Vemoherb Tribulus Terrestris MAXX 60 kapszula

Kód: 7854
10 810 Ft
Raktáron (>5 db)

Ennek az egyedülálló terméknek a fejlesztése több mint húsz éves tapasztalatnak köszönhető, amely nemcsak a legfrissebb rendelkezésre álló tudományos tanulmányokon alapul, hanem a közvetlen gyakorlaton és a csúcs sportokban és gyógyszerészetben való sokéves használaton is. Ha VemoHerb termékeket vásárol, 100% -ban biztos lehet az eredetiségben és a funkcionalitásban. Az egyes extrakciós komponenseket rendszeresen tesztelik a bioaktív komponensek tartalma tekintetében az EU legismertebb független laboratóriumaiban.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

VemoHerb Bulgarian Tribulus Maxx = eredeti bolgár Tribulus Terrestris a legerősebb változatban!

  • Ennek az egyedülálló terméknek a kifejlesztése több mint húsz éves tapasztalatnak köszönhető, amely nemcsak a legfrissebb rendelkezésre álló tudományos tanulmányokon alapul, hanem a közvetlen gyakorlaton és a csúcs sportokban és gyógyszerészetben való sokéves használaton is.   Ha VemoHerb termékeket vásárol, 100% -ban biztos lehet az eredetiségben és a funkcionalitásban. Az egyes extrakciós komponenseket rendszeresen tesztelik a bioaktív komponensek tartalma tekintetében az EU legismertebb független laboratóriumaiban.
 
Ennek alapja a standardizált kivonatok szinergikus háromutas keveréke:
 
1. ALKATRÉSZ:   200 mg = eredeti bolgár Tribulus Terrestris, garantált 60% -os protodioscin (furosztanol-szaponin) tartalommal
 
2. ALKATRÉSZ: 200 mg = eredeti bolgár görögszéna garantált 60% protodioscin (furosztanol-szaponin) tartalommal
 
3. ÖSSZETEVŐ: 225 mg = eredeti bolgár Tribulus Terrestris, garantált 90% -os furosztanol-szaponin-tartalommal
 
EGY KAPSZULA TARTALMA: 625 mg standardizált kivonat, amely több száz bioaktív összetevőt tartalmaz / 440 mg bioaktív összetevőt garantált százalékban = 240 mg protodioscin (furosztanol-szaponin) + 200 mg furosztanol-szaponinokat.
1. ÖSSZETEVŐ: Eredeti bolgár VemoHerb Tribulus Terrestris, garantált 60% -os protodioscin (furosztanol-szaponin) tartalommal   [1, 2, 3, 4, 19, 20]

Az eredeti bolgár VemoHerb Tribulus fő előnye a furosztanol-szaponinok magas tartalma.   A protodioscin tartalmát speciális és kíméletes extrakció módszerével standardizálják a teljes tartalom 60% -áig (VIGYÁZAT - nem szabad összetéveszteni az összes szaponinval!).
 
A megadott extrakciós arány teljesen ideális és garantálja a maximális hatékonyságot. Ezért nemcsak magáról a protodioscinról és annak tartalmáról van szó, hanem a termék teljes és tökéletesen kiegyensúlyozott összetételéről, amely a bolgár törzs növényi genotípusára jellemző   [1, 2, 3, 4, 19, 20] . Továbbá optimalizálják a flavonoidok (mindig 10% alatt) és a tanninok (mindig 10% alatt) tartalmát.

Az eredeti bolgár Tribulus, valódi garancia a hatásra

[1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24]

Nem mindenki tudja, hogy a Tribulus Terrestris olyan növény, amely a világ több pontján megtalálható, például az USA-ban, Dél-Amerikában, Mexikóban, Spanyolországban, Indiában, Kínában és Bulgáriában. Még kevésbé ismert a nyilvánosság számára, hogy a bolgár Tribulus egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik a bioaktív összetevők specifikus tartalma miatt.   Az eredeti bolgár Tribulus nagy koncentrációban tartalmazza a furosztanol-szaponin protodioscint [1]. Emiatt a bolgár Tribulus alapanyagként többször drágább.   A bolgár Tribulust más specifikus furosztanol-szaponinok tartalma is jellemzi [1] .
 
Vemoherb Bulgarian Tribulus = minden egy fedél alatt = a megfelelő tenyészidőszakban betakarított növénytől, a kíméletes extrakción át a végtermékig, a bioaktív furosztanol-szaponinok kiegyensúlyozott arányával
 
Az összetételbeli különbség a növény eltérő genotípusának, a jellegzetes éghajlatnak, a talaj összetételének és a betakarítási periódusnak köszönhető, amely a növény pontosan meghatározott vegetációs periódusában zajlik, amikor a bioaktív komponensek legnagyobbak . Ezért például a kínai vagy az indiai tribulus különbözik a szaponinok összetételétől, és a TCM-ben és az Ayurvédában különböző célokra használják (húgyúti traktus a TCM-ben stb.).

Honnan tudom az eredeti bolgár Tribulust?

Bulgáriában jelenleg csak két fő gyártó kínál magas protodioscin tartalmú kivonatokat: a VemoHerb Tribulus (60% protodioscin) és a Sopharma Tribestan (átlagosan 54-55% protodioscin / Protogracillin). Vemo99 Ltd. (1996) jelenleg a bulgáriai Tribulus Terrestris növény minőségi kivonatainak egyik legnagyobb és legismertebb gyártója, garantáltan 60% -os tisztaságú Protodioscin tartalommal.
 
2. ALKATRÉSZ: Eredeti bolgár görögszéna, garantált 60% -os protodioscin (furosztanol-szaponin) tartalommal
 
Az eredeti bolgár VemoHerb görögszéna kivonat legfőbb előnye a furosztanol-szaponinok magas tartalma. A protodioscin tartalmát speciális és kíméletes extrakció módszerével standardizálják a teljes tartalom 60% -áig.
 
A megadott extrakciós arány ismét teljesen ideális és garantálja a maximális hatékonyságot. Ezért nemcsak magáról a protodioscinról és annak tartalmáról van szó, hanem a termék általános és tökéletesen kiegyensúlyozott összetételéről.
 
3. ÖSSZETEVŐ: Eredeti bolgár Tribulus Terrestris, garantált 90% -os furosztanol-szaponin-tartalommal [1, 2, 3, 4, 19, 20]
 
Standardizált kivonat a bolgár törzsből, 90% furosztanol-szaponin tartalommal. Így ez az extrakciós keverék természetes arányban tartalmazza az egyes szaponinokat, a protodioscin-tartalom növelése nélkül.
 
A termék minden olyan személy számára alkalmas, amely a következőkre koncentrál:
- A test átfogó támogatása, különösen a férfiak számára
 
A termék fő előnyei:
 
- 100% -ban eredeti példányt vásárol
- Protodioscin és furosztanol szaponinok kombinációja
- Valódi bolgár tribulus és valódi bolgár görögszéna
- Minőség, tisztaság és hatás garantálása
 
A Tribulus terrestris kivonat szintén megtalálható a komplexumbanBrainMax 3.0 anabolikus tőr. AJÁNLJUK!

Csomagolás

60 kapszula (46 g)

Adagolás

Vegyen be 1 kapszulát naponta 2-3 alkalommal
 
Értesítés:Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva és közvetlen napfényben.
 

Táplálkozási információk


Adagok száma csomagonként: 20 - 30 *
1 kapszula
3 kapszula (1 adag)
A bolgár Tribulus Terrestris száraz standardizált kivonata
(felszín alatti rész), amely az összes szaponin 90% -át tartalmazza
225 mg
675 mg
A bolgár Tribulus Terrestris száraz standardizált kivonata
(felszín alatti rész) meghatározva 60% szaponin
mint protodioscin
200 mg
600 mg
Száraz standardizált magkivonat
Trigonella foenum-graecum (görögszéna) 60% -os tartalommal
a protodioscinként meghatározott furosztanol-szaponinok
200 mg
600 mg

 

* A termék 60 kapszulát tartalmaz, és a kiválasztott dózistól függően napi 20 adagot (napi 3 kapszula bevételekor) vagy 30 napi adagot (napi 2 kapszula bevételekor).

Összetétel 1 kapszulában

225 mg bolgár Tribulus Terrestris szárazföldi kivonat (föld feletti rész), amely 90% összes szaponint tartalmaz, 200 mg bolgár Tribulus Terrestris szárazföldi standard kivonat (föld feletti rész), amely 60% protodioscinként meghatározott szaponint tartalmaz, 200 mg standard standard száraz száraz kivonat magvakból Trigonella foenum- graecum (görögszéna), amely 60% furostanol szaponinokat tartalmaz protodioscinként meghatározva, vegán kapszula (hidroxipropilmetilcellulóz, titán-dioxid festék), maltodextrin töltőanyag, csomósodásgátló (kalcium-foszfát, magnézium-sztearát).Étrend-kiegészítő.
 
Referencia:
1. Kostova, I. & Dinchev, D. Saponins in Tribulus terrestris - kémia és bioaktivitás
2. Wenyi Zhu, Yijie Du, Hong Meng, Yinmao Dong és Li Li - A Tribulus terrestris hagyományos farmakológiai felhasználásának, fitokémiájának és farmakológiai tevékenységének áttekintése
3. Milanov, S., E. Maleeva, M. Tashkov. - Tribestan hatása egyes hormonok koncentrációjára egészséges egyének szérumában (1981)
4. Gauthaman, K. és Ganesan, A. - A Tribulus terrestris hormonális hatásai és szerepe a férfi merevedési zavarok kezelésében - értékelés a főemlősök, a nyúl és a patkány Phytomedicine (2008) 15: 44 alkalmazásával.
5. Justino Mameri Filho, Mauro Abi Haidar, José Maria Soares Júnior, Edmund Chada Baracat - Az ösztrogén és az androgén asszociációjának hatása postmenopauzás nőknél
6. Mengquan Lia Yue Guanb Jiaqi Liua Fengguo Zhaia Xiuping Zhanga Lixin Guana - Sejtes és molekuláris mechanizmusok az erek sima izomsejtjeiben, amelyek révén a Tribulus Terrestrisből kivont teljes szaponin megvéd az arteroszklerózis ellen.
7. Zhai, Fg., Li, HZ., Zhou, FB., Lin, F., Guan, LX. - A Tribulus terrestris szaponinainak hatása a PPARγ és NF-κB jelátviteli utak expressziójára patkányagyban agyi iszkémiás sérülést követően Med Recapitulate (2015) 21: 4539.
8. Roaiah, M., El Khayat, Y., GamalEl Din, S. és Abd El Salam, M. - kísérleti tanulmány a botanikus orvoslás (Tribulus terrestris) szérum Teszt0szter0n szintjére és erekciós funkciójára gyakorolt ​​hatásáról idősödő, részben öregedő férfiaknál Androgénhiány (PADAM). J Szex Házasság Ther. (2016) 42: 297
9. Mrinalini Kumari, Praveen Kumar és Poonam Singh - A Tribulus Terrestris biztonsági értékelése a laboratóriumi egerek hím reproduktív egészségén
10. Pavleta Tabakova, Dr. Mitko Dimitrov, Ph.D. Bozihdar Tashkov (főorvos), tanulmányi igazgató: (Prof. Dr. s. Dokumov) - Tribestan (pharmachim) klinikai kezelése klimaxos szindrómás nőknél
11. Akhtari, E., Raisi, F., Keshavarz, M., Hosseini, H., Sohrabvand, F., Bioos, S., Kamalinejad, M. and Ghobadi, A. - Tribulus terrestris a szexuális zavarok kezelésére nőknél: randomizált kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat. Daru (2014) 22:40.
12 de Souza, K., Vale, F. és Geber, S. - A Tribulus terrestris hatékonysága a hipoaktív szexuális vágy rendellenességének kezelésében posztmenopauzás nőknél: randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálat. Menopauza (2016) 23: 1252
13 K. Milasius, R. Dadeliene, Ju. Skernevicius - A Tribulus terrestris kivonat hatása a funkcionális felkészültség és a sportolók szervezetének homeosztáza paramétereire
14. Jameel Mohd, Ansari Javed Akhtar, Ali Abuzer, Ahamad Javed, Ali M., Tamboli Ennus - Farmakológiai tudományos bizonyítékok a tribulus terrestris ígéretére
15. Naveen Khatak & Pradeep Kumar Singh - A tribulus terrestris vizes kivonatának jótékony hatása albínó patkányokban a szérum glutamát piruvos transzaminázra
16. Salgado, Marques-Silva, Gonçalves, Mathias, Aguiar, Wolff - A Tribulus terrestris kivonat orális alkalmazásának hatása a meddő férfiak sperma minőségére és testzsírindexére
17. A. Adimoelja - Fitokémiai anyagok: modern nézetek és áttörés a szexuális diszfunkciók hagyományos gyógynövényes kezelésében
18. AW Nasution - A Tribulus terrestris kezelés hatása az impotenciára és a libidó rendellenességekre
19. Ganzera, E. Bediri., A. Khan - Szteroid szaponinok meghatározása a Tribulus terrestrisben fordított fázisú nagy teljesítményű folyadékkromatográfiával és párologtató fényszórás detektálással, 2001 Wiley - Liss, Inc. és az American Pharmaceutical Association J Pharm Sci 90: 1752–1758, 2001.
20. Karimi Jashni, Malekzadeh Shiravani, Hoshmand - A Tribulus terrestris kivonat hatása a patkány spermatogenezisére
21. Saurabh Chhatre, Tanuja Nesari, Gauresh Somani, Divya Kanchan és Sadhana Sathaye - A Tribulus terrestris fitofarmakológiai áttekintése
22. Postigo S, Lima SM, Yamada SS, dos Reis BF, da Silva GM, Aoki T. - Tribulus Terrestris hatásainak értékelése a menopauzás nők szexuális működésére.
23. Khaleghi, S., Bakhtiari, M., Asadmobini, A. és Esmaeili, F. - Tribulus terrestris kivonat javítja az emberi spermiumok paramétereit in vitro. J Evid Based Complementary Altern Med. (2016) 22: 407.
24. Matina Nikolova, Georgi Penchev, Svetlana Grigorova, Dimo ​​Penkov, Hristo Hristev, Iveta Koeva - A tribulus terrestris száraz kivonat különböző koncentrációinak hatása az ivarmirigyek és a vesék szövettani szerkezetére a japán fürjben

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Étrendkiegészítők
Súly: 0.35 kg
Egyének megoldására: A tesztoszteron és a termékenység fokozása
Forma: Kapszula
Gyártó: Vemoherb
Kapszula fajták: Gyógynövényes kapszulák
Kapszulák száma: 60 növényi kapszula
Származási ország: Bulgária

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: