Házi langoustin kovász nélkül

Hozávalók:

(2 közepes méretű langoustinhoz)

Tészta:

Módszer:

Egy tálban összekeverjük a lisztet, cukrot, sót, sütőport és összekeverjük. Keverje össze az összes nedves összetevőt - kefirt, tojást és olajat - egy külön edényben. Adjuk hozzá a nedves hozzávalókat a száraz hozzávalókhoz, és alaposan keverjük össze. Ragadós tészta képződik. Enyhén bedörzsöljük a kezünket olívaolajjal, és a tészta 1/2-éből pogácsát formázunk, majd forró ghíben kisütjük. A serpenyőben még lehet állítani a palacsinta formáját, elég rugalmas a tészta. Mielőtt a langoustinokat megsütjük, nyomjuk rá a fokhagymát, és keverjük össze olívaolajjal. Ezt a keveréket kenjük a langoustinokra, majd egy réteg ketchupot és egy halom sajtot. Tipp: Ha szereted a fűszeresebb ételeket, akkor a ketchup forró változatát ajánljuk.

DoReceptu1