Aszalt gyümölcsök, 2. oldal
Legnépszerűbb termékek
A kesudió kiváló ízű édes. Szubtrópusi éghajlaton nőnek és táplálékban nagyon gazdagok. Ásványi anyagokat tartalmaznak, köztük vasat, magnéziumot, cinket és szelént. A kesudióba...
Bio kesudiót szárazon pörköltünk és fűszerkeverékkel ízesítettük, köztük édespaprikával, csipet sóval és borssal . Kiváló édes-sós íz, erős paprika aromájával jött létre. A...
A kókuszreszelék a természettel összhangban termesztett BIO kókuszdióból készítik. Az eredmény kiváló ízű alapanyag sütéshez vagy nyers desszertek részeként. A kókuszdió...
A datolya alapvetően természetes energiaforrások. Tele vannak A és B csoport ásványi anyagokkal és vitaminokkal. A BrainMax Pure datolya nagy, kiváló édes íze és lédús...
A chia magok könnyen emészthetők, és számos tápanyaggal rendelkeznek, beleértve a rostot is - 30 g mag 11 g rostot biztosít, ami az ajánlott napi bevitel körülbelül egyharmada!...
A feketeribizli kivételes gyümölcs, amely jelentős egészségügyi előnyökkel büszkélkedhet. A feketeribizli gyümölcsök jelentős mennyiségű antioxidánst tartalmaznak, úgynevezett...
A meggy savanyú ízével tűnik ki, mivel sok C-vitamint tartalmaz , emellett gazdag béta-karotinban , antocianinokban és támogatja az emésztési folyamatokat . A kíméletes...
A mangó az egyik leggyakrabban termesztett gyümölcs a trópusi és szubtrópusi régiókban. A liofilizálás megőrzi a gyümölcs természetes ízét, színét, illatát és szerkezetét is....
Az ananász egy trópusi gyümölcs, amely magas rosttartalmáról , valamint számos vitaminról ismert, mint például A-, C-vitamin, folsav, kalcium és mangán . Az ananász egyik...
Az eper édes ízéről ismert. Azonban ami még szebbé teszi az epret, az a tápértéke. Az eper magas C-vitamin tartalommal büszkélkedhet, amely támogatja a természetes...
A Thompson mazsolafajtát, amelyet Argentínában termesztenek biogazdálkodásban, mérete, sötét színe és kivételesen édes íze jellemzi. Ezenkívül a Blue Thompson mazsolát nem...