Sonnentor - Fekete bors, egész, BIO, 55 g *CZ-BIO-002 certifikát
Kód: 6452/1244Kapcsolódó termékek
Ha minden étkezéshez kell ketchupot fogyasztani, jó hírünk van számodra. A BrainMax Pure ketchuppal bővült termékcsaládunk. A mi ketchupunkban tényleg nem kíméltük a...
Fűszeres kimchi hagyományos koreai recept szerint. Kimchi, főként erjesztett káposztából áll zöldségekkel. A keveréket fűszerpaprikával , chilivel és tengeri sóval ízesítjük ....
Arbequina extra szűz spanyol olívaolajban pácolt vadlazac filé. A lazac Alaszkából származik. A tenyésztett lazachoz képest kevesebb zsírt tartalmaz, húsa pedig általában...
A sárgaúszójú tonhal egészséges omega 3 zsírsavakban gazdag hal . Ráadásul több fehérjét tartalmaz és kiváló vajas íze van. A tonhal fenntartható halászatból származik, és így...
Ezt a pizzát bárki elkészítheti! 10 perc alatt elkészül a pizza . Csak 6 minőségi összetevő Olaszországból , beleértve a szűz olívaolajat is. Imádni fogod ezt a pizzatésztát,...
Termék részletes leírása
Sonnentor - Fekete bors, egész, BIO, 55 g
A paprika „több, mint tüsszentéspor”. A szárított, héj nélküli borsnak enyhe gyümölcsös illata és intenzív csípős íze van. A gyümölcsöt közvetlenül a teljes érés előtt szüretelik, majd szárítják. A fekete bors sokoldalú, és egészben is felhasználható, zúzott vagy frissen őrölt.Sós és édes ételeket egyaránt puhít, élesít: salátákat, önteteket, friss tésztákat, húst, halat és mézeskalácsot Pontosan tudjuk, hol terem a paprika.
Használat
Egyedényes ételek, baromfihús, pörköltek, burgonya, tészta, bárány, barbecue, tenger gyümölcsei, rizottó, hal, marhahús, kenhető, friss sajt, vad, curry, zöldségek, sült hús, hüvelyesek
Hozzávalók
100% bio fekete bors
Tárolás
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Csomag mérete
55 g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Fűszerek |
---|---|
Súly: | 0.07 kg |
Csomag mérete: | 55 g |
A barna magvakat leggyakrabban kenyérfűszerként használják.
Az indiai konyha legjellemzőbb fűszerei.
A szárított, hámozatlan borsnak enyhe gyümölcsös illata és intenzív, éles, csípős íze van.
A dijoni mustár a kulináris művészet nagyra értékelt kiegészítője, amely a francia Dijon városból származik , amely a gazdag gasztronómiai történelméről ismert burgundi régió...
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!