NaturLabs - Liposzomális C-vitamin, 250 mg, 60 kapszula

Kód: 16382
Immunrendszer
Márka: NaturLabs
7 690 Ft
Raktáron (>5 db)

Tapasztalja meg a C-vitamin valódi erejét, és kényeztesse magát vele a leginkább felszívódó formában! A NaturLabs liposzomális C-vitaminja a forradalmi LipoCellTech feldolgozási technológiának köszönhetően maximálisan hatékony.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

NaturLabs - Liposzomális C-vitamin, 250 mg, 60 kapszula

Tapasztalja meg a C-vitamin valódi erejét, és kényeztesse magát vele a leginkább felszívódó formában! A NaturLabs liposzomális C-vitaminja a forradalmi LipoCellTech feldolgozási technológiának köszönhetően maximálisan hatékony.

A C-vitamin liposzómás formában megtalálható a BrainMax Liposomal C-vitaminban is.

Ennek köszönhetően a tested a lehető legnagyobb mértékben kihasználja előnyeit. A C-vitamin az egyik legfontosabb vitaminnak tekinthető. Erős "immunerősítő" és erős antioxidáns néven ismert, amely sejtszinten védi az emberi testet. Emellett azonban rengeteg folyamatot és funkciót támogat a testben. Számos olyan anyag felszívódását befolyásolja, amelyekkel szinergikusan hat, és hosszú távon megelőzést nyújt számos civilizációs betegség ellen.

A C-vitamin segít helyreállítani a test természetességét, testi és lelki egészségét. Hozza ki a legtöbbet a "céčka" lehetőségeiből!

A C-vitamin egy összetett hatóanyag, amely hatalmas hatást gyakorol az emberi test általános harmóniájára és védekezésére . Testünk számos biológiai folyamatában vesznek részt. Jelentősen befolyásolja az összes fő szabályozó rendszer aktivitását, nemcsak a már említett immunrendszert, hanem az idegrendszert és az endokrin rendszert is. Ez egy rendkívül erős antioxidáns, amelynek valóban sokféle hatása van. Tulajdonságai elengedhetetlenek az optimális egészségi állapot fenntartásához az összes sejt és szövet szintjén.

Melyek a C-vitamin fő előnyös hatásai?

 • Erősíti az immunrendszert.
 • Ez a fő antioxidáns a szervezetben, védi a sejteket a szabad gyököktől és az idő előtti öregedéstől.
 • Megelőzően hat számos degeneratív betegség ellen.
 • Fontos a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
 • Segít fenntartani az optimális koleszterin- és vérnyomásszintet.
 • Szabályozza a vérrögök gyakoriságát.
 • Támogatja az idegrendszer megfelelő működését.
 • Segít az anti-stressz hormonok termelésében azáltal, hogy részt vesz a hormonok (pl. Dopamin) bioszintézisében.
 • Erősíti a szem egészségét, mert elengedhetetlen a szem kötőszövetének integritása szempontjából.
 • Segíti a lábadozást , a sebgyógyulást és a szervezet regenerálódását.
 • Szükséges a kollagén szintéziséhez - egy olyan fehérjéhez, amely biztosítja a szövetek, például csontok, szalagok, porcok, inak rugalmasságát és erejét. Támogatja az egészséges csontok , fogak, porcok, ínyek és bőr felépítését és fenntartását is.
 • Elengedhetetlen a megfelelő energia-anyagcseréhez és az étel energiává történő átalakulásához.
 • Javítja a vas felszívódását az élelmiszerekből.

MIÉRT LIPOSOMÁLIS C-VITAMIN?

Sok más állattól eltérően testünk nem képes önmagában szintetizálni a C-vitamint. Ezért fontos, hogy vagy C-vitaminban gazdag étrendben, vagy koncentráltan, étrend-kiegészítőkön keresztül szedje. A legfontosabb kérdés azonban továbbra is a vitamin felszívódása és tényleges hasznosítása (biohasznosulása), amely   rendszeres étrend-kiegészítőkkel nem biztos, hogy magas (10-20% között van valami) . A C-vitamin nem tárolódik testünkben és megszünteti abszorbeálatlan feleslegét.

A leggyakoribb vitamin- és ásványianyag-kiegészítők por vagy tabletta formában vannak   testünk nem szívja fel kellőképpen . A szállítás során az emésztőrendszerben az emésztőenzimek és a gyomornedv is lebontja a táplálékkiegészítőket. Tehát a hatóanyagnak csak kis százaléka ér el igazán rendeltetési helyét.

A C-vitamin liposzomális formája forradalmasítja a felszívódást!

Miért? A liposzómális burok kiküszöböli ezt a folyamatot és   védi a hatóanyagot . A liposzómák olyan molekulák, amelyek külső héja egészséges zsírokból (természetes foszfolipidekből) áll, amelyek bevonják a C-vitamint. A bélből történő felszívódás során ez a zsíros héj védőburkolatot biztosít a C-vitamin számára. A liposzomális zsák természetesen felszívódik a bélfalon keresztül a véráramba, és vele együtt egy ép C-vitamin-molekula rejtőzik, amely aztán a vérből közvetlenül felszívódik közvetlenül a sejtekbe.

A C-VITAMIN LIPOSOMÁLIS FORMÁJÁNAK ELŐNYEI

 • A C-vitamin jobb szállítása a rendeltetési helyre - a bélfalon keresztül a véráramba, és onnan könnyen felszívódik közvetlenül a sejtekbe
 • Tökéletes biohasznosulás - a C-vitamin felhasználhatósága a szervezet számára
 • A C-vitamin liposzómás rétege véd az emésztőrendszer károsodásaitól
 • Szagtalan , hosszú eltarthatóság és tisztaság (adalékanyagok nélkül) - mindezt a laza formának köszönhetően

Miről szól?

A tiszta C-vitamin a természetes foszfolipidek által biztosított szabadalmaztatott liposzómális struktúrán keresztül kerül a sejtekbe   a C-vitamin legmagasabb ismert biohasznosulása az emberi testben .

Liposzomális forma   növeli a felszívódást   hatóanyag akár húszszorosára és lehetővé teszi a sejtes   felszívódása meghaladja a 90% -ot . Ezenkívül a C-vitamin liposzomális formája számos előnyt jelent a szervezet számára, amelyet a mennyiség bizonyít   klinikai vizsgálatok .

EGYEDI TECHNOLÓGIA A MOLEKULÁRIS SZINTEN

A vitaminok és ásványi anyagok liposzómális formáit évek óta sikeresen alkalmazzák az orvostudományban annak érdekében, hogy növeljék a hatóanyagok felszívódását a szervezetben.

A NaturLabs liposzómás C-vitaminja 100% -ban természetes technológiát használ   LipoCellTech , amely biztosítja annak   felszívódás több mint 95% ! Így végre megérezheti   valódi hatása   C-vitamin pótlás.

Különösen úgy működik, hogy a C-vitamin molekulát egy foszfolipid réteggel vonja be a feldolgozás során. Nagyon hasonlít sejtjeinkhez, ezért a sejtek könnyebben elfogadják, és a tartalom könnyen behatol a belsejébe. A foszfolipid réteg egyrészt   védi a hatóanyagot   az emésztőrendszeren való áthaladás során, hogy megakadályozzák annak idő előtti lebomlását. Ugyanakkor lehetővé teszi a hatóanyag zökkenőmentes szállítását közvetlenül a sejtekbe is.

Ilyen   liposzómális szerkezet   a test sajátja, és a hatóanyag sejtbe juttatásakor maguk a foszfolipidek válnak   táplálék a sejtfal számára , ahol segítenek   sejtek és szövetek regenerációja .

MIÉRT KEDVEZMÉNYEZIK A LIPOSZOMÁLIS VITAMINOKAT A KAPSZULÁBAN?

A liposzómás étrend-kiegészítőket ömlesztve és folyékony formában állítják elő. Milyen előnyei vannak a porral töltött kapszuláknak a habosított folyadékkal szemben?

 • A por kapszulák könnyen hordozhatóak, utazásra alkalmasak és kényelmesen használhatók.
 • A liposzomális C-vitaminunk ömlesztett formája csak tiszta por adalékanyagok nélkül. Természetesen nem tartalmaz töltőanyagot, tartósítószert vagy inaktív anyagot.
 • A folyékony formákkal ellentétben, amelyek nem vonzó ízét gyakran aromák leplezik, a természetes kapszulában lévő por teljesen semleges ízű.
 • A kapszulába csomagolt por sokkal tovább tart. A folyékony adalékokkal ellentétben, amelyeket felnyitás után gyorsan el kell fogyasztani, a porforma hosszabb eltarthatóságú és stabilabb.

A felhasználás módja

 • Ha C-vitamint szed   megelőzően   a test megerősítése és természetes előnyeinek elérése érdekében ajánlott   1 kapszula naponta , igyon vízzel.
 • Alatt   megnövekedett kockázat   fertőzések (például influenzajárvány idején)   2 kapszula naponta , igyon vízzel.
 • Ha   egy betegség ellen küzdesz   és meg kell erősítenie az immunrendszert és elő kell segítenie a test regenerálódását, javasoljuk   3 kapszula naponta   és igyál vízzel.

Tartalmaz   60 kapszula   = legfeljebb   60 ajánlott napi adag . Már   7 CZK / nap   elegendő C-vitamint kap a test optimális működéséhez.

Táplálkozási értékek Összetétel az ajánlott adagban
(2 kapszula)
C-vitamin (aszkorbinsav) 500 mg (625% *)
LipoCellTech TM   Liposzomális szabadalmaztatott összetétel 214 mg
Nem jelentős energiaforrás, szénhidrát, zsír vagy fehérje.

Összeg

60 kapszula

Tárolás

Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja.

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Értesítés

Tartsa távol gyermekektől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem 3 éves kor alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült.

A NaturLabs cég egy cseh márka, amely inspirációt keres a természet adottságaiban és egyúttal a legújabb biokémiai szakmai ismeretek terén is. Növényi alapú termékeket fejleszt, amelyek pozitív hatással vannak az emberi test sajátos funkcióira, különös tekintettel a termék minőségére és tisztaságára, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A tudományos megközelítést és a természet inspirációját ötvözve prémium minőségű termékeket fejleszt, magas funkcionalitással és hatékonysággal. Ugyanakkor hangsúlyozza a hatóanyagok maximális hatékonyságát a jelenlegi tudományos kutatások alapján.

Az étrend-kiegészítőket a természeti erőforrások lehető legnagyobb figyelembevételével állítják elő. A NaturLabs arra törekszik, hogy minimalizálja a létezéséből adódó negatív környezeti hatásokat.

A NaturLabs célja olyan táplálék-kiegészítők előállítása, amelyek minden élőlény számára hasznosak testi és lelki egészségük érdekében, lehetővé téve számukra, hogy teljes mértékben kihasználják képességeiket.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitamín C
Egyének megoldására: Immunitás
Forma: Kapszula
Gyártó: NaturLabs
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 60 növényi kapszula
Származási ország: Cseh Köztársaság

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: