Ancestral Supplements, Grass-fed Thyroid, marha pajzsmirigy, 180 kapszula, 180 adag Étrend-kiegészítő

Kód: 59303
Akció A kedvezménykód nem alkalmazható
43 285 Ft –29 %
Snímek obrazovky 2024 04 07 v 9.38.06
43 285 Ft –29 % 30 435 Ft
Raktáron (4 db)

Fedezze fel újra őseink bölcsességét, és táplálja testét a természettel összhangban. Az emberek évszázadok óta a tápanyagban gazdag teljes értékű élelmiszereken boldogulnak. A mai világban gyakran küzdünk táplálkozási szükségleteink kielégítésével. A Grass Fed Beef Pajzsmirigy az Ön kapuja a holisztikus jóléthez. Ez a teljes étrend-kiegészítő egyesíti a természetes kiszáradt pajzsmirigy és máj előnyeit, alapvető tápanyagokat, fehérjéket, peptideket, kofaktorokat és enzimeket szállítva a pajzsmirigy egészségének támogatására és egyensúlyára. Küldetésünk egyszerű: az erő, az egészség és a boldogság helyreállítása azáltal, hogy újra bevezetjük azt a táplálkozást, amelyet a modern világ figyelmen kívül hagy. 100%-ban Új-Zéland és Ausztrália régióiból származik, amelyek tiszta levegőjéről, zöld legelőiről és kivételes állattenyésztéséről ismertek.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
23 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ancestral Supplements, Grass-fed Thyroid, marha pajzsmirigy, 180 kapszula, 90 adag

Fedezze fel újra őseink bölcsességét, és táplálja testét a természettel összhangban. Az emberek évszázadok óta a tápanyagban gazdag teljes értékű élelmiszereken boldogulnak. A mai világban gyakran küzdünk táplálkozási szükségleteink kielégítésével. A Grass Fed Beef Pajzsmirigy az Ön kapuja a holisztikus jóléthez. Ez a teljes étrend-kiegészítő egyesíti a természetes kiszáradt pajzsmirigy és a máj előnyeit, alapvető tápanyagokat, fehérjéket, peptideket, kofaktorokat és enzimeket szállítva a pajzsmirigy egészségének támogatására és kiegyensúlyozására. Küldetésünk egyszerű: helyreállítani az erőt, az egészséget és a boldogságot azáltal, hogy újra bevezetjük a táplálkozást, amelyet a modern világ figyelmen kívül hagy. 100%-ban Új-Zéland és Ausztrália régióiból származik, amelyek tiszta levegőjéről, zöld legelőiről és kivételes állattenyésztéséről ismertek.

Az Ancestral Supplements termékcsalád 100%-ban adalékanyag-mentes, sztearátokat, kenőanyagokat, kötőanyagokat, töltőanyagokat vagy folyékony anyagokat nem tartalmaz. Az Ancestral Supplements termékek 100%-ban fagyasztva szárítottak , biztosítva a hőérzékeny vitaminok, ásványi anyagok és kofaktorok maximális kihasználását, amelyek a szervhúst hihetetlenül táplálóvá teszik.

Hozzávalók

Kapszulánként:   30 mg liofilizált fűvel táplált új-zélandi marhapajzsmirigy, 470 mg liofilizált fűvel táplált új-zélandi marhamáj, marhahús zselatin (kapszula)

Ajánlott adagolás

Naponta 1 kapszulát vegyen be

Tartalom

180 kapszula. 180 adag.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Célok
Egyének megoldására: Hormonális egyensúly
Forma: Kapszula
Gyártó: Newtraceuticals
Kapszula fajták: Lágygél kapszulák
Kapszulák száma: 180 softgel kapszulák
Származási ország: Hollandia

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: