HealthForce emésztést fokozó enzimek, 120 kapszula

Kód: 6340
Akció A kedvezménykód nem alkalmazható
Márka: HealthForce
16 995 Ft –11 %
enzymy posilujici traveni
16 995 Ft –11 % 14 995 Ft
A termék forgalmazását megszüntettük

A megfelelő emésztés nagyon fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Ha a testnek nincsenek enzimjei, akkor keményen kell dolgoznia a saját létrehozásáért. Az enzimek hiánya azt jelenti, hogy az étel csak megemésztve marad. Az emésztést elősegítő enzimek ™ növelik az élelmiszerekből származó tápanyagok felszívódását és felhasználását. Ez minimalizálja a szervezetre mérgező, teljesen megemésztetlen vagy éppen megemésztett ételek mennyiségét.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

HealthForce Enzimek, amelyek erősítik az emésztést

Most egy új, továbbfejlesztett és erősebb kompozíció!

A megfelelő emésztés nagyon fontos a szervezet megfelelő működéséhez. Ha a testnek nincsenek enzimjei, akkor keményen kell dolgoznia a saját létrehozásáért. Az enzimek hiánya azt jelenti, hogy az étel csak megemésztve marad.   Az emésztést fokozó enzimek ™   növeli az élelmiszerekből származó tápanyagok felszívódását és felhasználását. Ez minimalizálja a szervezetre mérgező, teljesen megemésztetlen vagy éppen megemésztett ételek mennyiségét.

Ezen túlmenően, amikor a testet arra kényszerítik, hogy egyedül emésztőenzimeket állítson elő, akkor egyre kimerültebbé válik. Ezért később kevesebb emésztőenzimet termel (és ez az egészségromlás, a betegségek, az öregedés, a degeneráció, a vitalitás hiánya és más problémák oka).

Amikor a szervezet enzimektől mentes ételeket (főtt ételeket, 45 ° C fölé melegített ételeket), be nem áztatott dióféléket, magokat és gabonaféléket kap, akkor a szervezet metabolikus antioxidáns enzimkészletei alacsonyabbak, és a sejtek nagyobb mértékben szabad gyökök pusztulnak. Az emésztést fokozó enzimek ™   táplálkozásilag elősegíti az emelkedett szintet   metabolikus antioxidánsok   és elősegíti a tápanyagok felhasználását és felszívódását az élelmiszerekből.

Az emésztést fokozó enzimek ™   felváltja azokat az enzimeket, amelyek a főtt ételekben teljesen hiányoznak, és az ásványi anyagok hiánya miatt csökkent lehet a nyers élelmiszerek szintje. Az étel jobban emészthető lesz, és a szervezetében lévő anyagcsere-enzimek értékes raktárai nem merülnek ki. Ez jelentősen növeli az élelmiszerek és étrend-kiegészítők felszívódásának képességét.

Te vagy az, amit költesz és elnyelsz; nemcsak azt, amit eszel.

Növényi vs. Állati enzimek: A növény az emésztés minden szakaszában működik, beleértve az emésztési fázist is. Az állatok (általában vágóállatok hasnyálmirigyből származnak) csak az emésztés későbbi szakaszaiban aktívak, és nem vesznek részt az emésztési folyamatban.

Az enzimek jótékony hatása

  • proteáz, amiláz, lipáz, cellulóz, alfa-glikozidáz: támogatják az egészséges emésztést, segítik a szervezetet a fehérjék, zsírok és szénhidrátok lebontásában, fontosak azok számára, akik rendszeresen fogyasztanak zsírokban és cukorokban gazdag ételeket
  • bromelain és papain: támogatják az immunitás és a védekezés normál működését, támogatják a testszövetek regenerálódását (ezt a klasszikus orvoslás a sebek gyorsabb gyógyítására is használja műtétek és sérülések után)

Ajánlott adagolás

1-4 kapszula étkezésenként (a főtt étel mennyiségétől és az emésztési problémáktól függően)

Hozzávalók 1 adagban (4 kapszula)

Proteáz

50 500 HUT

Saválló proteáz

440 SAP

Lipáz

3 300 FIP

Amiláz

1 100 DU

Celluláz

2000 CU

Laktáz (nem tejsav)

800 LAC

Bromelain

22 000 PU

Papain

26 400 PU

Alfa-galaktozidáz

180 GaIU


Értesítés

Tartsa távol gyermekektől. Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem 3 éves kor alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült.

Forma

Kapszula

Származási ország

USA

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Emésztés és probiotikumok
Egyének megoldására: A belek és az emésztőrendszer egészsége
Forma: Kapszula
Gyártó: HealthForce
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 120 növényi kapszula
Lejárati idő: 5/2026
Származási ország: USA

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: