BrainMax Sleep Faster, GABA UPGRADE! 450 g 8 természetes anyagból álló komplex, elősegíti a gyorsabb elalvást és a minőségi alvást, újonnan erdei gyümölcs ízével, 30 adag

Kód: 5
Immunrendszer
Márka: BrainMax
14 030 Ft
Raktáron (>5 db)

Javítottuk a kompozíciót! A Sleep Faster jobb és hatékonyabb verziója átvezeti Önt az álmok birodalmán! A még jobb hatás érdekében hozzáadtuk a GABU-t! Újonnan cékla kivonat nélkül, természetes erdei gyümölcs aromával ízesítve . A Sleep Faster 8 hatóanyagból álló komplexum, amelyek elősegítik a gyorsabb elalvást és a minőségi alvást egész éjszaka. A minőségi alvás nem azt jelenti, hogy 8-10 órát kell aludni. Minőségi alvás csak akkor lehetséges, ha az alvás legmélyebb és REM fázisában kellően hosszú ideig tartózkodunk. A Sleep Fasterben található anyagok nemcsak javítják az alvás minőségét , hanem csökkentik a feszültséget, csillapítják a stresszt, megnyugtatják a szervezetet, elősegítik a regenerációt és részt vesznek a fontos neurotranszmitterek képződésében. Az alvás minősége meghatározza az általános testi és lelki egészség állapotát. A Sleep Faster funkcióval álmokkal teli éjszakában lesz része.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

gyorsabban elalszik
Segít gyorsabban elaludni
meghosszabbítja a mély alvást
Meghosszabbítja a mély alvást
megnyugtatja az elmét
Megnyugtatja az elmét és ellazítja a testet
aludj gyorsabban bevezető banner fotó

Aludj jobban és gyorsabban aludj el!

A Sleep Faster egy komplexum, amelyet a mély alvás támogatására és a gyorsabb elalvásra terveztek. Természetes anyagokat és gyógynövényeket tartalmaz, amelyek támogatják egymást, és mély és nyugodt pihenést biztosítanak. Mindenki számára alkalmas, aki akut vagy krónikus stresszel küzd, vagy azoknak, akik hosszan tartó elalvással, éjszakai ébredéssel és rossz alvással küzdenek.Ébredj kipihenten és tele energiával!

Miért egyedi és hatékony az összetétele?

A Sleep Faster nyolc szinergikusan ható komponenst tartalmaz. Glicint és GABA aminosavat tartalmaz, amelyek hatékonyan segítik az elme megnyugtatását. Szintén az Inositol , amely pozitívan befolyásolja a hangulatot , és a cseresznyelé-koncentrátummal együtt optimalizálja az alvási ciklust. A magnézium-taurát kulcsszerepet játszik a stressz és a feszültség csökkentésében, míg az L-Theanine és a valerian kivonat együttes hatása pihentető hatással van a testre és a lélekre, elősegíti a mély alvást és megkönnyíti az elalvást. Ezenkívül a Sleep Faster B6-vitaminnal dúsított , amely szükséges a szerotonin termeléséhez , és hozzájárul a minőségi, mély alvás eléréséhez.

 • A B6-vitamin aktív és nagyon ritka formája magas biológiai hozzáférhetőséggel.
 • A GABA aminosav nyugtató hatása megnyugtat egy fárasztó nap után.
 • Meggylé a jobb alvásért.
 • L-teanin a szorongásos állapotok enyhítésére .
 • B6-vitamin a magnézium jobb felszívódásához és az idegrendszer támogatásához.
 • A magnézium hozzájárul a fáradtság, kimerültség csökkentéséhez és a normál energia-anyagcseréhez.
alvás gyorsabb összetétele

Kinek alkalmas?

A minőségi alvás nem azt jelenti, hogy 8-10 órát kell aludni. A minőségi alvás csak akkor érhető el, ha elég hosszú ideig a legmélyebb alvási és REM fázisban van . Ez kulcsfontosságú tényező az általános fizikai és mentális egészség szempontjából. A Sleep Faster olyan kölcsönhatásban lévő anyagok kombinációja, amelyek elősegítik az elme ellazulását, gyorsabb elalvást, jobb minőségű alvást, és így megbízhatóan részt vehetnek a cirkadián ritmus optimalizálásában.

 • Azok számára, akiknek alvászavarai vannak: Az olyan anyagok, mint a GABA, a glicin és a macskagyökér, nyugtató hatásúak, amelyek segíthetnek az alvászavarokkal küzdő és a felgyülemlett stressz által zavart embereken.
 • Sportolóknak, akik jobban szeretnének gyógyulni: Alvás közben jelentős növekedési hormon termelés és fokozott fehérjeszintézis megy végbe , amelyek az izomszövet helyreállításához és növekedéséhez szükséges folyamatok. Az alváshiány az izomzat lassabb felépüléséhez, a sérülések kockázatának növekedéséhez és a sportteljesítmény csökkenéséhez vezethet .
 • Azok számára, akik alvászavarban szenvednek : A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulhat a jobb ellazuláshoz és csökkentheti az éjszakai ébredések számát.
 • Zavart alvási ritmusúaknak :A meggylében található melatonin segíthet az alvási ciklus szabályozásában, ami hasznos a cirkadián ritmuszavarban szenvedők számára.
 • Stresszben vagy szorongásban szenvedőknek : Az inozitol és az L-teanin segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, amely gyakran összefügg a rossz alvással.
 • Azoknak, akik természetes megoldást keresnek : Ez a termék alternatívát kínál a gyógyszerészeti alvási termékekkel szemben, amelyek vonzóak lehetnek azok számára, akik az alvás javításának természetes megközelítéseit részesítik előnyben.

Hogyan nyilvánul meg a minőségi alvás hiánya?

 • Csökkent koncentráció és memória: A rossz alvás jelentős hatással van az agyi funkciókra, beleértve a koncentrációt, a memóriát és a döntéshozatalt. Ha nem alszunk eleget, a tanulásért és a memóriáért felelős agyhullámaink felborulnak, ami problémákhoz vezethet a figyelem fenntartásában és az új információk feldolgozásában .
 • Legyengült immunitás: Az alvás fontos az egészséges immunrendszer fenntartásához. Az alváshiány gyengítheti az immunrendszert, növelve a fertőzések és betegségek kockázatát.
 • Krónikus stressz, szorongás, pánikrohamok: Az alváshiány ingerlékenységet, fokozott stresszt, depressziót és érzelmi instabilitást okozhat.
 • Hangulat, ingerlékeny viselkedés
 • Fáradtság és általános kimerültség: Az alváshiány általános fáradtságot, kimerültségérzetet és napközbeni energiahiányt okozhat.
 • Olyan érzés, mintha nem tudod utolérni
 • Csökkent libidó
Hogyan nyilvánul meg a minőségi alvás hiánya-4
a minőségi alvás előnyei

Hogyan aludjunk egy jót?

 • Lefekvés előtt cserélje ki a közösségi oldalakat és a tévét kellemesebb dolgokra (pl. könyv).
 • Lefekvés előtt 2 órával blokkolja a kék fényt.
 • Próbálja ki a Sleep Faster funkciót, amely természetes anyagokat tartalmaz az alvás elősegítésére.
 • Minden nap végezzen legalább egy kis testmozgást.
 • Aludjon csendes, sötét és hűvös szobában.
 • Ne igyon alkoholt legalább 4 órával lefekvés előtt.
 • Igya meg az utolsó kávét legkésőbb 8 órával lefekvés előtt.
 • Tartsa be az alvási ütemtervet. Körülbelül ugyanabban az időben feküdj le és kelj fel.

Eredmények összehasonlítása heti mérés után az Oura Ringgel!

Alvás közben összehasonlították a teljes alvás hosszát, a REM fázist és a mély alvás hosszát is . A Sleep Faster funkcióval a REM fázis és a mély alvás hosszabb volt , így az általános alvási pontszám jobb volt. Fontos megjegyezni, hogy az egyes szakaszok, valamint az alvás időtartama számos tényező miatt változhat. Az alvás nagyon összetett, és sok szemponttól függ, mint például a szervezet általános cirkadián ritmusától, étrendjétől, mozgásától vagy életkorától . Mindig figyelembe kell venni a kiindulási pozíciót, esetleg azt is, hogy mióta küszködik rossz alvással, és próbálja módosítani az alvási rutinját.

a heti mérés legjobb eredménye
hluboky spanek rustovy hormon HU

Miért fontos a mély alvás?

Ebben a fázisban megy végbe a legtöbb javítási mechanizmus, és a növekedési hormon is kiválasztódik . A napi növekedési hormon teljes mennyiségének akár 70%-a is alvás közben választódik ki . Röviden, az izmok nem nőnek jó alvás nélkül. Ebben a fázisban a rövid távú memóriából – a hippocampusból – a hosszú távú memóriába – a neokortexbe – is átkerül az információ. Tekintsd úgy, mint az adatok áthelyezését a RAM-ból a merevlemez-meghajtóra. Ebben a fázisban aktiválódik a glükóz metabolizmus, csökken a kortizol és aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer. A mély alvás elengedhetetlen a növekedési hormon termeléséhez , amelyet a mellékpajzsmirigy választ ki. Ez a hormon kulcsszerepet játszik a testsejtek regenerációjában és helyreállításában , beleértve a bőrsejteket is. A megfelelő növekedési hormon termelés a mély alvás során segíthet megőrizni a bőr rugalmasságát és feszességét , csökkentve a ráncok megjelenését. Ezzel szemben a zavart vagy elégtelen alvás a növekedési hormon csökkenéséhez vezethet, ami befolyásolhatja a szervezet bőrmegújító képességét. Ez növelheti a ráncok és az öregedés egyéb jeleinek kockázatát.

faze spanku hu

Miért fontos a REM szakasz?

A REM (rapid eye movement) fázis  az alvási ciklus része , amikor álmok jelennek meg előttünk, a gyors szemmozgások is részei, felgyorsul a légzés, és ebben a fázisban az esetleges ébredés fáradtságot okoz. A REM szakaszban  nagyon élénk álmaink vannak. Az álmok nagyon fontosak pszichénk számára. A REM fázis hiányával hajlamosabbak vagyunk a mentális zavarokra. Mivel alvásciklusról beszélünk, az alvás egyes fázisai, beleértve a REM fázist is, egész éjszaka ismétlődnek, és a fázisok ismétlődési időpontjai is eltérőek. Ha 6 óránál kevesebbet alszol, akkor hiányzik egy alvási ciklus, amely során sejtjei (lelki és teste) regenerálódhatnának.  Az alkohol és egyes gyógyszerek vagy drogok negatív hatással vannak a REM alvási fázisra. Az alkohol pedig lerövidíti a REM fázis időtartamát , amely az intenzív álmodozáshoz kapcsolódik. Ha alkoholt fogyaszt, gyorsabban elalszik, de az alvás minősége rossz. Az alkohol az alvási ciklus későbbi szakaszában is előidézheti a REM-stádiumot , gyakrabban ébredve éjszaka, és megzavarhatja az általános alvási mintát. 

Honnan tudod , hogy jól alszol?

 • Tele energiával ébredsz.
 • Kipihentnek érzi magát.
 • Éjszaka álmodsz.
 • Ébresztőóra nélkül is fel tudsz kelni.
 • Könnyen elalszol éjszaka.
 • Jól koncentrálsz napközben.
Alvás
mély alvás blokk

Csillapító hatás és alvástámogató

A gamma-amino-vajsav nyugtató hatású neurotranszmitter . Nyugtató hatása van , és elősegíti az alvást , mivel képes szabályozni a szorongással, stresszel és félelemmel kapcsolatos idegsejtek túlzott aktivitását .

 • Szabályozza az idegsejtek túlzott aktivitását.
 • Csökkenti a feszültséget.
 • Támogatja a jobb minőségű alvást.

Magnézium nyugtatja az izmokat, idegeket és ellazítja

A magnézium-taurát a magnézium egy formája, amely a taurin aminosavhoz kapcsolódik , amely segít megnyugtatni az idegrendszert és csökkenti a stresszt, ami fontos a minőségi alváshoz. A jobb felszívódás érdekében a magnéziumot B6-vitaminnal egészítik ki aktív formában, piridoxál-5-foszfáttal (P-5-P).

 • A B6-vitamin aktív és nagyon ritka formája magas biológiai hozzáférhetőséggel
 • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúly fenntartásához
 • A magnézium hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez
 • A magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez
 • A magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez
 • A magnézium hozzájárul a normál szellemi tevékenységhez
 • A magnézium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához
 • A magnézium hozzájárul a fogak normál állapotának fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a sejtosztódás folyamatában
alvás magnézium relax

Tiszta fej és lazítás

Az L-teanin a zöld teában (Camellia sinensis) természetesen előforduló aminosav . Ez egy olyan anyag, amely elősegíti az ellazulást és a szellemi éberséget. Kellemes lökést ad a szellemi és fizikai teljesítőképességnek , véd a stressztől és a kávéivással járó esetleges idegességtől. És hogyan teheti meg? Az L-Theanine képes átjutni a vér-agy gáton, vagyis a véráramból bejuthat az agyba. Ez a képesség döntő fontosságú az agy működését és viselkedését befolyásoló anyagok esetében.

 • Az L-Theanine fokozza a fent említett neurotranszmitter GABA termelődését az agyban, ami csökkenti az idegi aktivitást és segíti az ellazulást.
 • Az L-Theanine csökkentheti a neurotranszmitterek, például a glutamát hatását , amely szerepet játszik a fokozott idegi aktivitásban, és hozzájárulhat a stresszhez és a szorongáshoz.
 • Növeli az ellazulás érzését.
 • Bár az L-Theanine közvetlenül nem váltja ki az alvást, segít megnyugtatni az elmét, és így javíthatja az alvás minőségét.
glicin

Nyugtató hatások

A glicin, a szervezetben természetesen előforduló aminosav, az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása miatt pozitív hatással van az alvásra . Úgy fejti ki hatását, hogy lefekvés előtt csökkenti a testhőmérsékletet, ami jelzi a szervezetnek, hogy ideje pihenni és elaludni. Ezenkívül javíthatja az alvás minőségét azáltal, hogy elősegíti az alvás mélyebb szakaszait, és segít csökkenteni a szorongást és a stresszt, amelyek a zavart alvás gyakori okai . Az agyban a glicin nyugtató neurotranszmitterként működik, ahol elősegíti az idegimpulzusok átvitelét. A pihentető alvás elősegítésére is használják.

Egészséges alvási ciklus

Az inozitol segít szabályozni az agyi vegyi anyagok, például a szerotonin szintjét , amely elengedhetetlen az egészséges alvási ciklus és az általános mentális jólét fenntartásához. Az inozitol segít csökkenteni a szorongást és a stresszt is, amelyek megzavarhatják az alvást. Az a képessége , hogy megnyugtatja az elmét és javítja a hangulatot, könnyebben elaludhat, és mélyebb, zavartalanabb alváshoz juthat.

inozit

B6-vitamin = az idegrendszer alfa és omega

A B6-vitamin viszont elősegíti a triptofán szerotoninná , az alvásszabályozásban kulcsszerepet játszó neurotranszmitterré való átalakulását. Ez a két étrend-kiegészítő együttesen erősíti egymás hatását, így jobban támogatja a relaxációt és javítja az alvás minőségét . A magnézium-taurát biztosítja a test ellazulását , míg a B6-vitamin hozzájárul az egészséges alvásciklushoz szükséges optimális agyműködéshez.

idegrendszeri részlet4

Adagolás

30 perccel lefekvés előtt keverjen fel 1 kanállal. Nem ajánljuk a Sleep Faster alkalmazást, ha nyugtatókat, antidepresszánsokat, altatókat vagy szorongásoldó szereket (szorongás elleni gyógyszert) szed.

Adagolás mérete: 1 gombóc
A csomag 30 adagot tartalmaz.
Mennyiség 1 adagban %RBÉ*
glicin 5000 mg ***
Inozitol (B8-vitamin) 5000 mg ***
Magnézium-taurát 2000 mg ***
ebből elemi magnézium 160 mg 42,6%
GABA 500 mg ***
Meggylé 250 mg ***
L-teanin 250 mg ***
Valerian gyökér kivonat (4:1) 100 mg ***
B6-vitamin (piridoxál-5-foszfát (P-5P) 1,4 mg 100%
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
***A jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva

Táplálkozási értékek

100 g 15 g
energia érték
31,38 kcal
4,71 kcal
Zsírok
0 g
0 g
- ebből telített zsírsavak
0 g
0 g
Szénhidrát
3,50 g
0,53 g
- ebből cukrok
2,14 g
0,32 g
Fehérjék
g
0 g
Élelmi rost 32,13 g 4,82 g
0 g 0 g

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!

 

Hozzávalók:Glicin , inozitol, B8-vitamin, magnézium-taurát, GABA (gamma-amino-vajsav), meggylé, L-teanin, valerian gyökér, B6-vitamin, BIO Inulin, édesítőszer: szteviol-glikozidok, természetes erdei gyümölcs aroma.

Csehországban, a Votamax sro számára készült

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

Értesítés:Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Csomag mérete: 450 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Csomag mérete: 480 g
Egyének megoldására: Alvás
Forma: Por
Típus: Anyagok komplexe
? Tömeg:: 480 g
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
TM Szerző | 31.1.2024
Felszinesen alszom, nehéz, hosszú ébredéssel. Erre kerestem megoldást. Ez a termék segíti az elalvást. Nincs forgolódás. Reggel rövid idő után éber vagyok. Egy hete szedem. Kíváncsi vagyok mi lesz később.
RM Szerző Richard Maceček (Adminisztrátor) 31.1.2024
Köszönjük a véleményét, ennek örülünk, hogy a termék segített. Üdvözlettel Richard.
5
C Szerző | 13.1.2023
Segített az alvásban, remekül használ.
5
J Szerző | 13.11.2022
Mély alvás, sok álom. Nagy. Végre egy megfelelő alvás, több mint két hónap után.
5
Z Szerző | 3.11.2022
Körülbelül 14 napja szedem és minden nap jobban alszom.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: