Hozávalók:
(2 közepes méretű langoustinhoz)
Tészta:
- 
- 150 g tönkölyliszt
 - 1/2 teáskanál kókuszcukor
 - 1/2 teáskanál só
 - 1 teáskanál olívaolaj
 - 1/2 teáskanál sütőpor
 - 1 tojás
 - 100 ml kefir
 - ghí a sütéshez
 
Felül:
- Reszelt sajt
 - Ketchup
 - Gerezd fokhagyma
 - 2 evőkanál olívaolaj.
 
 
Módszer:
Egy tálban összekeverjük a lisztet, cukrot, sót, sütőport és összekeverjük. Keverje össze az összes nedves összetevőt - kefirt, tojást és olajat - egy külön edényben. Adjuk hozzá a nedves hozzávalókat a száraz hozzávalókhoz, és alaposan keverjük össze. Ragadós tészta képződik. Enyhén bedörzsöljük a kezünket olívaolajjal, és a tészta 1/2-éből pogácsát formázunk, majd forró ghíben kisütjük. A serpenyőben még lehet állítani a palacsinta formáját, elég rugalmas a tészta. Mielőtt a langoustinokat megsütjük, nyomjuk rá a fokhagymát, és keverjük össze olívaolajjal. Ezt a keveréket kenjük a langoustinokra, majd egy réteg ketchupot és egy halom sajtot. Tipp: Ha szereted a fűszeresebb ételeket, akkor a ketchup forró változatát ajánljuk.
