669
Akció
Nincs értékelés
Márka: BrainMax
7 920 Ft –15 % 6 730 Ft
Raktáron (> 5 ks)
Várható kézbesítés:
26.10.2021

Hordható szemüveg 1,5 órával lefekvés előtt a kék fény elzáródása miatt valamint a cirkadián ritmus optimalizálása (a biológiai ritmus beállítása). Ők tudnak  blokkolja a káros kék és zöld fény 100% -át. Blokkolnak egy spektrumot, amelynek hullámhossza 380-565 nm.

Lefekvés előtt a kék és zöld fényt blokkoló szemüveg viselése javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin, a legerősebb antioxidáns öblítésével) és a reggeli energiát. A szemüvegek a fény teljes hermetikus burkolatában jelennek meg teljes kerületükön.

Részletes információ

Termék részletes leírása

100% kék és zöld fényt gátló szemüveg, TRON

1,5–2 órával lefekvés előtt viselhető szemüveg a kék és a zöld fény blokkolásához és a cirkadián ritmus optimalizálásához. A káros kék és zöld fény 100% -át képesek elzárni. Blokkolnak egy spektrumot, amelynek hullámhossza 390-565 nm.

A szemüvegek a fény teljes hermetikus burkolatában jelennek meg teljes kerületükön.

modre_svetlo_Infografika_Instagram_BrainMarket

Lefekvés előtt a kék fényt blokkoló szemüveg viselésével javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kiöblítésével) és a reggeli energiát.Olvasson el egy cikket arról, hogy mire szolgál a melatonin, és hogyan lehet növelni annak szintjét, vagy miért fontos az alvás, és hogyan kell dolgozni annak javításán .

Megállapították, hogy a spektrum zöld részének és a kéknek a blokkolása növeli az alvás minőségére gyakorolt pozitív hatásokat. 1

Figyelem: az egész napos kék és zöld fényt 100% -ban elzáró szemüveg viselése fáradtságot okozhat.

A kék fény problémája

A mai digitális korban kevesen tudják levenni a szemüket a képernyőről, legyen szó televízióról, mobiltelefonról vagy számítógépről. Ezen elektronikus eszközök növekvő használatával és a LED-es lámpák használatával új problémák merültek fel.

  • A képernyők kék fényének való kitettség megzavarja a melatonin termelését és az alvási szokásokat. Cikkünkben többet megtudhat.
  • A képernyőn megjelenő kék fény retina károsodással, szürkehályoggal és makula degenerációval társult.
  • A látható kék fény nagyobb energiájú, és expozíciója nagyon kimeríti a szemet.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodásokat okoz a retinában és a makulában, amelyek oxidatív stresszt okoznak a szemekben.
  • Az alvászavarok depresszióhoz, a neurotoxinok felhalmozódásához és a betegségek fokozott kockázatához vezethetnek.

resources-blue-lights-infographics-instagram-brainmarket-update

A 380 és 470 nm közötti kék fény károsnak tekinthető, mert retina károsodást, szürkehályogot okozhat és alvászavarokkal jár. Azonban a kék fény nem minden spektruma rossz, például a 470 és 500 nm közötti, türkizkék fénynek is nevezett spektrumot általában jónak tekintik. A látható kék fénynek ez a tartománya azért hasznos, mert stimulálja a természetes reflexeket, hogy megvédje a szemet a túlzott expozíciótól, és segíti az agy kognitív és memória funkcióit is. Ugyanakkor stimulálja a fényérzékeny retina ganglion sejteket, valamint a pupilla reflexet és szabályozza a cirkadián ciklust.

kék-fény-források-otthon-infographics-brainmarket-cz_1 források

Alapvető specifikációk

Üveg: piros

Szemüveg szélesség: 16 cm

Lábhossz: 12 cm

Méréseket hajtottak végre : a kék és a zöld spektrum blokkolása

loznice_pro_kvalitni_spanek_CZ_ @ 2x-infografika_brainmarket

Referencia:

1. LEE, Soomin. A zöld blokkoló szemüveg fokozza-e a fehér polikromatikus fény nem vizuális hatásait? [online]. 2018 [cit. 2020-11-04]. Elérhető: https://jphysiolanthropol.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40101-018-0189-3. Tanulmány.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Alvás
Súly: 0.052 kg
Blokkolási szint: 100%
Blokkolja: Kék fényt, Zelené světlo
Célja: Jobb alvás
Kinek: Felnőttnek
Konstrukció: Műanyag
Típus: Otthonra
Viselési idő: Lefekvés előtt

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz