BrainMax IMUNIZÁTOR! 60 db gyógynövény kapszula A 17 legerősebb anyag a betegségekkel és vírusokkal szembeni immunrendszer garantált erősítésére, 30 adag

Kód: 47760
Immunrendszer
Márka: BrainMax
9 155 Ft
Raktáron (>5 db)

Az IMMUNIZER 17 természetes és tudományosan bizonyított anyag komplexét tartalmazza az immunitás támogatására. Úgy tervezték, hogy megelőzésként működjön, de a megfázás és a fertőzések közvetlen leküzdésére is. Összetettségének köszönhetően több szinten hat: az immunitás támogatása, a légzőrendszer, a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen, az immunsejtek aktiválása, a légutak normális működésének biztosítása. A készítményben található összes anyag rendkívül hatékonyan működik együtt, mind az akut megfázás megelőzésében, mind kezelésében. Azonban mindig gyorsan kell cselekedni már a megfázás kezdetén.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

védőoltás ikon2
Támogatja az immunrendszer természetes védekezőképességét
védőoltás ikon3
Kompozíció támogatott tudományos tudás
immunizáló ikonra
Alkalmas betegségek megelőzésére

Támogassa immunitását és védekezését

A közönséges megfázás az egyik leggyakoribb betegség a világon. Becslések szerint átlagosan minden felnőtt évente 2-4 alkalommal szenved megfázástól. A megfázás a munka termelékenységének csökkenésével, fáradtsággal, motivációvesztéssel, kellemetlen tünetekkel jár, mint köhögés, orrfolyás, torokfájás. Általában 7-10 napig tart. Az Immunizer megelőzésre és a megfázás elleni közvetlen küzdelemre készült.

immunizáló termék baktériumok
Glutation felszívódás

Azonnali glutation infúzió

Megfázás esetén szervezetünkben lelassul a glutation, az immunitás szempontjából rendkívül fontos antioxidáns termelése . Ezért az Immunizer a glutation acetilált változatát tartalmazza, amely a legjobb formája, és hatékonysága összehasonlítható az intravénás glutationéval, amely a maximum. Éppen ellenkezőleg, a közönséges redukált forma csak 10%-ban használható fel a szervezetben az acetilezett ellen.

Komplex a felső légutak támogatására

A felső légutak hatékony védelmére echinacea , olívalevél, oregánó, édesgyökér és gyömbér kivonatokat adtunk hozzá . Ezek a növények gazdag antioxidáns tartalmukról ismertek , amelyek nemcsak az immunrendszert erősítik , hanem különösen támogatják a nyálkahártyák egészségét, amelyek az első védelmi vonalat jelentik a légúti fertőzésekkel szemben . Ily módon segítenek megelőzni azok előfordulását. Ezenkívül minden kapszulába kurkumát adtunk. Egy növény, amelyet több száz tanulmány támaszt alá, amelyek megerősítik jótékony hatását az egészségre és az immunrendszer működésére, beleértve a légzőrendszer ellenállásának támogatását .

gyógynövény kivonatok-3
az immunrendszer átfogó támogatása

A felső légutak védekezésének támogatása :

 • Liposzómális C-vitamin bioflavonoidokkal : A C-vitamin az immunrendszer működését támogató szerepéről ismert, és hatással van a nyálkahártya gát megfelelő működésére.
 • Bodza kivonat, oregánó és echinacea : Ezeket a gyógynövényeket gyakran használják az immunitás támogatására, különösen a légutakban, különösen fertőzések esetén. 1,2,3,4
 • Olívalevél kivonat 18% oleuropein : Az olajbogyó levelében található oleuropein és más antioxidánsok támogatják az immunrendszert azáltal, hogy megvédik a sejteket az oxidatív stressztől. 5 

 

Általános immuntámogatás :

 • Béta-1,3/1,6-D-glükán (laskagombából): Tőlünk az immunrendszer támogatására, különösen a fehérvérsejtek aktiválásával. 9,10
 • Cink és szelén: A szervezetben számos immunfolyamathoz nélkülözhetetlenek. 12,13,14,15
 • D3-vitamin és K2-vitamin: A D3-vitamin segít megvédeni a szervezetet a fertőzésekkel szemben, a K2-vitamin pedig hozzájárul a megfelelő működéséhez.
 • A-vitamin és béta-karotin: Fontos a nyálkahártya egészsége és az általános immunitás szempontjából. 

 

Oxidatív stressz elleni védelem:

 • S-acetil-L-glutation és molibdén: Erőteljes antioxidáns hatás, amely támogatja az általános immunitást. Az antioxidánsok, például a glutation és a molibdén kulcsfontosságúak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, ami fontos az egészséges immunrendszer fenntartásához. A glutation közvetlenül méregteleníti a káros anyagokat, a molibdén pedig támogatja bizonyos enzimek működését, ami hozzájárul a hatékonyabb immunválaszhoz.
 • Gyömbér kivonat: Gingerol bioaktív anyagot tartalmaz, amely hozzájárul az oxidatív stressz elleni védelemhez. 6,7,8
 • Édesgyökér kivonat: A glicirrhizin bioaktív anyag gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ennek köszönhetően képes támogatni az immunitást. 19
 • Csipkebogyó kivonat: Magas mennyiségű C-vitamint tartalmaz az emésztőrendszerben, és ezáltal közvetve támogatja az immunitást. 11

Védelmi támogató komplexum

A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az immunrendszer megfelelő működéséhez. Különösen, ha a szervezet valamilyen betegséggel küzd, fontos gondoskodni ezek megfelelő beviteléről, ezért az Immunizer a vitaminokat és ásványi anyagokat rendkívül hatékony gyógynövénykivonatokkal kombinálja , amelyek együttesen szinergikus hatást fejtenek ki a szervezet természetes védekezőképességének erősítésére. Összetétele nemcsak az általános immunitást támogatja , hanem egyúttal megvédi a nyálkahártyát a vírusok támadásától , ami kulcsfontosságú a légzőrendszer egészségének megőrzésében . Összetett összetétele nemcsak légúti megbetegedések esetén biztosítja a szervezet átfogó támogatását, hanem segít gyorsan reagálni a betegség kezdetére.

védelmi képesség 2
Tudtad, hogy

Az immunitást befolyásoló vitaminkomplex

A C-, K2-, D- és A -vitaminok kulcsfontosságúak a szervezet általános védelmében .

 • C-vitamin, mint LipoComplex™ : Liposzóma A C-vitamin és a maximális felszívódást biztosító bioflavonoidok jelentős hatással vannak az immunrendszerre , mivel támogatják a fehérvérsejtek képződését és munkájának hatékonyságát , amelyek kulcsfontosságúak a kórokozók elleni küzdelemben .
 • D3-vitamin (kolekalciferol) : Szükséges az immunrendszer megfelelő reakciójához a fertőzésekre, és az egyik fő vitamin az immunválasz szabályozásához.
 • K2-vitamin: Fontos szerepet játszik az egészséges csontozat megőrzésében, ami közvetve befolyásolja a szervezet védekezőképességét. Az egészséges csontok nélkülözhetetlenek a csontvelő megfelelő termeléséhez , amely sokféle immunsejt előállításához elengedhetetlen . Ezenkívül a legjobban felszívódó formában (MK-7 all-trans K2 VITAL®DELTA)
 • A-vitamin és béta-karotin: A béta-karotin az A-vitamin természetes formája . Az A-vitamin támogatja a különböző típusú védekező sejtek egészségét és működését, mint például a T-limfociták, B-limfociták és makrofágok , amelyek elengedhetetlenek a felismeréshez és eltávolításhoz. a kórokozóktól . Erőteljes antioxidánsként megvédi ezeket a sejteket a szabad gyökök okozta oxidatív stressztől, ami szintén fontos a szervezet fertőzésekkel szembeni általános ellenálló képessége szempontjából. Támogatja a D- és K-vitamin felszívódását.
D3-2 vitamin szint

Népesség és D3-vitamin?

Egy közelmúltban végzett globális felmérés 1 kimutatta, hogy a lakosság csaknem felének (47,9%-ának) a szintje 50 nmol/l alatt volt , ami a D-vitamin elégtelen szintjére utal , különösen az év hidegebb időszakaiban. És az emberek 15,7%-ának volt akut D-vitamin-hiánya. D-vitamin szintjük 30 nmol/l alatt volt, ami jelentős hiányra utal .

Megállapították, hogy a férfiak nagyobb valószínűséggel szenvednek D-hipovitaminózisban, mint a nők, és a D-vitamin szintjében szezonális ingadozásokat figyeltek meg.

Ásványi komplex az immunvédelemért

Az alapvető ásványi anyagok, a cink, a szelén és a molibdén szinergikus keveréke volt Az immunrendszer átfogó támogatására tervezték. A cink kulcsfontosságú ebben a "T-sejtek" aktiválásában , amelyek szükségesek a kórokozók elleni hatékony védekezéshez. A cinknek köszönhetően ezek a sejtek gyorsabban és hatékonyabban képesek semlegesíteni a fertőzéseket , ami segít a szervezetnek gyorsan átvenni az uralmat a betegség felett . A cink támogatja a nyálkahártya immunitását is , növelve a nyálkahártyát bélelő sejtek vírusokkal szembeni ellenálló képességét.

Az immunizáló szelént is tartalmaz , amely erős antioxidánsként működik, és támogatja az immunsejtek egészségét és működését. A fehérvérsejtek termelésében és aktivitásában betöltött szerepe elengedhetetlen a fertőzések és betegségek elleni védekezéshez. Az elemek trióját a kevésbé ismert molibdén egészíti ki , amely a szervezet optimális antioxidáns státuszának fenntartásához szükséges enzimatikus folyamatokban betöltött szerepével hozzájárul ezekhez az immunfunkciókhoz.

vírustelepülés cinke_1
lipo vs szabad formájú vitamin

A legjobban felszívódó C-vitamin - LipoComplex

Ez az innovatív keverék növeli a C-vitamin biohasznosulását , ami elengedhetetlen az immunrendszer erősítéséhez. A bioflavonoidok támogatják az erek egészségét és szinergikusan hatnak a C-vitaminnal , így biztosítva annak maximális hatékonyságát . A C-vitamin nagy hatással van az immunrendszer munkájára , mivel támogatja a fehérvérsejtek képződését és azok gyorsaságát a kórokozók által megtámadva. Szerkezetüknek köszönhetően a liposzómák megvédik a vitamint az emésztőrendszerben történő lebomlástól, és lehetővé teszik annak közvetlen szállítását a sejtekbe. Ezeket a liposzómákat, vagy inkább foszfatidilkolint, amelyből a liposzóma készül, a szervezet új sejtek előállítására fogja használni. A liposzómás technológia alkalmazásával a C-vitamin biohasznosulása megnövekszik , ami azt jelenti, hogy a szervezet minden adagból több tápanyaghoz jut a hagyományos formákhoz képest . 16,17,18

K2-vitamin, mint MK-7 all-trans, a K2 VITAL®DELTA szabadalmaztatott formájában

A K2-vitamin kulcsszerepet játszik a csontok egészségének megőrzésében, ami közvetve hatással lehet az immunrendszerre . Az egészséges csontok fontosak a csontvelő termelődéséhez , ami sokféle immunsejt kialakulásához elengedhetetlen. A norvég Kappa BioScience cég által gyártott K2-vitamin mint MK7 K2VITAL®DELTA sokkal stabilabb, mint a K2-vitamin más formái. Jellemzője, hogy a szervezet számára jól használható , és a K2-vitamin szokásos formáihoz képest, amelyek felezési ideje 1,5 óra a szervezetben, a K2-vitamin ezen formája 72 órán keresztül marad a szervezetben . Ez 48-szor hosszabb felezési időt jelent a szervezetben.

vitaminK2MK7 kappa5
kurkuma

A kurkuma a felső légutak védelmezője

A kurkumát, amely fő bioaktív vegyületéről, a kurkuminról ismert, antioxidáns tulajdonságai miatt értékelik. A fő bioaktív anyag, a kurkumin pozitívan hat az immunrendszerre, különösen a T-sejtekre és a B-sejtekre . Ezenkívül kimutatták, hogy csökkenti az oxidatív stresszt, ami kulcsfontosságú tényező az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásában.

Adagolás

2 kapszula naponta . Javasoljuk, hogy étkezés után vegye be.


Összetétel 2 kapszulában (30 adag) RHP*
LipoComplex™ C-vitamin és bioflavonoidok liposzómás keveréke
383 mg **
Liposzómális C-vitamin (aszkorbinsav formájában)
250 mg
312%
Nem GMO napraforgóból nyert foszfolipidek liposzóma keveréke
118 mg
**
Auratium citrus bioflavonoid komplex 98%
15 mg **
Bodza kivonat 10:1
200 mg
**
Echinacea kivonat 4%
200 mg
Olívalevél kivonat 18% oleuropein
200 mg
Gyömbér kivonat 10:1
100 mg
Béta-1,3/1,6-D-glükán (laskagombából)
100 mg
Oregánó kivonat 10:1
50 mg
S-acetil-L-glutation
30 mg
Édesgyökér kivonat
20 mg
Csipkebogyó kivonat 5:1
15 mg
Cink (cink-biszglicinátból)
10 mg 100%
Béta karotin
125 mcg
A-vitamin (retinil-acetát)
125 mcg 16%
Szelén (szelén-metioninból)
70 mcg 127%
D3-vitamin (kolekalciferol formájában)
25 mcg/1000 NE
500%
K2-vitamin, mint MK-7 all-trans, a K2 VITAL®DELTA szabadalmaztatott formájában
25 mcg 33%
Molibdén (molibdén-glicinátból)
25 mcg 50%
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelesert!

1. MELCHART, D, K LINDE, F WORKU, R BAUER és H WAGNER. Immunmoduláció echinaceával – a kontrollált klinikai vizsgálatok szisztematikus áttekintése . 1994.

2.DAVID, Sholto és Rebecca CUNNINGHAM. Echinacea a felső légúti fertőzések megelőzésére és kezelésére: Szisztematikus áttekintés és metaanalízis . 2019.

3. RONES, Z Zakay, E THOM, T WOLLAN és J WADSTEIN. Véletlenszerű vizsgálat az orális bodza kivonat hatékonyságáról és biztonságosságáról az influenza A és B vírusfertőzések kezelésében . 2004.

4. WIELAND, L. Susan, Vanessa PIECHOTTA, Termeh FEINBERG, Emilie LUDEMAN, Brian HUTTON, Salmaan KANJI, Dugald SEELY és Chantelle GARRITTY. Bodza vírusos légúti megbetegedések megelőzésére és kezelésére: szisztematikus áttekintés . 2021.

5. KATSOULIERIS, Elias N. Az olívalevél kivonat oleuropein védőhatást fejt ki az oxidánsok által kiváltott sejthalál ellen, ezzel párhuzamosan prooxidáns aktivitást mutat humán hepatocarcinoma sejtekben . 2016.

6. OZKUR, Mehtap, Necla BENLIER, Işıl TAKAN et al. Gyömbér az egészséges öregedésért: Antioxidáns, gyulladáscsökkentő és rákellenes tulajdonságainak jelenlegi bizonyítékainak szisztematikus áttekintése . 2022.

7. YÜCEL, Çiğdem, Gökçe Şeker KARATOPRAK, Özlem BAHADIR AÇIKARA, Esra Küpeli AKKOL, Timur Hakan BARAK, Eduardo SOBARZO-SÁNCHEZ, Michael ASCHNER és Samira SHIROOIE. A gingerolok és nanoformulációik immunmoduláló és gyulladáscsökkentő terápiás potenciálja . 2022.

8. MASHHADI, Nafiseh Shokri, Reza GHIASVAND, Gholamreza ASKARI, Mitra HARIRI, Leila DARVISHI és Mohammad Reza MOFID. A gyömbér antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása az egészségre és a fizikai aktivitásra: A jelenlegi bizonyítékok áttekintése . 2013.

9. DE MARCO CASTRO, Elena, Philip Calder CALDER és Helen M ROCHE. Β-1,3/1,6-Glükánok és immunitás: A technika állása és a jövőbeli irányok . 2021.

10. CERLETTI, Chiara, Simona ESPOSITO és Licia Iacoviello IACOVIELLO. Ehető gombák és béta-glükánok: Hatás az emberi egészségre . 2021.

11. COHEN, Marc. Csipkebogyó – bizonyítékokon alapuló gyógynövény gyulladás és ízületi gyulladás kezelésére . 2012.

12. MAYWALD, Martina és Lothar Rink RINK. Cink az emberi egészségben és a fertőző betegségekben . 2022.

13. MAARES, Maria és Hajo HAASE. Cink és immunitás: lényeges összefüggés . 2016.

14. GAMMOH, Nour Zahi és Lothar RINK. Cink fertőzésben és gyulladásban . 2017.

15. WESSELS, Inga, Henrike Josephine FISCHER és Lothar RINK. A cink táplálkozási és élettani hatásai az immunrendszerre . 2021.

16. KHALILI, PHD, Azadeh, Shohreh ALIPOUR, PHD, Mohammad FATHALIPOUR, PHD,, Azar PURKHOSROW, MSC, Elaheh MASHGHOOLOZEKR, MSC, Gholamreza BAYAT, PHD és Ali Akbar NEKOO. A C-vitamin liposzómális és nem liposzómális készítményei: A vérnyomáscsökkentő és az érrendszert módosító aktivitás összehasonlítása renovascularis hipertóniás patkányokban . 2020.

17. DAVIS, Janelle L., Hinter L. PARIS, Joseph W. BEALS és mtsai. Liposzóma-kapszulázott aszkorbinsav: Befolyásolja a C-vitamin biológiai hozzáférhetőségét és az ischaemia-reperfúziós sérülések elleni védelem képességét . 2016.

18. GOPI, Sreerag és Preetha BALAKRISHNAN. Értékelő és klinikai összehasonlító vizsgálatok a liposzómális és nem liposzómális aszkorbinsavról (C-vitamin) és fokozott biológiai hozzáférhetőségükről . 2021.

19. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fphar.2021.719758/full

Összetétel: LipoComplex™ C-vitamin és bioflavonoidok liposzóma keveréke, liposzómás C-vitamin (aszkorbinsavként), nem GMO napraforgóból nyert foszfolipidek liposzóma keveréke, citrus bioflavonoidok komplexe Auratium 98%, bodza kivonat 10:1, Echinacea kivonat 4%. Olívalevél kivonat 18% oleuropein, gyömbér kivonat 10:1, béta-1,3/1,6-D-glükán (laskagombából), oregánó kivonat 10:1, S-acetil-L-glutation, édesgyökér kivonat , Csipkebogyó kivonat 5:1, cink (cink-biszglicinátból), béta-karotin, A-vitamin (retinil-acetát), szelén (szelén-metioninból), D3-vitamin (kolekalciferol formájában), K2-vitamin, mint MK-7 all-trans a szabadalmaztatott anyagban K2 VITAL®DELTA forma, Molibdén (molibdén-glicinátból), töltőanyag: BIO kurkuma.

Gyártó: Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

Értesítés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem gyermekek számára készült.

Kiszerelés: 60 db gyógynövényes kapszula

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Súly: 0.15 kg
Csomag mérete: 60 db növény kapszula
Egyének megoldására: Immunitás
Forma: Kapszula
Gyártó: BrainMax

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: