Saját élelmiszer termelés

Egy új korszak kezdete. Élelmiszert gyártunk!

Kedves Ügyfeleink! Támogatásuknak és hűségüknek köszönhetően most együtt lépünk egy új korszakba, amelyben a legfinomabb és legtáplálóbb ételeket készítjük el nektek. 

Valóban saját gyárunk van és nem máshol megrendelésre készítik el a termékeinket.. Hogy néz ki itt? Nézze meg az alábbi videót!

Naše výroba

Csináljuk együtt tökéletesre a termékeket

Mindig szívesen fogadjuk a visszajelzéseket, és ennek, tulajdonképpen neked köszönhetően, a BrainMarket ma ott van, ahol tart. Ha tehát kipróbálja valamelyik termékünket, kérjük, töltse ki a rövid űrlapot, amelyet az oldal legvégén talál, vagy , Kattints ide. Visszajelzéseinek köszönhetően a termékeket képzeletbeli tökéletességre tudjuk hozni..

potravinova-vyroba-img-12

Miért saját élelmiszertermelés?

A motiváció egyszerű volt. Az egészséges vagy fitnesz táplálkozás jelenlegi kínálata egyszerűen nem jött be nekünk. Egyrészt unalmas íz, de rossz minőségű alapanyagok, mesterséges édesítőszerek, tartósítószerek stb. Csak olyan termékeket szeretnénk kínálni, amelyeket mi magunk is használnánk.

Milyen termékeket találhat nálunk?

V blízké budoucnosti bychom chtěli vyrábět kompletní jídla, od snídaně přes oběd až po večeři. A přinést tak kompletní stravu bez kompromisů pro Vás, naše klienty.

A közeljövőben teljes értékű étkezést szeretnénk előállítani, a reggelitől az ebéden át a vacsoráig. Így kompromisszumok nélkül teljes értékű étkezést kínálunk Önnek, ügyfeleinknek.

 

Kompromisszumok nélküli összetevők

Termékeinkbentúlnyomórészt BIO-minősítésű alapanyagokat használunk, amelyek szintén frissek. Éppen ellenkezőleg, nem használunk mesterséges édesítőszereket, tartósítószereket és egyéb ballasztanyagokat vagy félkész termékeket.

cashew velka2
Naše výroba

Minőségi kódexunk

  • Az íz és a minőség kombinációja
  • Biogazdálkodásból származó BIO alapanyagok
  • Friss alapanyagokat használunk
  • Nem használunk félkész termékeket
  • A hangsúly a legegyszerűbb és legtisztább összetételben van
  • Mesterséges édesítőszerek, tartósítószerek és egyéb ballasztanyagok nélkül

Proteines Cookiek

Jelenleg 3 ízben. Mindhárom több mint 75%-ban BIO alapanyagból készül. Magas a rost és fehérjearányuk is.Mindegyik több mint 20%-ban BIO fehérjéből származó fehérjét tartalmaz. A fejlesztés során hangsúlyoztuk, hogy rugalmasak és ne akadjanak meg a torkában.

cookiesky-web-vyroba
granola-web-vyroba

Granola

Ízletes, tápláló reggeli, de egyben snack is. Jelenleg 2 ízben kapható, mindkettő közel 100%-ban bio minőségű alapanyagokat tartalmaz.

Ismét egy egyszerű, de ízletes és tápláló összetételt helyeztük a hangsúlyt.

Mogyorós krémek

5 finoman hangolt ízű diós krém TOP minőségben és ízben. . Érdemes megemlíteni az aktivált mandulát tartalmazó változatot.

kremy-web-vyroba

potravinarska-vyroba-prectete-si-cely-pribeh_HU

Az Ön véleménye fontos számunkra

Próbáltad már termékünket?Hagyja visszajelzését az alábbi űrlapon. Csak így tudunk együtt tökéletes terméket alkotni.