Life Extension BioActive Complete B Complex 60 kapszula

Kód: 7927
Tipp Immunrendszer
5 225 Ft
Raktáron (>5 db)

Az egyes vitaminok biológiailag aktív formáival létrehozott BioActive Complete B-Complex a legjobb B-vitamin pótlás. Az egészséges B-vitamin szint támogatja az energiatermelést, a szervműködést, a kognitív funkciókat és más alapvető anyagcsere-folyamatokat . A BioActive Complete B-Complex tele van B6-, B12-vitamin, niacin, biotin, 5-MTHF folsav és még sok más biológiailag aktív formájával, ami nagyszerű módja a B-vitaminok pótlásának.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Life Extension BioActive Complete B Complex 60 kapszula

A bioaktív B komplex a legjobb B-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő.Az egészséges B-vitamin szint támogatja az energiatermelést, a szervműködést, a kognitív funkciókat és egyéb alapvető anyagcsere-folyamatokat. A BioActive Complete B-Complex tele van B6-, B12-vitamin, niacin, biotin, 5-MTHF folsav és még sok más biológiailag aktív formájával , ami nagyszerű módja a B-vitaminok pótlásának.

Mi az a pantoténsav?

A B5-vitamin vagy a pantoténsav elősegíti a hemoglobinszintézist, a hormonok és neurotranszmitterek egészségét, valamint a szénhidrátok és zsírsavak oxidációját.

Miért adjunk hozzá piridoxint és piridoxált?

A B6-vitamin piridoxin-HCl és piridoxál-5'-foszfát formájában befolyásolja az aminosav- és lipidanyagcserét, a neurotranszmitterek egészségét és a hemoglobinszintézist.

A termék minden olyan személy számára alkalmas, akire összpontosít

  • Fáradtság és kimerültség támogatása
  • Támogatás a túlzott fizikai vagy mentális stresszhez
  • Támogatja a szervezet vitaminfelvételi képességének meggyengülését
  • Más B-vitamin-kiegészítők hatástalanságának támogatása

Termék leírás:

100 mg B1-vitamin (tiamin)   A tiamin segít a szénhidrátok hasznosítható energiává alakításában.   1   Támogatja az idegrendszer egészséges működését, valamint az RNS és DNS termelődését is.   2   ,   3

75 mg B2-vitamin (riboflavin) - táplálékunk B2-vitamint tartalmaz riboflavin és riboflavin-5'-foszfát formájában, a tápanyag aktív formája. A szervezet a riboflavint riboflavin-5'-foszfáttá alakítja, amelyet a szervezet energiatermelésre használ fel. 4

500 mg B5-vitamin (pantoténsav)   A B5-vitamin az energia-anyagcsere nélkülözhetetlen kofaktora,   szintézis   6   hormonok, neurotranszmitter jelátvitel és zsírsav-oxidáció.   7

100 mg B6-vitamin (piridoxin-HCl és piridoxál-5'-foszfát) - a B6-vitamin részt vesz az aminosavak és lipidek anyagcseréjében. A B5-tel együtt kofaktor a neurotranszmitterek és a hemoglobin szintézisében. A B6 részt vesz a glükoneogenezisben is, vagyis a glükóz nem szénhidrát forrásokból történő előállításában. És bár a piridoxinnak a májban piridoxál-5'-foszfáttá kell alakulnia, mielőtt felhasználható lenne, táplálkozásunk kezdettől fogva tartalmazza ezt a táplálékot.

1000 mcg biotin – Ez a B-vitamin a zsírsav-anyagcserében részt vevő enzimek kofaktora. Az is elengedhetetlen, hogy fenntartsuk az anyagcsere-homeosztázist vagy egyensúlyt a szervezet számos kémiai útja és folyamata között.

10 400 mcg folsav (5-MTHF) – a folát segít a normál tartományban tartani a vörösvértest-termelést, valamint segíti a szervezetet az egészséges DNS előállításában és fenntartásában. 11 A folsav aktív formája akár hétszer biológiailag hasznosíthatóbb, mint a folsav. Ezenkívül a BioActive Complete B-Complex 50 mg para-amino-benzoesavat (vagy PABA-t) tartalmaz a folsavszintézis támogatására.

300 mcg B12-vitamin (metilkobalamin) - A B12-vitamin befolyásolja az idegsejtek növekedését és támogatja a szív egészségét azáltal, hogy segít fenntartani az egészséges homocisztein szintet a normál tartományban. A metilkobalamin B12 egy olyan forma, amely biológiailag aktív az agyban.

100 mg inozit – ez a B-vitamin a sejtmembránokat alkotó foszfolipidek elsődleges összetevője. Az inozitol nélkülözhetetlen a kalcium és az inzulin jelátviteléhez – egyedülálló kémiai reakciókhoz, amelyek akkor fordulnak elő, amikor a molekulák a sejtmembránon lévő receptorokhoz kapcsolódnak.

Javasolt adagolás

Vegyen be napi 2 kapszulát étkezés közben vagy az orvos ajánlása szerint.

Értesítés

Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem ajánlott, kivéve, ha orvos javasolja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.
 

Összetétele:

Adagolás mérete: 2 kapszula
A csomag 30 adagot tartalmaz
Összeg
1 adagban
% RHP*
100 mg
8333%
Riboflavin (B2) (B2-vitamin) (például riboflavin és riboflavin 5'-foszfát) 75 mg 5769%
Niacin (például niacinamid és niacin) 100 mg 625%
B6-vitamin (piridoxin-HCl és piridoxál-5'-foszfát formájában) 100 mg 5882%
Folát (mint az L-5-metil-tetrahidrofát kalciumsója) 680 mcg 100%
B12-vitamin (mint metilkobalamin) 300 mcg 12500%
Biotin 1000 mcg 3333%
Pantoténsav (B5) (D-kalcium-pantotenát formájában) 500 mg 10000%
Kalcium), mint D-kalcium-pantotenát, kalcium-foszfát)
50 mg 7%
Inozitol 100 mg ***
PABA (para-amino-benzoesav) 50 mg ***
*A napi jövedelem referenciaértékének %-a
*** napi jövedelem referenciaérték nincs beállítva
 
 
Az USA-ban készült.
Upozorneni-HU

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitaminok, antioxidánsok
Egyének megoldására: Bőr, haj, köröm, Energia és vitalitás
Forma: Kapszula
Gyártó: Life Extension
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 60 növényi kapszula
Lejárati idő: 8/2024
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: