Purity Vision BIO ápoló szett

Kód: 98655
7 580 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Simogassa érzékeit, testét és lelkét ezzel a törékeny növényvel, amelynek gondozását két illatos termékben élvezheti.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Purity Vision BIO ápoló szett

A levendula elválaszthatatlanul összekapcsolódik összetéveszthetetlenével   aromás illat , a francia Provence és a gyógyító és nyugtató képességekre utaló történelem. Most dominál az érzéki parfümökben, a wellness-eljárásokban, és a gasztronómiában is figyelmet kap.   Simogassa érzékeit, testét és lelkét ezzel a törékeny növényvel, amelynek gondozását két illatos termékben élvezheti.

  Bio levendulaolaj   (100 ml) - a levendulavirágok megnyugtató gondozást nyújtanak a csecsemők és felnőttek bőrének.
  Bio levendula vaj   (120 ml) - A nyugtató levendula kivonatok megfelelő kikapcsolódást jelentenek a test és a lélek számára.

Bio levendulaolaj   A PURITY VISION® a fokozatos macerálás hagyományos módszerével készül, amelynek során a levendula ágait (lavandula angustifolia) több hétig hidegen sajtolt olajok kombinációjába töltik. Az olajos macerátok a következőkből állnak:   Bio napraforgó ,   Bio Jojoba   és   Organikus argánolaj . Ez idő alatt elmúlik   hatóanyagok és hatóanyagok   a zsírba, amelyet ezután leszűrünk.
Ez a folyamat illatos macerátot eredményez.

A bio levendulaolaj minden bőrtípusra alkalmas, különösen érzékeny és problémás bőrre. Kedveled   nemcsak kellemes aromájáért, hanem univerzális felhasználásáért is. Tiszta összetételének köszönhetően kiváló   sminkolaj . Ez segít a bőr kíméletes megtisztításában a nap folyamán tapadt szennyeződéstől, és ugyanolyan jól kezeli a sminket is. Nyugtató képességei miatt kiváló gondozás után   borotválkozás és szőrtelenítés . A magas E-vitamin-tartalom, amely mélyen táplálja és regenerálja a bőrt, a levendulaolajból hatékony segítséget nyújt a repedések és   kanos bőr a sarkán . Rendkívül gyorsan enyhít is   száraz kézbőr .

TIPP : Jelentkezés   Bio levendulaolaj   együtt   Bio levendulavíz   PURITY VISION® és élvezze a levendula nyugtató ápolását.

Bio levendula vaj   A PURITY VISION® fokozatos macerázással készül. A macerálás során a levendulaágakat több hétig betöltjük   Bio Fair Trade shea vaj ,   melyik   Kelet-Afrika szűz területeiről származik, az afrikai boglárka gyümölcseiből. Övé   hidratáló és tápláló hatások   az extrahálás során a macerátumba kerülnek   hatóanyagok   és az orvosi levendula megnyugtató illata. Így keletkezik   luxus macerás .

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Test
Súly: 0.5 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: