BrainMax Testoboss, 100 vegán kapszula

Kód: 999986
12 360 Ft
Raktáron (>5 db)

BrainMax Testoboss   egyedülálló a világon   15 hatóanyag és gyógynövény kombinációja , melynek   hatás a potenciára ,   termékenység,   nemi szervek egészsége   és   hormonok   több tucat tanulmányban ismételten tudományosan megerősítették (maca, ashwagandha, cink). A Testoboss tartalmaz   a legerősebb növényi kivonatok , amelyek maguknak valók   termékenységre gyakorolt hatások   és   szexuális egészség   az ősi kultúrák nagyra értékelték szerte a világon. Gyakorlatilag minden BrainMax Testoboss -ban található gyógynövény az   a helyiek természetes viagrának nevezik a különböző kultúrákban   pont miattuk   pozitív hatással van a reproduktív egészségre   és   potencia .

Az új receptben a t0ngkat ali-t görögszénára és szarvkecske shilajitra cseréltük. Mind a görögszéna, mind a shilajit hasonló hatással bír, mint azok a gyógynövények, amelyeket a jogszabályok miatt el kellett távolítanunk. Ezenkívül aktív B-vitaminok keverékét adtuk hozzá a normál homocisztein anyagcseréhez . Cink bórral együtt a normál teszt0szteronszintért és a termékenységért.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Testoboss: 7 gyógynövény a maximális potencia és vitalitás érdekében!

A Testoboss gyógynövénykivonatok egyedülálló kombinációja, amelyek együttesen javítják a férfi és női termékenységet , szexualitást , a nemi szervek egészségét és a hormonokat (maca, ashwagandha, tribulus). A Testoboss egy természetes termék , amely a legerősebb növényi kivonatokat tartalmazza, amelyeket a világ ősi kultúrái értékeltek a termékenységre és a szexuális egészségre gyakorolt hatásuk miatt .

testoboss_inforgafika_hu

A termék olyan személyek számára ajánlott, akik a következőkre irányulnak:

  • A reproduktív szervek potenciájának , termékenységének és egészségének javítása. (Perui maca, tribulus terrestris, cink)
  • A vitalitás és az állóképesség javítása . (Maca perui)
  • A nemi hormonok optimalizálása . (Ashwagandha, tribulus terrestris)
  • A szexuális libidó fokozása . (Maca perui)
  • A férfi nemi hormon ↑teszt0szteron szintjének növelése férfiakban. (Maca perui, cink)
  • A menopauza kényelmének támogatása nőknél . (Muira puama)
  • A húgyúti és reproduktív rendszer egészségének támogatása . (Tribulus terrestris)
  • A homocisztein metabolizmus támogatása . (folsav)
  • Az immunrendszer támogatása . (cink)
co v tele ridi test0steron_infografika_hu
maca, asjhwagandha, tribulus_infografika_hu

Az adaptogének által vezetett egészséges szexualitás

A shilajit , a himalájai kőzetekből nem túl ismert adaptogén, az ashwagandával, macával és cinkkel együtt pozitív hatással van a teszt0szteron normál szintjére. Ezek az adaptogének erősítik a fizikai és szellemi vitalitást . Az energia, a vitalitás, az állóképesség növelésére szolgálnak , valamint támogatják a termékenységet, a szexualitást, a mentális egészséget , nem utolsósorban pozitív hatással vannak a hormonrendszerre.

Adaptogének: rugalmasság, energia és vitalitás stressz idején

A Testoboss egy egyedülálló termék, amely széles spektrumú hatással van nemcsak a termékenységre, a potenciára vagy a nemi hormonokra , hanem a vitalitásra, az energiára és mindenekelőtt a stresszkezelési képességre is, mivel a benne található gyógynövények többsége adaptogén. Az adaptogének olyan növények, amelyek évezredek óta leküzdötték a barátságtalan stresszes körülményeket, és szervezetünk immár a stresszel szembeni ellenálló képességéből meríthet. Az adaptogének segítenek a stressz enyhítésében azáltal, hogy szabályozzák a stressz idején felszabaduló stresszhormonok mennyiségét.

adaptogens testoboss
pozitivni vliv_hu

A gyógynövények hatalmas ereje

A Testobos hatása természetes anyagokon, vitaminokon és ásványi anyagokon alapul , amelyek bizonyítottan pozitív hatással vannak a szexualitásra és a teszt0szteronra. Nem tartalmaz ballasztanyagot vagy egyéb adalékanyagot.

Homociszteint adtunk a képlethez

A homocisztein egy nagyon specifikus aminosav, amely a metiláció = a fehérjék emésztése során termelődik. A homocisztein optimális szintje nem okoz problémát. Probléma lép fel, ha a szintje túl magas. A magas homociszteinszint csökkenti a nitrogén-monoxid termelődését az erekben. Molekulák, amelyek részt vesznek az erek értágításában (feszülésében) és a vérnyomás szintjében. Ezenkívül szabályozza a szövetek véráramlását , beleértve a nemi szerveket is. Ennek eredményeként a magas homociszteinszint számos szív- és érrendszeri betegséget , valamint merevedési zavart okoz. A magas homociszteinszint egyik leggyakoribb oka a B6-, B12-vitamin és a folsav hiánya. A szervezetnek szüksége van ezekre a tápanyagokra a homocisztein lebontásához. Hiányuk a homocisztein felhalmozódásához vezethet a vérben. Ezért adtuk ezt a 3 vitamint aktivált , test által használható formában a Testoboss-hoz!

testoboss stressz
zdravotni tvrzeni grafika testoboss_hu
 
*Az ashwagandha 1 , tribulus 2 , maca peruvian 3 , muira puama 4 és görögszéna 5 egészségre vonatkozó jóváhagyott állításai az Európai Parlament és Tanács 1924/2006/EK rendelete szerint, az élelmiszerek címkézésében szereplő tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról, mint módosított (a továbbiakban: "1924/2006/EK rendelet").

Adagolás

3 kapszula a nap folyamán étkezés közben.

testobos davkovani

Bevehetem egyidejűleg a Testoboss-t, a Testamentot és a Daggert?

Az új Testoboss összetettebb, és ugyanazt a cinket tartalmazza, mint a Testamento. Ezért ha a Testoboss-t Testamenttel vagy Daggerrel együtt kívánja használni, akkor ne vegyen be semmilyen cinket tartalmazó étrend-kiegészítőt. Használja ezeket a termékeket a nap más szakaszaiban is, például a Testoboss-t ebédre és a Testamantot reggelire vagy vacsorára. A Testoboshoz képest a Testamento alkalmasabb a nők számára a progeszteron optimalizálása szempontjából. A Testoboss elsősorban a férfi populációt célozza meg.

test0steron v ne rovnovaze_infografika2_hu

Hormonális egyensúlyhiány férfiaknál

A mai időre a férfiak fő nemi hormonjának, a teszt0szteronnak a folyamatos csökkenése jellemző, ami férfivá teszi őket. A teszt0szteron nélküli férfiak ezután alacsony önbecsüléssel, depresszióval, túlsúllyal, valamint a szex és az élet iránti általános érdektelenséggel küzdenek. Gyakran észre sem veszik, hogy az élet képzeletbeli forrása, amely hiányzik, a teszt0szteron lehet. Ezért találtuk ki a testoboss-t, amely olyan gyógynövényeket és tápanyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a férfiak teszt0szteron szintjének egészséges szintre emelésében.

testboss részlet

Vitaminok és ásványi anyagok komplexe

A gyógynövénykivonatokat az új Testobos vitaminok és ásványi anyagok csoportja egészíti ki, mint a folsav folsav formájában , a B3-, B6- és B12 -vitaminok a homocisztein-anyagcseréért , D3-vitamin az immunitásért és ásványi anyagok, mint a cink, bór és réz . . Többek között hozzájárulnak a reproduktív rendszer működéséhez és a termékenységhez (cink) , csökkentik a kimerülés mértékét (B12-, B3-, B6-vitamin , folsav) , védik a sejteket az oxidatív stressztől (B12-vitamin, réz ) , támogatják a funkciókat. Az idegrendszer (B12-, B3-, B6-vitamin, réz) és a pszichológiai tevékenységek (folsav, B3-, B12-vitamin) szabályozzák a hormonális aktivitást (B6-vitamin) és a szervezet immunrendszerét (D3 - vitamin, B6-vitamin, folsav, réz) .

perui maca

Néha perui ginzengnek vagy v1agrának is nevezik. Az ember számára elérhetetlen helyeken 4000 m feletti magasságban nő . méter tengerszint feletti magasságban , ahol semmi más nem maradt fenn. Az inkák a maca-t használták az energia , a vitalitás és az erő növelésére , valamint egy afrodiziákumot a libidó növelésére .

maca részlet testobos2
ashwagandha részlet testoboss

Ashwagandha

Indiai ginzeng néven is ismert, az Ayurveda legrégebbi orvosi rendszerében népszerű adaptogén gyógynövény. Több mint 2500 éve használják . Indiában a betegség utáni immunrendszer erősítésére , a stressz elleni fellépésre , a mentális egészség és a relaxáció javítására , az energia növelésére vagy a reproduktív rendszer normál működésére használják .

Shilajit

A Shilajit egy gyanta, amely már 3000 évvel ezelőtt megjelent az ősi szanszkrit szövegekben. A "hegyhódító" beceneve mindent elmond. A Shilajit a hagyományos orvoslás egyik alapköve, mert többek között hozzájárul a reproduktív rendszer és a húgyúti rendszer működéséhez. Ezenkívül támogatja a csontok egészségét , hozzájárul az erősebb immunrendszerhez , hozzájárul a szénhidrátok és lipidek jobb emésztéséhez, és pozitív hatással van a szellemi tevékenységre. A jelenlegi jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy beszámoljunk a shilajit test0steronra gyakorolt hatásáról.

shilajit
tribulus

Tribulus terrestris

A Tribulus a magyar elnevezése királydinnye és évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban és az Ayurvédában. A Tribulus pozitív hatással van a reproduktív szervekre, a húgyúti rendszerre, a hormonális egyensúlyra, az immunitásra, a szív- és érrendszerre és az általános energiára.

Catuaba

A brazil esőerdőben növő fa kérgéből nyerik, és gazdag egészségjavító alkaloidokban. Catuaba azt jelenti a hagyományos indiai nyelven: Ami erőt ad az indiánoknak. A hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy további információkat adjunk erről a gyógynövényről.

catuaba
muira puama részlet testoboss

Muir Puam

A catuaba-hoz hasonlóan a brazil esőerdőkből származik, gyökereit és szárait használják fel, amelyek alkaloidokat tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak az emberi szervezetre. A muiru puamura vonatkozó jóváhagyott egészségre vonatkozó állítások a következők: - antioxidáns, menopauzális komfortérzet, hormonális egyensúly, tonik a fizikai kapacitás támogatására.

Görögszéna

A görögszéna fontos antioxidáns , amely erősíti a szervezet általános védekezőképességét . Hozzájárul a megfelelő emésztéshez, a gyomorműködéshez, a lipidanyagcseréhez , valamint optimalizálja a vércukor- és vérkoleszterinszintet .

görögszéna részlet testobos2
Adagolás mérete: 3 gyógynövényes kapszula
A csomag 33 adagot tartalmaz.
Mennyiség 1 adagban %RBÉ*
Görögszéna kivonat (50% fenuzid)
400 mg
***
Maca kivonat 10:1
300 mg
***
BIO Ashwagandha kivonat 10:1
300 mg
***
A földi horgony standardizált kivonat 90% szaponinok
250 mg
***
Shilajit
250 mg
***
Catuaba kivonat 10:1
100 mg
***
Muira puama kivonat 12:1
100 mg
***
B3-vitamin (nikotinamid)
20 mg
125 %
Cink (cink-biszglicinát)
15 mg
150%
B6 vitamin (piridoxal-5-foszfát)
5 mg 357%
Bór-glicinát
2 mg ***
Réz (réz-citrát)
0,3 mg 30%
Folát kalciumsóként L-5-metil-tetrahidrofolát
300 mcg 150%
Szelén (L-szeleno-metionin)
100 µg 182%
B12-vitamin (metil-kobalamin)
50 mcg 2000%
D3 vitamin
1000 NE 500%
* A jövedelem napi referenciaértékének %-a
** a jövedelem napi referenciaértéke nincs meghatározva


Összetevők:
 Szénabogár kivonat (50% fenuzidok), Maca kivonat, Ashwagandha kivonat, Királydinnye kivonat (tribulus) (90% szaponinok), Shilajit, Catuaba kivonat, Muira puama kivonat, B3-vitamin (nikotinamid), cink (cink-biszglicinát), B6-vitamin (P-5-P), bór (borglicin), réz (réz-citrát), metilfolsav az L-5-metil-tetrahidrofolát kalciumsójaként, B12-vitamin (metil-kobalamin), D3-vitamin. HPMC alapú növényi kapszula. Nem tartalmaz ballasztanyagokat (E).

Csehországban, a Votamax sro számára készült

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz és sötét helyen.

Értesítés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.

Kiszerelés: 100 db növényi kapszula

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax®
Csomag mérete: 100 kapszula
Egyének megoldására: A tesztoszteron és a termékenység fokozása, Hormonális egyensúly és szexuális libidó
Forma: Kapszula
Típus: Anyagok komplexe
Kapszulák száma:: 100
Az adagok száma:: 50
Adagolás:: 2 kapszula
5
3x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
3
A Szerző | 22.3.2024
Nem tunt fel semmilyen valtozas, kiveve, hogy nagyon hizlal.
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 25.3.2024
Tisztelt Ivan! A teszt0szteron pont arra szolgál, hogy egyensúlyba hozza hormonokat és ezzel segítsen a fogyásban és nem okoz elhízást. De ha szed gyógyszert a vérnyomásra és még mást is, megeshet, hogy kontraproduktív lesz, mert az ütik egymást a gyógyszerek és az étrend kiegészítő. A tanácsom, hogy akkor ne szegye és kérdezze meg a kezelő orvosát, hogy mit javasolna Ön számára helyette.
5
P Szerző | 13.1.2023
Szuper TOP termék!
5
R Szerző | 2.12.2022
Libidó és potencia, ezért kellett megvennem :-D
5
L Szerző | 27.9.2022
Egy hónapja használom és teljesen meg vagyok vele elégedve, plusz az hogy természetes az összetétele!
Ezt a mezőt ne töltse ki:
I Szerző Ivan 22.3.2024 18:42
Egy picit porget, magas vernyomas mellett nem celszeru, es iszonyat hizlal.
Válasz
R Szerző Ivan 25.3.2024 12:40
Tisztelt Ivan! A teszt0szteron pont arra szolgál, hogy egyensúlyba hozza hormonokat és ezzel segítsen a fogyásban és nem okoz elhízást. De ha szed gyógyszert a vérnyomásra és még mást is, megeshet, hogy kontraproduktív lesz, mert az ütik egymást a gyógyszerek és az étrend kiegészítő. A tanácsom, hogy akkor ne szegye és kérdezze meg a kezelő orvosát, hogy mit javasolna Ön számára helyette.