Termék részletes leírása
Fekete fokhagyma bio minőségben
Tapasztalja meg a fokhagymát, mint még soha - fekete, zsíros, szagtalan és édes umami ízű. A fekete fokhagyma 100% -ban természetes, egyedi ízű és gazdag egészséges anyagokban. Miért fekete a fokhagyma? A magas hőmérsékleten és páratartalomban történő érlelés természetes folyamata átalakította az anyagokat, az ízt, az illatot és a színt.
- erős antioxidáns hatású
- nem irritálja a gyomrot, mint a közönséges fokhagyma
- megnövekedett hasznos anyagtartalma
BIO friss fekete fokhagyma
Növényvédő szerek és szintetikus műtrágyák használata nélkül állították elő. A hámozott és egész fokhagymát, amely 100% -ban természetes, hagyják érlelni adalékanyagok, tartósítószerek vagy egyéb anyagok hozzáadása nélkül. Sötét fekete színű és finom krémes állagú. Íze édes, hasonló a balzsamhoz, a vaníliához, az aszalt szilvához és az édesgyökérhez. A friss fokhagyma antioxidáns tulajdonságait megsokszorozza az érési folyamat. A fekete fokhagyma a friss fokhagyma minden tulajdonságával rendelkezik (antibiotikum, antibakteriális, immunerősítő, gombaellenes és gombaellenes, vizelethajtó, köhögésgátló stb.). 18 aminosavat tartalmaz (amelyek mindegyike elengedhetetlen), beleértve a glutaminsavat is, amely a fokhagymának umami ízt ad.
Gyártási folyamat
A frissen hámozott vagy egész fokhagyma ellenőrzött és változó hőmérséklet és páratartalom mellett hosszú ideig érlelődik. A feldolgozás intenzitásától függ. Az érlelési folyamat végén a fokhagymát kézzel csomagolják és tételszámmal jelölik.
Csomagolás: RATS (400 g csomagolás)
Használat: Adjon néhány szegfűszeget a kedvenc salátájához, díszítse az ételt, vagy használja alapul szószokhoz, mártogatókhoz, krémekhez és egyebekhez. Eszik is csak előételként egyenesen a dobozból.
Összetevők: fokhagyma *, természetesen előforduló kén-dioxid (és szulfitok), * ellenőrzött ökológiai gazdálkodás terméke