Puhdistamo - Chaga kivonat, 50ml (Pakäkääpäuute)

Kód: 99002
7 795 Ft
Raktáron (>5 db)

Chaga kivonat A Puhdistamo vadon élő, vadon növő chagából (Obstetrus oblique) készül, amely a finn Lappföld érintetlen területéről származik. A mérgező szennyezés továbbra sem érinti, ezért szó szerint természeti erőforrásokat kínál. Az egyik legnagyobb kincs az adaptogén chaga gomba, amely természetesen a világ számos területén természetes módon növekszik, és a legjobban jellemzi a chaga három területét - az Altáji-hegység, a Himalája és a Lappföld.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Puhdistamo - Chaga kivonat (Pakurikääpäuute)

  • Folyékony kivonat a Lappföldről származó vad, vad chagából
  • Finnország északi részén érintetlen területről származó adaptogén gomba
  • Egyedülálló, tisztán finn étrend-kiegészítő
  • Csak csöpögjön bármilyen italba
  • A termék holisztikus (holisztikus) összetétele
  • Kiváló biohasznosulás
  • Prémium minőségű - a termék csak hatóanyagokat tartalmaz
  • Prémium tisztaság - ballaszt-adalékanyagoktól, kötőanyagoktól, töltőanyagoktól és mesterséges édesítőszerektől mentes

Chaga kivonat A Puhdistamo vad, vadon növő chagából (Obstetrus oblique) készül, amely a finn Lappföld érintetlen területéről származik. A mérgező szennyezés még mindig nem érinti, ezért szó szerint természeti erőforrásokat kínál. Az egyik legnagyobb kincs az adaptogén chaga gomba, amely természetesen a világ számos területén természetes módon növekszik, három régió - az Altáji-hegység, a Himalája és a Lappföld - chaga legjobb jellemzőivel.

Élelmiszereknél az úgynevezett antioxidáns kapacitást (ORAC) (oxigéngyök abszorbeáló kapacitás) mérik. Minél nagyobb az értéke, annál erősebb az élelmiszer oxidatív stresszel kapcsolatos tulajdonságai. Míg például a fekete ribizli ORAC értéke 7 701, addig az áfonya 13 427, a vad chaga ORAC értéke 146 700.

A vad chaga Puhdistamot a kettős extrakció hagyományos és időnként bevált finn módszerével állítják elő - először forró vízzel extrahálják az anyagot, amelynek köszönhetően a chaga sejtfala megszakad és lehetővé válik hatóanyagok megszerzése. Ezt követően azonban alkoholos extrakcióra van szükség, amely lehetővé teszi a zsírban oldódó anyagok felszabadulását. 2013-ban a vad chaga Pudhistamo megkapta az Egészséges Élelmiszer-szállítók Finn Szövetségének díját az Év Kiegészítéseként.

A vad chaga kivonat bármilyen italhoz, turmixhoz vagy tiszta vízhez adható. Ezt az adaptogén gombát több száz éve használják a hagyományos kínai vagy orosz orvoslásban. Az ókori egyiptomiak vagy indiánok is használták. Nagyon jelentős hatásai vannak a magas fizikai vagy szellemi stressz, az oxidatív stressz, a megelőzés, valamint a test és az elme általános támogatása során.

A vadgomba Chaga anyagai - az eredeti lappföldi chagát magas bioaktív adaptogének, esszenciális foszfolipidek, tripertenoidok, ergoszterolok, esszenciális foszfolipidek, béta-glükánok, bioaktív fitoszterolok, vitaminok, szervesen kötött ásványi anyagok, poliszacharidok, betulinsav, betulin, betulin-pteridin, obliquole és sok más fontos mikroelem tartalma. A hagyományos kínai orvoslás szerint Chaga támogatja az úgynevezett qi energiát (QI).

Vad chaga a lappföldi vs. mesterségesen termesztett chaga

Eredeti genotípusának, természetes fejlődésének és növekedésének (vad természet) és Lappföld egyedülálló éghajlatának köszönhetően a vad chaga abszolút meghaladja a normális betlehemezést és hatást (természetes forma teljes erővel). Ez egy igazi eredeti finn gyártótól (közvetlen forrás) származik! A jelenlegi piacon található termékek nagy része egyértelmű eredet nélküli chagákat kínál (Kína stb.), Más esetekben ez egy úgynevezett laboratóriumi chag, amelyet mesterséges körülmények között (termesztőszobákban) termesztenek. A természetes eredet és eredetiség ebben az esetben a legfontosabb mutató, mert a chaga ereje nem csak a poliszacharidok tartalmában, vagy a gondatlan és agresszív extrakcióval kivont egyéb komponensek egyikében rejlik. Az erő a gomba tiszta és természetes eredetében, valamint az anyatermészet adta összetettségben rejlik!

A termék nem tartalmaz laktózt, tejet és glutént.
A termék nem tartalmaz zselatint vagy állati eredetű adalékokat.

Finnországban fejlesztették és gyártották.
A nyersanyag származási országa Lappföld.

Hozzávalók

víz, alkohol (20%), Chaga gomba ( Inonotus obliquus ).

Nem jelentős energiaforrás, szénhidrát, fehérje vagy zsír.

Adagok száma csomagonként: 50 (napi 25 adag)
napi adag 2 ml
200 mg
ebből betaglucan
50 mg

Adagolás

1 ml (1 ml a cseppentő vonalának felel meg) = naponta kétszer. A napi adag 2 ml. A csomag 25 napi adagot tartalmaz.

Értesítés

Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Tárolja száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva. Óvja a fénytől. Ne vegye be antibiotikumokkal. Beszéljen orvosával, ha vérhígítót szed, vagy terhes vagy szoptat.

Csomagolás

50 ml

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitális gombák
Súly: 0.1 kg
csomag tartalma: 50 ml
Egyének megoldására: Feszültség, Adaptogen, Vitální houby, Energie a vitalita
Forma: Folyadék
Gyártó: Puhdistamo
Származási ország: Finsko

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: