Sonnentor - római kömény egészben, BIO, 40 g *CZ-BIO-002 certifikát
Kód: 43188Kapcsolódó termékek
Ebben a ketchupban egy gramm hozzáadott klasszikus cukrot sem találsz. Édes ízét a rengeteg friss cseh paradicsom és az eritrit adja, ami egy 0 kalóriát tartalmazó gyümölcscukor...
Ha minden étkezéshez kell ketchupot fogyasztani, jó hírünk van számodra. Termékcsaládunkat a BrainMax Pure ketchup tette teljessé fűszeres változatban . A ketchupnak gazdag íze...
Ha minden étkezéshez kell ketchupot fogyasztani, jó hírünk van számodra. A BrainMax Pure ketchuppal bővült termékcsaládunk. A mi ketchupunkban tényleg nem kíméltük a...
Fűszeres kimchi hagyományos koreai recept szerint. Kimchi, főként erjesztett káposztából áll zöldségekkel. A keveréket fűszerpaprikával , chilivel és tengeri sóval ízesítjük ....
Arbequina extra szűz spanyol olívaolajban pácolt vadlazac filé. A lazac Alaszkából származik. A tenyésztett lazachoz képest kevesebb zsírt tartalmaz, húsa pedig általában...
A sárgaúszójú tonhal egészséges omega 3 zsírsavakban gazdag hal . Ráadásul több fehérjét tartalmaz és kiváló vajas íze van. A tonhal fenntartható halászatból származik, és így...
Termék részletes leírása
Sonnentor - római kömény egészben, BIO, 40 g
A kömény az indiai konyha legjellemzőbb fűszere, és nem hiányozhat a számos jól ismert keverékből, mint például a Garam masala, a Curry vagy a Tandoori.
TIPP: Az intenzív íz érdekében közvetlenül az étkezés befejezése előtt adjuk hozzá a fűszereket.
Használat
Sertéshús, paradicsom, pörkölt, marhahús, káposzta, burgonya, curry, hüvelyesek, baromfi.
Hozzávalók
100% római kömény bio
Tárolás
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Csomag mérete
40 g
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Fűszerek |
---|---|
Súly: | 0.1 kg |
Csomag mérete: | 40 g |
A barna magvakat leggyakrabban kenyérfűszerként használják.
A barna magvakat leggyakrabban kenyérfűszerként használják.
Az indiai konyha legjellemzőbb fűszerei.
A dijoni mustár a kulináris művészet nagyra értékelt kiegészítője, amely a francia Dijon városból származik , amely a gazdag gasztronómiai történelméről ismert burgundi régió...
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!